نسخه Gold برنامه Kazaa جهت دريافت شما

R_chizari

Active Member
حتما با نرم افزار Kazaa كه چند ميليون كاربر آنلاين دارد و امكان ارسال دريافت انواع برنامه ها و بازي ها و موزيك و عكس و فيلم و ... را به شما ميدهد آشنا هستيد. اين برنامه 2 نسخه دارد. يكي رايگان دومي كه به نسخه Gold معروف است و بابت آن بايد پول بپردازيد. از لينك زير ميتوانيد اين نسخه را به رايگان دريافت كنيد و از امكانات آن لذت ببريد :

کد:
http://www.takdownload.com/archives/000123.html

برگرفته از سايت takdownload
شاد باشيد :wink:

saman_sweden

Active Member
آقا رضا اولا اين برنامه kazaa gold با اون برنامه كازا فرق داره اين برنامه كازا در اصل توسط يه گروه سويدي تهيه شده همون كسي كه برنامه تلفني Skype را اخيرا بيرون داده و از دوستان ماست بنام niklas zennström در ضمن همكلاسي من بود اما كازا گلد كه شما معرفي كرده ايد يا همون كازا لايت را يه گروه يه گروه روسي و هلندي بطور مشترك بيرون داده اند و بزودي يه كازا ديگري هم وارد بازار خواهد شد كه قبلا معرفي كرده ام بنام فاك كازا كه نويسنده برنامه خود من هستم و سبك كارش عين دوبرنامه ياد شده است و تفاوتش اينكه برنامه هاي بالا از kmd استفاده كرده اند كه من از يك شيوه خاص ديگري استفاده كرده ام و درضمن اين برنامه من با سرورهاي متصل به emule و چند تا ديگر مانند oxolon , غيره هم در ارتباط است هنوز به يه سري افراد انگشت شما در اروپا خودم داده ام در مرحله آزمايشي است

در ضمن اسمش را عوض خواهم كرد

درضمن دوستاني كه قدرت و مهارت برنامه نويسي دارن سورس برنامه emule آزاد مي توانيد روش كار كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا