نسخه جديد انجمنهاي مجيد آنلاين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام به همه دوستان

بعد از چند روز وقفه در دسترسي به سايت از امروز قسمت انجمنهاي سايت راه اندازي شد. :lol:

اول از همه معذرت ميخوام كه اينقدر طول كشيد دليلش هم يك مشكل در تبديل اطلاعات بود كه بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن با phpBB تونستم ديتابيس انجمنها رو از توي Nuke در بيارم و بذارم براي phpBB...

از الان ديگه انجمنها جدا از خود سايت شد و از اين به بعد ميتونيد براي اينكه دسترسي مستقيم به انجمنها داشته باشيد به آدرس http://forum.majidonline.com برويد... :wink:

يك سري امكانات در اين نسخه براي كاربران اضافه و بعضي هاي ديگه كم شدن... :roll:

از اين پس امكان ارسال مطلب بصورت خبر و مهم براي كاربران وجود نداره دليلش هم اينه كه باعث شلوغي و نا منظمي در مطالب انجمنها ميشه...
ضمنا تا الان هم هرچي مطلب بصورت خبر و يا مهم ارسال شده بود به حالت معمولي تبديل شد..

تاريخ انجمنها رو هم فارسي كردم كه كاربرها براي كار با انجمنها راحت باشند.

ضمنا انجمنها خروجي XML هم ميده كه دوستان ميتونن از اون براي استفاده در سايت خودشون استفاده كنند...

ضمنا شكلك ها رو هم عوض كردم و يك نسخه جديدترشو ريختم :wink: :oops: :D

بعد...ممم..ديگه همينا

آها در ضمن يك سري قوانين هم براي انجمنها وضع كرديم كه بهتون پيشنهاد ميكنم حتما اونو بخونيد.. (ما اينطور فرض ميكنيم كه هر كسي در اين سايت رفت و آمد داره اين قوانين رو خونده)

اينم لينكش

اميدوارم كه از اين انجمنهاي جديد راضي باشيد.. يادتون نره كه نظرات و ديدگاههاي خودتونو به ما بگيد..

مرسي

مجيد

MnavidM

Active Member
با سلام

مباركه مجيد جان.

اميد وارم كارها خوب بيش بره و سايت بزودي كامل بشه :wink:

magid

Member
با سلام

آقا تبريك :wink: :wink:

هم قشنگه و هم خيلي باحال شده

دستتون درد نكنه :oops:

با تشكر
مجيد( 8O )

kami_mz

Well-Known Member
سلام مجيد جان خيلي عالي شده فقط يه مشكلي هست من سال 1348 به دنيا نيومده بودم كه بخوام اينجا عضو بشم شما و بقيه رو نمي دونم ولي خودم كه اون موقع ها نبودم ( شايدم بابام عضو شده از اون به من ارث رسيده :wink: )
به هر حال عاليه
موفق وپاينده باشيد :wink:

MrMohi

Active Member
ورژن جديد سايت رو به تمامي کاربران تبريک ميگم!!! 8O

همينجا جا داره که از آقا مجيد و ساير دوستاني که در اين کار سهمي

داشتند تشکر کنم :lol:

مبارکه!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

farsinuke

Member
مجيد جان سلام...
تبريك ميگم...
از اينكه نتونستم پاسخ pm كه داده بودي رو بدم عذر خواهي مي كنم.
2 تا مسئله به زهنم رسيد تا بگم.
يكي فايل XML سايت هست تمام لينك ها به localhost داده شده كه بايد صحيح بشه.
دوم تمامي لينك هايي كه در forum هست ديگه كار نميكنه چون به اين سبك هست:
کد:
http://majidonline.com/module.php&name=...
پيشنهاد مي كنم يه فايل module.php درست كني و در root سايت بذاري تا صفحه ها رو redirect كنه...
به عنوان مثال اين شايد كمك كنه:

کد:
<?php
if (!ini_get("register_globals")) {
    import_request_variables('GPC');
}
switch($name) {
	"Forum":
		switch ($file) {
			case "viewtopic":
				header("location: http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=$p");
			case "profile":
				header("location: http://forum.majidonline.com/profile.php?mode=viewprofile&u=$u");
	}
}
?>
البته قسمت اول الان شايد يكم زود باشه و لازم نباشه و ميشه حذفش كرد كه نام module هارو چك نكنه ولي بعدا براي موژول content و ... ميشه مورد استفاده قرار بدي...
پيشنهاد ميكنم توي defualt در switch يه قسمت قرار بدي تا لينك هايي كه قابل شناسايي نيستن رو ذخيره كنه و بعدا با مراجعه بهشون اين اسكريپت رو كامل كني...

موفق و پيروز باشي...

kami_mz

Well-Known Member
سلام. چند تا مشكل پيدا كردم:
1- rank ها هيچ گدام درست نمايش داده نمي شوند به جز rank مديران ( براي بقيه نوشته مياد)
2- بعد از login هيچ صفحه اي باز نميشه( ترجمه:login مي كنه ولي هيچ پيغامي مبني بر اين كار نميده)
3- بعضي وقت ها موقع ارسال نوشته eror مي زنه كه (‌يادم رفت چي بود :oops: :oops: :oops: )
خب اين ها رو مي گم كه اينجا روز به روز بهتر بشه ها نه كه بقيه از دست من ناراحت بشند.
موفق و پاينده باشيد :wink:

R_chizari

Active Member
Majid گفت:
سلام به همه دوستان

بعد از چند روز وقفه در دسترسي به سايت از امروز قسمت انجمنهاي سايت راه اندازي شد. :lol:

اول از همه معذرت ميخوام كه اينقدر طول كشيد دليلش هم يك مشكل در تبديل اطلاعات بود كه بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن با phpBB تونستم ديتابيس انجمنها رو از توي Nuke در بيارم و بذارم براي phpBB...

مجيد

درود و 100 تبريك
جناب علوي زاده خواستم فقط خسته نباشيدي عرض كرده باشم و اميدوارم مثل هميشه موفق و پيروز باشيد.

رضاچيذري

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

دوستان ممنونم از نظراتون

اول اينكه معذرت به خاطر يك سري اشكالات موجود آخه ديشب من سايت رو كه راه انداختم بعدش سريع مجبور شدم برم و نتونستم كامل چك كنم از صبح ساعت 8 تا همين الان هم كلاس بودم :cry: :cry: خلاصه معذرت كه دير شد..

1- مشكل rankها رفع شد...
2- مشكل آدرس دهي ها رفع شد ...
3- آدرسها در فايل XML درست شد...
4- مشكل ارسال ايميل هم رفع شد

در مورد تاريخ عضويت هم بايد بگم كه اين كار يكم زمان ميبره آخه فرمت تاريخي كه phpNuke در ديتا بيس ذخيره كرده با phpBB فرق داره واسه همين بايد تبديلش كنم كه اينو هم هر چه سريعتر فعش ميكنم...

آقا لطفا هر مشكل ديگه ديدن همينجا بهم بگيد كه رديفش كنم

مخلصيم

مجيد

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

به سلامتي و ميمنت ! مباركه آقا !

دستت درد نكنه آقا مجيد !

موفق باشيد...

علي. 8)

toranj_1455

Member
سلام
ميخواستم از آقا مجيد تشكر كنم . اميد وارم كه سايت جديد به مراتب بهتر از قبلي باشه كه حتما هم همين طوره. :wink:
عليرضا

parpar

Member
سلام
اقا مجید منم تبریک میگم وامیدوارم بقیه سایت هم هر چه زودتر کامل بشه
اما ی مشکلی هست که چرا هر وقت میایم تو انجمن ها ابتدا با ی خط میخی یا با همون حالت ( ISO) میاد
و بعد باید باز ی سری خط هر صفحه رو به (UTF_8) تغییر بدیم !
راستی مجید جان دیگه بطور کل انجمن ها از سایت جدا شده ؟ این جوری که بده :roll:

سلام
بنده هم به نوبه خود تبريك مي گم وخوشحالم كه بازهم با سعي وتلاش دوستان وسروران گرام تونستيم يكجا جمع بشيم
جناب اقاي علوي زاده به شما هم تبريك مي گم با اين ذوق وسليقه . اما چنتا نكته بود كه خواستم همين جا ذكر كنم
1- كليه صفحات رو جنابعالي قفل كردين وما نمي تونيم در بعضي جاها كه مطالب ذكر شده رو كه جنبه اموزشي و يادگيري كامل داره وبا يد بعد ها هم مرور بشه اونها رو save كنيم
اگه براتون امكان داره حالت ذخيره صفحات رو بردارين
واما دومي كمي رنگ سايت يا backgraund سايت چشم رو مي زنه اگه براتون امكان داشته باشه از يه رنگه ديگه استفاده كنين .
اما اينجا جا داره از كليه دوستان وسروران وكساني كه شما رو همراهي نمودن كمال تشكرو كنم وبگم واقعا خسته نباشيد ودستتون درد نكنه
اميدوارم با حمايتهاي شما واستفاده صحيح ما بتونيم سايت پر باري داشته باشيم.
در عوض كليه دوستان ومجموعه اكتيو گرافيك اروميه هم باز تشكر مي كنم و اميدوارم موفق ومويد باشيد.
-----------------------------
www.activenet.o-f.com

منم به نوبه خودم بازگشايي مجدد را تبريك ميگويم و براي همه ممبر ها و مديران آرزوي موفقيت و سر بلندي روز افزون ميكنم ! :idea:

saman_sweden

Active Member
بازگشايي مجدد Majidonline را تبريك ميگويم و براي همه عزيزان ايراني آرزوي موفقيت و سر بلندي دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا