نسبت هاي طلايي

Bahar_a

New Member
سلام .كسي هست كه فرمول نسبتهاي طلايي را بدونه؟
مثال: 800*600؟؟
و .....

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب اینا رزلوشن صفحه مانیتور هستن دیگه! منظور از نسبت طلایی چیه؟! خوب بنا به بزرگ شدن صفحه مانیتور و قابلیت نمایش صفحه این عددا بزرگتر میشن دیگه!

البته فکر کنم منظورت بیشتر روی اینه که چه نسبتی مثلا بین دو رزلوشن 800*600 و مثلا 1024*768 وجود داره!؟

memol_515

Active Member
سلام
اگه منظورت همون نسبت طلایی معروف باشه، فرمولش اینه : a^2 =a*b + b^2
به جای b مقدار بذاری a بدست میاد
این همون فرمولیه که در اهرام مصر بکار رفته
امیدوارم مشکلت حل شده باشه

wradmard

Member
سلام
اگه منظورت همون نسبت طلایی معروف باشه، فرمولش اینه : a^2 =a*b + b^2
به جای b مقدار بذاری a بدست میاد
این همون فرمولیه که در اهرام مصر بکار رفته
امیدوارم مشکلت حل شده باشه

آقا اين فرمول كه گفتيد در اهرام مصر به كار رفته ميتونيد بگيد a و b چه پارامتر هايي هستند

MAJOR

Well-Known Member
جون من خودت به این فرمولت دقت کردی از کجا اوردیش یه همچین فرمولی رو اصلا همون عدد 800 در 600 رو مقداراش فرض کن ببین چی میشه

memol_515

Active Member
خوب دوست عزیز ، چرا میزنی؟ گفتم که:اگه منظور همون فرمول معروف باشه، جواب اینه
اینجا جای توضیح نیست. اما میتونی برای جواب سوالت به این لینک سر بزنی:
http://shalamshoorba.blogfa.com/post-198.aspx
شاد باشید

Mandana

Active Member
ماژور جان ممول درست گفته.منظور از نسبتهای طلایی این نیست که صفحات 600 در 800 بر حسب نسبتهای طلایی اند.بلکه منظور اینه که بر فرض شما وقتی میخوای عنصر اصلی طرحت رو توی یک صفحه 600 در 800 قرار بدی بر حسب نسبتهای طلایی اون رو در کجای صفحه قرار بدی تا بهترین موقعیت رو از نظر دید داشته باشه.این نسبتها فقط مخصوص فتوشاپ نیست که بگیم 600 در 800 نسبت طلایی اش کجاست.بلکه توی هر صفحه ای اعم از مربع و مستطیل و مستطیل طلایی و غیره این خود شمایی که بر حسب نسبتهای طلایی باید بهترین جا رو پیدا کنی.تازه این فقط خصوص کامپیوتر نیست بلکه نقاشهای معروف و بزرگ هم در اصل بخاطر رعایت نسبتهای طلایی توی کارهاشون هستن که معروف شدن.والا اگه بر فرض کار ملخ و شیطان رو دیده باشید من و شما هم از اون بهتر می تونیم نقاشی کنیم.مهم رعایت نسبتهاست.چه از نظر رنگ چه از نظر اندازه

موفق باشید
آبتین

memol_515

Active Member
ماژور جان ممول درست گفته.منظور از نسبتهای طلایی این نیست که صفحات 600 در 800 بر حسب نسبتهای طلایی اند.بلکه منظور اینه که بر فرض شما وقتی میخوای عنصر اصلی طرحت رو توی یک صفحه 600 در 800 قرار بدی بر حسب نسبتهای طلایی اون رو در کجای صفحه قرار بدی تا بهترین موقعیت رو از نظر دید داشته باشه.این نسبتها فقط مخصوص فتوشاپ نیست که بگیم 600 در 800 نسبت طلایی اش کجاست.بلکه توی هر صفحه ای اعم از مربع و مستطیل و مستطیل طلایی و غیره این خود شمایی که بر حسب نسبتهای طلایی باید بهترین جا رو پیدا کنی.تازه این فقط خصوص کامپیوتر نیست بلکه نقاشهای معروف و بزرگ هم در اصل بخاطر رعایت نسبتهای طلایی توی کارهاشون هستن که معروف شدن.والا اگه بر فرض کار ملخ و شیطان رو دیده باشید من و شما هم از اون بهتر می تونیم نقاشی کنیم.مهم رعایت نسبتهاست.چه از نظر رنگ چه از نظر اندازه

موفق باشید
آبتین

آخ جون،بالاخره یکی پیدا شد از ما دفاع کنه :D
حالا بیشوخی،آبتین جان به خاطر تاپیکت ممنون
شاد باشید.memol

جدیدترین ارسال ها

بالا