نرم افزارwm recorder

سلام کسی ميتونه چطور ميشه نرم افزارwm recorder رو کرک کرد ورژنش هر چی باشه مهم نيست اگه کسی در اين زمينه اطلا عات داره يک راهنمايی کنه ممنون ميشم

تشکرshadelجان ولی نميدونم اين برنامه رو که نصبش کردم هنگام اجرا کامپيوترم restartميشه
نميدونم علت چيه اولش فکر کردم که کامپيوترم ايراد پيدکرده بعدش ديدم فقط در هنگام اجرای اين برنامه کامپيوتر خاموش ، روشن ميشه
ميشه يک راهنمايی کنيد چون من به اين برنامه شديداً احتياج دارم من اين برنامه رو داشتم و خوب داشت کار ميکرد ولی بعد از نصب مجدد ويندوز ديگه کار نکرد

shadel_shah

Member
شکرshadelجان ولی نميدونم اين برنامه رو که نصبش کردم هنگام اجرا کامپيوترم restartميشه
نميدونم علت چيه اولش فکر کردم که کامپيوترم ايراد پيدکرده بعدش ديدم فقط در هنگام اجرای اين برنامه کامپيوتر خاموش ، روشن ميشه
ميشه يک راهنمايی کنيد چون من به اين برنامه شديداً احتياج دارم من اين برنامه رو داشتم و خوب داشت کار ميکرد ولی بعد از نصب مجدد ويندوز ديگه کار نکرد
والا من خودم تا حالا با این برنامه کار نکردم ، این لینکم از جایی پیدا کردم گذاشتم ..
ولی تا جایی که من میدونم ..ریستارت شدن اصلا اتفاق منطقی نیست تا جایی مه من میدونم ،ممکنه رم دسگاهت اورمود شه یا همچین چیزی ..

جدیدترین ارسال ها

بالا