نرم افزار پاک کردن History

تینا 88

Member
سلام

دوستان عزیز لطفا نرم افزاری جامع برای پاک کردن ردپاهای سیستم اعم از جستجو در اینترنت،history, cache، کوکی ها از کلیه مرورگرهای نصب شده روی سیستم و... قابل نصب در ویندوز 7 معرفی کنید.

با سپاس

the_king

مدیرکل انجمن
سلام

دوستان عزیز لطفا نرم افزاری جامع برای پاک کردن ردپاهای سیستم اعم از جستجو در اینترنت،history, cache، کوکی ها از کلیه مرورگرهای نصب شده روی سیستم و... قابل نصب در ویندوز 7 معرفی کنید.

با سپاس

شخصا از Ace Utilities محصول Acelogix استفاده می کنم که البته رایگان نیست اما هم جامع است و هم خیلی خوب طراحی شده.
چند بخش Cleanup و Optimize و Protect و ... داره که بخش های Cleanup و Protect اش برای منظور شما مناسب است.
گزینه Erase Your History برای پاک کردن کلیه رد پا های کاربر در بخش های مختلف ویندوز و نرم افزار های گوناگون. در یک مرحله تمامی مواردی که شما بهشون اشاره کردید رو پاک می کنه.
گزینه Wipe Deleted File Data برای از بین بردن امکان بازیابی نرم افزاری مواردی که پاک کرده اید و نابودی اثرات باقیمانده از آنها، جهت اطمینان خاطر و محکم کاری.

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون بابت معرفی نرم افزار
من دانلودش کردم
اینکه فرمودید رایگان نیست ممکنه نسخه ای که دانلود کردم درست عمل نکنه؟
درست عمل می کنه به شرطی که کرک و سریال اش رو اعمال کنید.
اگه از سایت خودش دانلود کنید نسخه آزمایشی دریافت می کنید، اما سایت های ایرانی سریال یا کرک بهش اضافه می کنند و در نتیجه از حالت آزمایشی خارج میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا