نرم افزار لرزش گیر فیلم mercalli

sepehry7

New Member
با سلام میخواستم از شما دوستان درباره نرم افزار mercalli یعنی همون لرزشگیر فیلم که در برنامه پریمایر پرو 2 فعال میشه سوال کنم. من این نرم افزار رو چند وقته که خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم باهاش لرزش فیلم رو بگیرم خواهش میکنم اگه آموزش فارسی این نرم افزار رو دارین برای دانلود بزارین یا اینکه خودتون باهاش کار کردین و نتیجه گرفتین روش کار کردن باهاش رو در اینجا توضیح بدین یا اگه نرم افزار آسون تری برای گرفتن لرزش فیلم دارین برای دانلود بزراین . با تشکر :rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام دوست من ... من با این نرم افزار کار نکردم اما اگر دوست داری یک پلاگین خیلی خوب برات معرفی کنم در همین رابطه :
نرم افزار SteadyMove Pro از شرکت 2d3 ... این نرم افزار در قالب یه پلاگین برای افترافکت عرضه شده .... فکر کنم برای پریمیر هم عرضه شده باشه

التبه یه توصیه دوستانه می کنم از این نرم افزارها انتظار معجزه نداشته باشین ... این نرم افزار ها معمولا اینطوری کار میکنن که فیلم رو آنالیز می کنن و حرکات خلاف حرکت دوربین رو به فیلم اعمال میکنن ... در نتیجه فیلم ثابت می مونه .... البته چون به علت تکون دادن فیلم کناره های فیلم در کادر دیده میشه باید بین 10 تا 20 درصد فیلمو بزرگ کنین

امیدوارم به دردتون بخوره
موفق باشین

sepehry7

New Member
نرم افزار رو آپلود میکردید ممنون میشدم

با تشکر از شما باید بگم من چون در تهران نیستم دسترسی به یه بانک نرم افزاری قوی ندارم که بخوام این نرم افزار رو ازش بگیرم اگه خودتون لطف میکردید و نرم افزار رو آپلود میکردید ممنون میشدم.:rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
دوست من من اینترنتم ذغالیه ... التبه با پایین آوردن پهنای باند توسط دولت خدمتگذار هم که از خاکستر هم پایین تره ....

من ورژن افترافکتشو دارم با حجم تقریبا 6 مگابایت ...

اگر به اینترنت دسترسی دارین به توی گوگل اینو سرچ کنین ... خیلی چیزا پیدا شد
SteadyMove Pro for premiere rapidshare download
َ
خبرشو بهم بدین ...
موفق باشی

sepehry7

New Member
هر چی سرچ کردم نتونستم یه لینک سالم پیدا کنم

با سلام و تشکر در مورد اینترنت حرف جالبی گفتین. من با همون جمله شما هر چی سرچ کردم نتونستم یه لینک سالم پیدا کنم برای دانلود همه سایتها خارجی بود و لینکهاش خراب حالا بی خیال بعدا میرم بازار دوباره شاید یه چیزی اومده باشه ولی اگه یه برنامه بود که جداگانه این کار رو میکرد بهتر بود. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا