نرم افزار كنترل تردد پرسنل

vahid1352

Active Member
با سلام به همه سروران ودوستان عزيز
مي خوستم بدونم ايا با مالتي مدي ميشه يه برنامه ساده ثبت ورود و خروج كارمندان را ساخت يا نه
اگه ميشه لطفا يك مثال بذارين
ممنون

silvercover

کاربر متخصص
با سلام به همه سروران ودوستان عزيز
مي خوستم بدونم ايا با مالتي مدي ميشه يه برنامه ساده ثبت ورود و خروج كارمندان را ساخت يا نه
اگه ميشه لطفا يك مثال بذارين
ممنون

از شدن که میشه یه کارایی کرد، اما باید جزئیات بیشتری رو بفرمایین. آیا از دستگاه کارت خوان هم استفاده خواهد شد یا خیر؟

vahid1352

Active Member
باسلام با تشكر از جوابتون
نه از كارت خوان استفاده نشه مثلا هركس با ورود يك كد يا عدد ورود وخروجش و ثبت كنه ممنون ميشم اگه يه مثال هم بذارين

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
فکر می کنم بشه .یه چیز جالب نرم افزار ورورد خروج صدا و سیمای خوزستانم همین مدله .فکر کنم با مولتی مدیا بیلدر هم باشه

M.A.D.S

Banned
فکر می کنم بشه .یه چیز جالب نرم افزار ورورد خروج صدا و سیمای خوزستانم همین مدله .فکر کنم با مولتی مدیا بیلدر هم باشه

دوست عزیز اگه شما برنامه رو دارید بذارید تا اگه دوستان بلدند برای اون یکی دوستمون بسازن

vahid1352

Active Member
سلام دوستان آيا از شما كسي نيست كه چنين برنامه اي داشته باشيد لطفا مضايقه نكنيد ممنون

silvercover

کاربر متخصص
خب ساختن این برنامه برای شما به صورت کامل امکان پذیر نیست دوست من. چون نیاز به سرف وقت داره. شما می تونین این کار رو بایگیری مباحث مرتبط با بانک اطلاعاتی در سایت به پیش ببرید و شروع کنید و در حین کار سوالاتتون رو بپرسید.

جدیدترین ارسال ها

بالا