افزونه نرم افزار دانلود سريال, ساخته شده با بیلدر , جدید

hamedsoft2010

New Member
سلام به همه کاربران و متخصصان سایت , یه نرم افزار با بیلدر درست کردم که شما میتونید 5 سریال پر بیننده ی روز رو دانلود کنید این نرم افزار طرز کارش اینطوریه که کدهای لازم رو از یه سروری که من توش آپلود میکنم دانلود میکنه و آپدیت میشه , من روش زیاد کار کردم , فعلا 5 سریال توش گذاشتم اما هر وقت خواستم میتونم بیشترش کنم بدون اینکه نرم افزار رو از نو بسازم , یعنی اینکه نرم افزار آماده اسکریپت گرفتنه و من میتونم اسکریپت های مربوطه رو آپلود کنم و اون دریافت کنه و اجرا کنه , دوستان خواهشا نظر بدین ایراداتشو بهم بگین لطفا.

مشکلات نرم افزار حل شد

do.php?imgf=ee2.jpg

فایل جدید پیوست شد

Download

یا
Download

سرور اول موقتا قطع شده

سرور دوم راه اندازی شد
آموزش در اینجا

آخرین ویرایش:

atpf

Active Member
سلام دوست عزیز

برای من رو ویندوز XP 32 bit سرویس پک 3 اجرا نمیشه و این اخطار رو میده:

untitled.JPG

پیوست ها

• untitled.bmp
    168.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من که تست کردم برنامه چند ثانیه درحال Loading بود بعد پیغام داد که فایل SDL.exe رو اجرا کنید، چند بار تست کردم باز همین اتفاق افتاد و عملاً برنامه باز نشد.
ویندوز ۷ نسخه ی ۶۴ بیتی

Amit13

Well-Known Member
خيلي عالي بود.مرسي.
منم قبلا راجع به اينكه ليستي داخل يك هاست باشه و كاربر دانلودش كنه يك مقدار با بيلدر كار كرده بودم ولي در حد اجرا شدن و از هاست هاي رايگان استفاده ميكردم و از اجرا شدنش لذت بردم ولي مشكل اصلي پشتيبانيه بخاطر همين پيگيرش نشدم.

ميشه بگيد، چجوري تعداد افراد آنلاين رو پيدا ميكنه؟؟؟

hamedsoft2010

New Member
خيلي عالي بود.مرسي.
منم قبلا راجع به اينكه ليستي داخل يك هاست باشه و كاربر دانلودش كنه يك مقدار با بيلدر كار كرده بودم ولي در حد اجرا شدن و از هاست هاي رايگان استفاده ميكردم و از اجرا شدنش لذت بردم ولي مشكل اصلي پشتيبانيه بخاطر همين پيگيرش نشدم.

ميشه بگيد، چجوري تعداد افراد آنلاين رو پيدا ميكنه؟؟؟

مرسی از نظر شما

دوست عزیز جواب رو واست پیغام خصوصی کردم , دوستان میدونم همه یا اکثرا جواب این سوالو میدونید من به این دلیل جواب این سوال رو اینجا نگفتم چون کاربرانی دارن از این نرم افزار استفاده میکنن و من به فکر ارتقاع ای نرم افزار هستم اگه تو این مبحث گفته نشه بهتره , این روش خیلی سادست هرکی خواست بگه تا واسش ایمیل کنم البته فکر کنم یکی از استادان بیلدر قبلا این مبحت رو گفته بودن . به هر حال هرکی خواست بگه , مرسی از همگی

atpf

Active Member
سلام حامد جان
نرم افزار جالبی بود و همچنین روشتون زیرکانه و جالب بود اما امنیت توش حرف آخرو میزنه (البته با عرض معذرت )، و اگه یه کاربری مثل من یه کم کنجکاوی کنه فکر کنم خیلی راحت میدونه شما چطوری این کارو انجام دادین. شما چرا DLL هاتون رو زیپ نکردید و پسورد بذارید لااقل اینجوری بهتر بود. یا اینکه از دیتابیس استفاده میکردید!

به هر حال به نظر من تو نسخه های بعدی (البته اگر به فکر ارتقاء هستید) حتما امنیت رو تو اولویت اول قرار بدید.
البته این نظر بنده است.
موفق باشید و سر بلند:rose:

سلام حامد جان
نرم افزار جالبی بود و همچنین روشتون زیرکانه و جالب بود اما امنیت توش حرف آخرو میزنه (البته با عرض معذرت )، و اگه یه کاربری مثل من یه کم کنجکاوی کنه فکر کنم خیلی راحت میدونه شما چطوری این کارو انجام دادین. شما چرا DLL هاتون رو زیپ نکردید و پسورد بذارید لااقل اینجوری بهتر بود. یا اینکه از دیتابیس استفاده میکردید!

به هر حال به نظر من تو نسخه های بعدی (البته اگر به فکر ارتقاء هستید) حتما امنیت رو تو اولویت اول قرار بدید.
البته این نظر بنده است.
موفق باشید و سر بلند:rose:

مرسی از نظرتون

آره همونطور که شما گفتید امنیتش پایینه اما این یه نسخه آزمایشیه اگه خوب استقبال بشه یه برنامه های کاملی واسش دارم

Amit13

Well-Known Member
نه دوست عزیز 5 مگابایته

نه منظور من اين بود كه حجم كارتون چرا به 5 مگ كشيده شده؟؟؟يكم براي همچين پروژه اي زياد نيست؟؟؟
چرا داخل پوشه ي main اين برنامه ها رو هركدوم جدا كامپايل شده گذاشتيد؟؟؟نميشد mbd بزاريدشون???اينجوري يعني 5 بار player مفسر بيلدر رو داخل پروزتون به كار برديد كه ميشد به يكبار كاهشش داد.نميشه؟؟

نه منظور من اين بود كه حجم كارتون چرا به 5 مگ كشيده شده؟؟؟يكم براي همچين پروژه اي زياد نيست؟؟؟
چرا داخل پوشه ي main اين برنامه ها رو هركدوم جدا كامپايل شده گذاشتيد؟؟؟نميشد mbd بزاريدشون???اينجوري يعني 5 بار player مفسر بيلدر رو داخل پروزتون به كار برديد كه ميشد به يكبار كاهشش داد.نميشه؟؟

چرا حق با شماست تو نسخه ی بعدی همینکار رو میکنم مرسی

hm7373

New Member
سلام دوست عزیز برنامه جالبی ساختی خیلی خوبه،
فقط یه سوال داشتم اینکه اگه بخوام همچین نرم افزاری (نه همین نرم افزار رو) با بیلدر طراحی کنم باید کدوم زبون برنامه نویسی رو بلد باشم و لطفا در مورد آمار بازدیدکنندگان در بیلدر هم برام توضیح بدید.
تشکر.
[email protected]
www.hamitejarat.ir
www.newchair.ir

سلام دوست عزیز برنامه جالبی ساختی خیلی خوبه،
فقط یه سوال داشتم اینکه اگه بخوام همچین نرم افزاری (نه همین نرم افزار رو) با بیلدر طراحی کنم باید کدوم زبون برنامه نویسی رو بلد باشم و لطفا در مورد آمار بازدیدکنندگان در بیلدر هم برام توضیح بدید.
تشکر.
[email protected]
www.hamitejarat.ir
www.newchair.ir

واستون ایمیل کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا