نرم افزار ثبت کار مشتری

apadana34

Member
من در کارم مشتری های زیادی دارم بالای 50 هزار تا. می خواستم کارهاشون را در قالب یادداشتهایی داشته باشم . تا اگر
لازم شد به صورت یک بانک بشون نگاه بندازم . یا بعضی هاشون بهم یاد اوری بشه . بهترین نرم افزاری که در این زمینه می شناسید
که بتونم بهم جواب بده چیه ؟
می تونه به صورت یک نرم افزاد دفترچه یادداشت یا یاد اوری باشه . و اگه بتونم تاریخ و موضوع و توضیح در مورد ان موضوع را درش
ثبت کنم برام خیلی خوب می شه . من با این تعداد مشتری بعضا برام ادعاهای کاری می کنند که چون در حافظه ام نمی مانه برام مشکل ساز می شه . اگه بتونم این اطلاعات در ذهنم یا کاغذهای یادداشت ام را مدیریت کنم خیلی کارم راحت می شه . لطفا
کمک کنید و بهترین نرم افزاری را که می شناسید بم معرفی کنید

the_king

مدیرکل انجمن
من در کارم مشتری های زیادی دارم بالای 50 هزار تا. می خواستم کارهاشون را در قالب یادداشتهایی داشته باشم . تا اگر
لازم شد به صورت یک بانک بشون نگاه بندازم . یا بعضی هاشون بهم یاد اوری بشه . بهترین نرم افزاری که در این زمینه می شناسید
که بتونم بهم جواب بده چیه ؟
می تونه به صورت یک نرم افزاد دفترچه یادداشت یا یاد اوری باشه . و اگه بتونم تاریخ و موضوع و توضیح در مورد ان موضوع را درش
ثبت کنم برام خیلی خوب می شه . من با این تعداد مشتری بعضا برام ادعاهای کاری می کنند که چون در حافظه ام نمی مانه برام مشکل ساز می شه . اگه بتونم این اطلاعات در ذهنم یا کاغذهای یادداشت ام را مدیریت کنم خیلی کارم راحت می شه . لطفا
کمک کنید و بهترین نرم افزاری را که می شناسید بم معرفی کنید

شخصا چون برنامه نویس ام خودم برای یادداشت هام برنامه اختصاصی طراحی کردم اما اغلب آدم های منظمی که
دیدم از Microsoft OneNote (جزئی از Microsoft Office) استفاده می کنند.

apadana34

Member
اگه نظر شما این نرم افزار است برای کار من می شه از خصوصیاتش بگید.
بانکی داره که بتونی بایگانی یادداشت و کارهات را جستجو کنی یا حذف کنی
می شه به عنوان یک نرم افزار پشتیبانی مشتریان یک شرکت ازش استفاده کرد
هشدار دارد.

نرم افزار دیگری می تونید معرفی کنید که اطلاعات را به صورت رکورد مثل اکسل ثبت و بایگانی کنه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا