نرم افزار ثبت غیبت های دانشجویان

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به همه دوستان عزيز اميدوارم حال همگي خوب باشه و سرحال باشين

خيلي وقته که فعاليتم توي انجمن کم شده ازين بابت از همه دوستان معذرت ميخوام

به خاطر مشکلات کاري و درسي و دسترسي کم به اينترنت نميتونم زياد بيام انجمن ولي سعي ميکنم هر وقت

تونستم سر بزنم.

امروز ميخواستم دوستان در مورد اين نرم افزار نظراتشون رو بگن؟ از هر لحاظ که خواستين

البته يه قيمتي رو هم تعيين کنيد شايد تونستيم يه قيمت مناسب بگيم تا دانشکدمون بابتش بهم بده که بعيد ميدونم

بده

راستي به خاطر اينکه هنوز برنامه تکميل نهايي نشده و با آريانا کد گذاريش نکردم نتونستم فايل اجرايي رو بذارم

ببخشيد. چندوقت ديگه ميذارم.

اينم بگم چون شايد پول درست حسابي ندن کمتر از 100 تومن منم زياد روش کارنکردم و به همين اکتفا کردم

اين هم تصاويري از محيط برنامه که تا حدودي قابليت هاي نرم افزار مشخصه البته هرجاش رو خواستين توضيح

ميدم تصاوير هم کيفيت يه ذره پايين هست

loading.png

login.png

MainProject.png

Menu.png

( انتخاب واحد )

Entekhabvahed.png

ListDarshaDaneshjoha.png

modiriyate%20Daneshjoha.png

Sabtegeybat.png

Viewgeybat.png

Pass.png

Bayegani.png

supoort.png

m javad

کاربر متخصص
به نظر من قیمت این نرم افزار بیشتر از اونی هست که خودتون اشاره کردید!
اصلا به اون قیمت راضی نشید
مگر به دلایلی خودتون بخواهید
به هر جهت باز هم مثل همیشه خوب بود

با آرزوی روزگاری خوش

Amit13

Well-Known Member
3000 ميليون سال كار دانشجويي :green:
خيلي خوشكله

فقط يه چيزي ::: داخل كار رسمي ميشه اسم شركت سازنده رو روي صفحه ي اصلي گذاشت؟؟؟:shock: (مثل عكس سوم كه پايين بزرگ نوشتي M30 software co)

atpf

Active Member
سلام محمود جان به نطر من حداقل 500000 تومان می ارزه!!!! حیفه بخدا مفت بدید بره.
توی کشور عزیز ما ایران کسی زیاد به کارهای نرم افزاری بها نمیده و دلیل عمده اون هم به نظر بنده حقیر تواضع بیش از حد و توقع بسیار پایین برنامه نویسای عزیزه!!!!!

9up

Active Member
آقا خیلی باحال شده.
ولی قیمتی که گذاشتی اصلا قابل قیاس نیست با برنامه!
قیمت و ببر بالا
بابا طرف یه برنامه معمولی میسازه 500 میگیره! آخه 100 تومن هم پوله !؟

MahmoodM30

سلام به همه دوستان عزیز و ممنون که نظراتتون رو گفتین مخصوصا جواد عزیز

در مورد قیمت بله خودم میدونم کمه و ارزشش رو نداره حقیقتش کلی روش کار کردم مخصوصا برای قسمت انتخاب واحدش که پدرم رو در اورده و هنوزم تکمیل نشده و توی قسمت حذف اضافه گیرم

قسمت ثبت غیبت هم مکافات بود شاید اینجوری ببینید بگید کار راحتی هست ولی بری توش میبینی باید بیخیال بشی البته

با MMB اینجوری هست و دست ادمو میبنده و مجبوریم برای یه کار کوچیک از چند روش مختلف توی برنامه استفاده و حجمش رو بالا ببریم

ولی در کل هرجوری بود تمومش دارم میکنم

درضمن دانشکده دنبال یکی بودن که مفتی این کار رو انجام بده و کسی هم پیدا نمیشد منم به خاطر یه نفر مجبور به انجام این کار شدم ولی با صحبت هایی که داشتم قرار شد کار آموزی نرم و نمره 20 رو بدن

اما در مورد GUI که JAViD GFX پرسیده بودن ؟ من فقط از استایل برای این کار استفاده کردم و کار خاصی رو هم انجام ندادم

در مورد ثبت اسم شرکت هم اینجا لازم بود نوشته بشه که نوشته شده همین :green:

+Mohammad+

Well-Known Member
اما در مورد GUI که JAViD GFX پرسیده بودن ؟ من فقط از استایل برای این کار استفاده کردم و کار خاصی رو هم انجام ندادم
بنده خودم می دونم ... مونهتا می خواستم نسخه فتوشاپی که استفاده کردید رو بدونم چون اگه توی رابط گرافیکی تون دقت بکنید ، حرف "الف"و "س"و"ی" توی کلماتی مثل :
درس - دانشجو - مدیریت ، به صورت چسبان خورده ... پیشنهاد می کنم برای بهتر شدن ، از فتوشاپ CS5 و فونت B Yekan استفاده کنید
موفق باشید:rose:

MahmoodM30

بله حق با شماست

من زیاد از فتوشاپ سر در نمیارم برا این معذرت

من از فتوشاپ cs2 استفاده میکنم البته cs5‌رو هم رو سیستمم دارم

ممنون از راهنماییتون از این به بعد همین کار رو میکنم

Anisi

Member
سلام
خوب شده بابا!
من یه حضور و غیاب خودکار درست کردم با امکانات نصف این وقت زیادی گذاشتم.
100 تومن خیلی کمه!

MahmoodM30

سلام
خوب شده بابا!
من یه حضور و غیاب خودکار درست کردم با امکانات نصف این وقت زیادی گذاشتم.
100 تومن خیلی کمه!

قضيه قيمت براي اين نرم افزار فرق ميكنه واسه همين ميگم صد تومن والا ارزش كارو
خودم ميدونم چقدره
راستي ميشه بگيد منظورتون از خودكار چيه چطور كار ميكنه

سلام محمود جان

من همین الان کار شمارو دیدم بهتون تبریک میگم خیلی عالی شده

موفق باشی دوست عزیز

یاحق

Anisi

Member
راستي ميشه بگيد منظورتون از خودكار چيه چطور كار ميكنه

شاید بد گفته باشم
منظورم استفاده از بارکد خوان بود. می گرفتی روی بارکد کارت خودکار ساعت و تاریخ رو می گرفت حضور یا خروج می زد.
و همینطور توی یه ساعت خاصی بعد از اتمام کلاس مثلا 2 ساعت خود بهخود خروج همه اونایی که اومده بودن یا غیبت اونایی که نیومده بودن می زد.

amin2dpr

Well-Known Member
از تصاوير که از برنامه گذاشتيد لذت بردم و در عين سادگي طراحي صفحات، واقعاً جذب اون شدم

دليلشم استفاده از رنگ هاي گرم و طيف نوري مناسب اون هستش که چشم استفاده کننده رو هم در اذيت نمي کنه.

کارايي برنامه هم کم با شناختي که از کاراتون دارم بايد خوب باشه. البته ترجيح ميدادم خودم تستش کنم و از اونجايي که هنوز با آريانا کدش نکردي

پيشنهاد ميدم يک ديتابيس نمونه هم براي آزمايش کاراييش بزاري

و 1 سوال هم درباره پشتيباني برنامه دارم؟

طريقه ارسال ايميل به چه صورت هستش؟

• Like
Reactions: 9up

alimaya

Active Member
سلام و خسته نباشید بابت کار خوبتون.
یه سوال داشتم ازتون. اگه لطف کنید و در مورد قسمت ارسال ایمیل یکم توضیح بدید ممنون میشم و اینکه آیا از از پلاگین خاصی برای این قسمت استفاده کردید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا