با درود خدمت دوستان
من چند وقتی که به مشکل تقریبا" عظیمی برخوردم و فکر میکنم دیگر دوستان هم به نوعی با این مشکل گریبانگیر بودند و اونم اینه که برای تبدیل DVD ها به DivX یا همون AVI به مشکل برخوردم .
قضیه از این قراره که من بیش از 30 نرم افزار در این زمینه دانلود کردم که هر کدومشون مورد و مشکلی داشتن منجمله :
- یکیشون امکان رندر کردن زیرنویس (فارسی یا انگلیسی یا ... ) رو همراه فیلم نداشت
- یکیشون کیفیت خوب تصویری بعد از ایجاد فایل نمی داد
- یکیشون عدم همخوانی صداو تصویر در فایل ایجاد شده داشت
- یکیشون کار کردن باهاش خیلی مشکل بود
- یکیشون سرعت ایجاد فایل DivX خیلی پائین بود
و بعضی هاشون ...
آقا سرتون رو درد نیارم چون میخواستم لیست نرم افزارها رو هم پیوست کنم که با خودم گفتم شما ها چه گناهی دارین
حالا به هر حال میخواستم از دوستانی که با این جور نرم افزارها کار کردند
کمکی بگیرم
و لطفی کرده و نرم افزاری که با اون کار کردن ، راضیند ، سرعتش خوبه و ... و خلاصه مشکلات بالا رو نداشته باشه به همراه توضیح کوچکی معرفی کنند تا ما و دیگر دوستان رو به نوعی در این امر خطیر یاری کرده باشند
من چند وقتی که به مشکل تقریبا" عظیمی برخوردم و فکر میکنم دیگر دوستان هم به نوعی با این مشکل گریبانگیر بودند و اونم اینه که برای تبدیل DVD ها به DivX یا همون AVI به مشکل برخوردم .
قضیه از این قراره که من بیش از 30 نرم افزار در این زمینه دانلود کردم که هر کدومشون مورد و مشکلی داشتن منجمله :
- یکیشون امکان رندر کردن زیرنویس (فارسی یا انگلیسی یا ... ) رو همراه فیلم نداشت
- یکیشون کیفیت خوب تصویری بعد از ایجاد فایل نمی داد
- یکیشون عدم همخوانی صداو تصویر در فایل ایجاد شده داشت
- یکیشون کار کردن باهاش خیلی مشکل بود
- یکیشون سرعت ایجاد فایل DivX خیلی پائین بود
و بعضی هاشون ...
آقا سرتون رو درد نیارم چون میخواستم لیست نرم افزارها رو هم پیوست کنم که با خودم گفتم شما ها چه گناهی دارین
حالا به هر حال میخواستم از دوستانی که با این جور نرم افزارها کار کردند
کمکی بگیرم
و لطفی کرده و نرم افزاری که با اون کار کردن ، راضیند ، سرعتش خوبه و ... و خلاصه مشکلات بالا رو نداشته باشه به همراه توضیح کوچکی معرفی کنند تا ما و دیگر دوستان رو به نوعی در این امر خطیر یاری کرده باشند