نرم افزار به من معرفي كنيد

سلام. من مشكلي دارم كه نمي دونم ارتباطي با اين قسمت داره يا نه. اما چون دقيق اطلاع ندارم همين جا مطرح مي كنم و چون با قوانين اين‌جا آشنا هستم ناراحت نمي شم اگر اين مطلب رو به جاي ديگه‌اي منتقل كنيد.
من مي خوام بزنم تو كار ساختن بازي‌هاي سه بعدي (همون تري دي كه تنبليم مي‌اد انگليسي بنويسم). نمي دونم بايد براي كار تخصصي با چه نرم‌افزاري كار كنم. جان هركي دوست دارين درست راهنماييم كنيد. منم دعاتون مي‌كنم. اگر هم جايي كلاسي چيزي سراغ دارين معرفي كنيد. باور كنيد دعاهاي من ردخور ندارن. يك دعاي خير مي‌كنم يك زن يا شوهر خوب گيرتون مي‌ادا. حالا بي شوخي. فقط مي‌خوام بدونم بازي‌هاي قوي رو با چي مي‌نويسن. همين. اما اطلاعات دقيق مي‌خوام. اگر هم جايي رو سراغ دارين كه كلاس گذاشته من پايه ام. چون دوست دارم اين كار رو. مممم. ديگه. همين. راستي. اين برنامه‌اي كه مجيدآنلاين داره و مي‌اد كنار ياهومسنجر آخرين كامنت‌ها رو مي‌ذاره خيلي عاليه. اما آنتي‌ويروس من ايراد مي‌گيره. واقعا ويروس داره يا بك‌دور يا چي؟ بگين ما هم بدونيم. من از اون موقع تا حالا استفاده نكردم. اما بگين لااقل ما هم بدونيم. ممنون كه كمكم مي‌كنيد. نيازي هم نيست كه من بهتون بازي مثال بزنم ديگه. همين بازي‌هاي با گرافيك بالا كه يكي دوتا هم نيستن. با تشكر

سلام. ممنون. كف كردم. فعلا بايد رو سايت كار كنم. وقتي به اندازه‌ي كافي سواد به دست آوردم و سؤالام آبدار شد دوباره مزاحمتون مي‌شم. بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا