متأسفانه فکر میکنم ، فیلمی که گرفتی استاندارد تلویزیونهای سه بعدی است و باید در این نوع تلویزیونها تماشا کنی ، البته میتونی ازمایش کنی ، فیلم را از طریق دستگاههای پخش خانگی نگاه کن (با تلویزیون معمولی) اگر تصویر دوتایی شده بود (یعنی دو تصویر جدا از همدیگر و شبیه به هم ) نمایش داده شد ، این فیلم استاندارد تلویزیونهای سه بعدی است .
عینکی که شما گرفتی از نوع اناگلیف است که شیشه های قرمز و آبی داره ، در صورتی که فیلمت آناگلیف نیست . نرم افزاری که اسم بردی ، برای این نوع فیلم کار نمیکنه ، در واقع اگر دقت کرده باشی وقتی فیلم را به این نرم افزار معرفی میکنی، آن را از وسط به دو نیم میکنه و بصورت لایه های قرمز و آبی روی هم میندازه که به هیچ وجه سه بعدی نمیشوند .
چون من فقط با عکسها و فیلمهای اناگلیف کارمیکنم ، دانش چندان خوبی در رابطه با استاندارد تلویزیونهای سه بعدی ندارم .
مثل عکس زیر : این عکس را با همان عینکی که داری نگاه کن :
http://masjid.persiangig.com/image/Weblogs/Mosque/D-001/D0029.jpg
پک عینکی که شما دریافت کردی دارای درایورهای سه بعدی اناگلیف است و فکر نمیکنم به درد این فیلم بخوره ، شما باید فقط از فیلمهای دارای لایه های قرمز و آبی استفاده کنی .
بازهم در اینترنت سرچ میکنم ، اگر اطلاعات تازه ای از استاندارد پخش فیلم اره 7 گیر آوردم ، همینجا برات میگذارم .