نرم افزار برای لود سریع

سلام
نرم افزاری کسی سراغ داره که یه سری فایل فلش که همه به هم مربوطند و یک فایل اصلی main داره رو بگیره همش رو پک کنه بعد همش رو لود کنه بعد که کل پروژه لود شد شروع به اجرای پروژه بکنه؟

یه پروژه دارم که فایلهای جانبیش حجماش بالا رفته فایل اصلی که میخواد اونا رو لود کنه مکث میکنه و بعد که شروع به پخش میکنه یه تیکه از فلش رو پرش میکنه
لودینگ هم برای فایل جانبیا گذاشتم ولی فایده نداره میخوام اول کار همه پروژه رو لود کنم روی سیستم طرف که بعد که داره پروژه رو میبینه گیر نکنه

این مشکل وقتی رو سی دی طرف میبینه پیش میاد وگرنه از روی سیستم که پخش میکنی مشکلی نیست

NARANJTORANJ

Well-Known Member
درست متوجه نشدم ولی
برای پک کردن میتونی از نرم افزار molebox استفاده بکنین

و با یه نرم افزاری مثل flash optimizer تا حدودی حجم فایل های فلش رو کم کنید

موفق باشید

چه عجب یه نفر جواب داد
ممنون

ببین یه پروژه است نزدیک به 40 تا فایله که یه فایل اصلی داره وقتی رو فایل اصلی طرف یکی از لینکا رو کلیک میکنه یک از اون فایلای جانبی روی فایل اصلی لود میشه
چون حجم این فایلای جانبی رفته وقتی میخواد اون فایل جانبی رو روی فایل اصلی لود کنه مکث میکنه و یه تیک میزنه که یه تیکه اول کار رو نشون نمیده
این اتفاق وقتی پروژه از روی سی دی بخواد اجرا بشه خیلی شدید میشه
حالا میخوام یه جوری یه کاری بکنم که وقتی فایل اصلی میخواد اجرا بشه اول تمام فلش روی سیستم کاربر لود بشه که در حین اجرای جزء به جزء فلش مشکلی پیش نیاد
برای این مشکل راه حلی سراغ دارین؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

در پروژه از حلقه استفاده کردید ؟؟؟

این مشکل معمولا از حلقه بوجود میاد

موفق باشید

حلقه نه
ولی اول اون فایل جانبیا چون دیدم دیر لود میشه یه لودینگ گذاشتم ولی الان اون لودینگها هم اجرا نمیشه
اون زمانی رو که باید صرف لودینگ کنه تو فایل اصلی جلو میره برای همین یه تیکه از فلش که روی فایل اصلی هست رو اصلا نشون نمیده

++Hadi++

Active Member
نرم افزار sefkit
یه نرم افزار شبیه به mdm zink هست که می تونه همه چی رو یه پک کنه .
آموزشش تو سر تیتر های انجمن برنامه های وابسته هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا