نرم افزار برای عکس گرفتن از فیلم( بدون سیاه شدن هنگام Save)

hamid

Well-Known Member
سلام به همی دوستان والا من میخوام از محیطKMPlayer عکس برداری کنم از یه فیلم ولی بعد اینکه عکس رو سیو میکنم عکس سیاه میشه نرم افزار Snagit رو هم دارم میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم
یه سوال دیگه ، راهی هم هست عکس با کیفیت بیشتری گرفته شه چون کیفیت عکس میاد پایین اگرم نشه عیب نداره
ممنون

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزيز
من نميدونم كه حتما بايد از محيط نرم افزار كا ام پلير عكس بگيرين يا نه
اما واسه عكس گرفتن از فيلم خيلي راحت ميتونيد داخل نرم افزارهاي اديت ايمپورت كنيد و خروجيه استيل فريم بگيرين هم با كيفيت هم بدون سياه شدن

hamid

Well-Known Member
سلام دوست عزيز
من نميدونم كه حتما بايد از محيط نرم افزار كا ام پلير عكس بگيرين يا نه
اما واسه عكس گرفتن از فيلم خيلي راحت ميتونيد داخل نرم افزارهاي اديت ايمپورت كنيد و خروجيه استيل فريم بگيرين هم با كيفيت هم بدون سياه شدن
سلام
آره فرمت flv هست تو همون نشون میده میشه بیشتر توضیح بدید با چه نرم افزاری

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همی دوستان والا من میخوام از محیطKMPlayer عکس برداری کنم از یه فیلم ولی بعد اینکه عکس رو سیو میکنم عکس سیاه میشه نرم افزار Snagit رو هم دارم میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم
یه سوال دیگه ، راهی هم هست عکس با کیفیت بیشتری گرفته شه چون کیفیت عکس میاد پایین اگرم نشه عیب نداره
ممنون

البته KMPlayer برای گرفتن عکس از تصویر قابلیت ویژه داره، ترکیب کلیدی Ctrl + Alt + E برای ذخیره کردن با
درخواست مسیر فایل و Ctrl + Alt + A برای ذخیره کردن سریع و بدون درخواست مسیر فایل.

زمانی که پخش کننده امکان عکس گرفتن ارائه نمی کند و لازمه که از کلید Print Screen استفاده کنید :

وضعیت Renderer پخش کننده ها و میزان استفاده ویندوز از شتاب دهنده گرافیکی در ذخیره سازی
تصویر Capture شده مثلا با Print Screen کردن موثره.

در ویندوز XP روی صفحه Desktop راست کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید. در بخش Settings روی دکمه
Advanced کلیک کنید. بخش Troubleshooting رو انتخاب کرده و تنظیم Hardware Acceleration را روی None
قرار دهید و OK کنید.

در ویندوز Vista و 7 روی صفحه Desktop راست کلیک کرده و Personalize رو انتخاب کنید. روی عنوان Display
کلیک کرده و سپس روی عنوان Change display settings کلیک کنید. حالا روی عنوان Advanced settings
کلیک کنید. بخش Troubleshoot رو انتخاب کرده و روی دکمه Change settings کلیک کنید.
تنظیم Hardware Acceleration را روی None قرار دهید و OK کنید.

حالا تمامی آنچه که در صفحه نمایش می بینید قابل ذخیره سازی است.

و اگر هنوز با مشکل مواجه شدید می بایستی تنظیم Renderer پخش کننده ویدئویی را تغییر دهید، مثلا
در KMPlayer راست کلیک کرده و در منوی Options گزینه Preferences رو انتخاب کنید و یا کلید F2 را فشار دهید.
در بخش Video Processing با تنظیم Renderer بازی کنید. احتمالا در بعضی از حالت ها جواب می دهد.

زمانی که دیگر نیازی به این عکس گرفتن از صفحه نمایش نداشتید، وضعیت شتابدهنده گرافیکی را به حالت
Full برگردانید.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه
به حرفهای ناظم عزیز اضافه میکنم:
میتونی داخل KM Player کلید های Crtl+C رو بزنی و همون کار پرینت اسکرین رو میکنه البته فقط از صفحه KM Pkayer بعد میتونی تو برنامه های ادیت مثل فتوشاپ یه فایل جدید باز کنی و پیست کنی:wink:
موفق باشید:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا