نرم افزاری میخوام که خودش کامپیوترو خاموش روشن کنه

نرم افزاری میخوام که خودش کامپیوترو خاموش روشن کنه و بعد از روشن شدن با اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه و 64 بیتی هم باشه ترو خدا کسی اگر چنین چیزی رو داره کمکم کنه

lad3000

Member
نرم افزار
internet download maneger
تو قسمت scheduler
میتونی وقت تعین کنی که توی اون ساعت دانلود رو شروع کنه و در ساعتی که شما تعین میکنی دانلود رو قطع و دستگاه رو خاموش کنه

evilchi

New Member
*نرم افزاری میخوام که خودش کامپیوترو خاموش روشن کنه *

من خودم به شخصه jetaudio رو تنظیم میکنم که با آلارم شروع به خوندن کنه.تنظیم که شد سیستم رو به حالت standby یا همون sleep میزارم سر موقع سیستم روشن میشه وقتی روشن شد idm که همین دوست قبلی گفت شروع به وصل شدن ودانلود میکنه....
:wink:

بهترین راه حل برای شما نرم افزار Auto power On & Shutdown، که هم میتونه کامپیوترو روشن کنه هم خاموش.

روشن شدن کامپیوتر پیچیده تر از خاموش شدنشه! اما اکثر مادربردهای جدید تو قسمت بایوس کنترل کننده پاور داره که اگه مادربرد شماهم داشته باشه که احتمال خیلی زیاد داره نرم افزار با بایوس خودشو منطبق میکنه و دیگه نیاز نیست کامپیوترو بزاری رو Standby، و فقط تو برق باشه. میتونی تو قسمت Option نرم افزار Internet Download Manager تو سربرگ General تیک Launch Internet Download Manager On Startup بزنی تا یعد از روشن شدن کامپیوتر شروع به دانلود کنه. اگه کامپیوترت پسورد داره میتونی برای نرم افزار Auto power on & shotdown پس وردتو تنظیم کنی که خودش وارد بشه. اکثر نرمافزارهای مدیریت دانلود تیک خاموش شدن بعد از دانلودو دارن که تو نرم افزارIDM منظورم Internet Download Manager هم وجود داره.

جدیدترین ارسال ها

بالا