نرم افزاری برای کاهش حجم عکس

ahmadfani

Active Member
:)من نرم افزاری میخوام که حجم و سایز عکس رو تا چند برابر بدون افت کیفیت انجام بده. لطفا کمک کنید.

memol_515

Active Member
Picture Resize Genius نام نرم افزاری می باشد که به کمک آن می توان اقدام به تغییر اندازه تصاویر نمود و از کاهش کیفیت تصاویر جلوگیری نمود. همچنین در این نرم افزار می توان امکانات دیگری را یافت که به کمک آن می توان نیازهای دیگری را بر طرف نمود. به عنوان مثال شما در این برنامه ابزاری را اختیار دارید که به کمک آن می توانید اقدام به watermark نمودن تصاویر نمایید. به کمک این ویژگی می توانید نوشته خاصی را بر روی عکس ها به صورت محو قرار دهید. از این کار می توانید برای حفظ حقوق یک عکس و به اصطلاح Copy right آن استفاده نمایید. به کمک این ویژگی می توانید تا تعداد زیادی از تصاویر را به صورت همزمان watermark نمایید .

این نرم افزار از فرمت های مختلف تصویری همانند GIF, JPG, TIFF, PNG, BMP, MIFF و TGA پشتیبانی می کند .

2dryt51.png

اينم لينك خود سايت،براي آشنايي با اينترفيس برنامه
كه از اون تولبار بالاش، با انتخاب گزينه download ميتوني نرم افزار رو دانلود كني.

موفق باشي

ahmadfani

Active Member
مرسی الان امتحانش میکنم.
راستش مدیر جان یه نرم افزاری اومده که نمیدونم شنیدی یا نه که در کارهای اطلاعاتی هم ازش استفاده میکنن. و عکس رو تا 50 برابر بزرگ میکنن حالا شاید خنده دار بیاد باور کنید. من نمیخاوم عکس تا این حد افزایش یا کاهش پیدا کنه فقط میخوام بدونم این نرم افزارو شنیدی یا نه.
البته من الان نرم افزار کاهش حجم عکس لازم دارم اونم برای کارهای فلش و وب!!!!
در مورد نرم افزار فوق هم یکم توصضیح بدید.
photo zoom یه دونه هست که زیاد افزایش نمیده اگه از این بالاتر نرم افزاری هم هست بگین!!!

memol_515

Active Member
معروفترينش همين photo zoom pro هستش.

من كه تا به حال اسم نرم‌افزار ديگه اي رو نشنيدم.

شما يا دوستان ديگه اگه اطلاعاتي داريد در اين زمينه، من هم دوست دارم بدونم

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا