نرم افزاري براي ذخيره كردن همه صفحات يك سايت

nik_sali

Member
بهترينش به نظر من web zip هستش ولي خوب هر كسي يه نظري داره ولي من نظرم اينه

خوش باشين

iRWEBDES

Active Member
دوست عزيز اگه ممكنه لينك بديد ...
من كه نگفتم بهترين يا بدترين رو مشخص كنيد ...
من نياز خيلي فوري دارم ...
مرسي ...

nik_sali

Member
منم معرفي كردم يه سرج بكني هوارتا سايت واست مياد

اوكي من سرعتم پايينه

ولي الان برات پيدا ميكنم

خوش باشين

nik_sali

Member
خواهش مهرداد جان شرمنده كه لينك مستقيم نبود

اميدوارم مشكلت حل بشه

iRWEBDES

Active Member
nik_sali گفت:
خواهش مهرداد جان شرمنده كه لينك مستقيم نبود

اميدوارم مشكلت حل بشه
ببين فقط من ميخوام كل سايت رو خودش سيو كنه ...
اما اين صفحه به صفحه سيو ميكنه
يا شايد من بلد نيستم چيكار كنم ؟

a Truth Seeking

Active Member
نرم افزار HTTrack Website Copier براي همين كار هست در ضمن رايگانه من ازش استفاده مي كنم تازه قابليت ذخيره برنامه هاي موجود در اون صفحه رو هم داره قابليت دريافت تمام لينك هاي متصل به يك سايت و قابليت بروز آوري تمام صفحه هاي گرفته شده سايت رو داره لينكش رو دوباره پيدا كردم اينجا مي ذارم.

a Truth Seeking

Active Member
ببين استاد نسخه رايگان اين نرم افزار رو مي توني از سايت دانلود دات كام بگيري ضمنا يك قابليت ديگه اين نرم افزار ادامه دريافت وب سايت موردنظر بعد از توقف دريافت اونه با ويندوز هاي 95 - 98 - ان تي - 2000 و ايكس پي هم سازگاره و كاربريش هم خيلي راحته. من هم كه تا حالا مشكلي باهاش نداشتم خلاصه ديوانه كنندس من تا حالا حدود 20 - 30 تا سايت باهاش دانلود كردم

iRWEBDES

Active Member
من نوكرتم ...
خيلي آقايي ...
هم شما آقا باقر و هم اين پسره ي غرب زده :دي
معني اسمش رو نفهميدم ...
راستي سيكي جان اسمت چيه ؟
قرار خواستگاري چي شد ؟ :دي

a Truth Seeking

Active Member
اه خيلي تيزي bagher_hacker جان من رفته بودم دنبال لينك دانلود اين نرم افزار كي گيرش آوردي اي ناقلا.
iRWEBDES اومديو نسازي ديگه يه تفعل به فرهنگ لغت بزني مي فهمي ضمنا من اصلا غرب زده نيستم بلكه يه جوون فوق العاده وطن پرست و دموكراتيك هستم اسم رو هم براي اين انگليسي انتخاب كردم كه ديگران رو تو معنيش گير بندازم ها ها ها بابا شوخي كردم اسمش برام بامعني بود.

a Truth Seeking

Active Member
ضمنا صحنه ازدواج هم رديفه يك دل شو مي ريم واسه كتك خوردم من هم كه خداييش كتك خورم بد نيست.

iRWEBDES

Active Member
a Truth Seeking گفت:
اه خيلي تيزي bagher_hacker جان من رفته بودم دنبال لينك دانلود اين نرم افزار كي گيرش آوردي اي ناقلا.
iRWEBDES اومديو نسازي ديگه يه تفعل به فرهنگ لغت بزني مي فهمي ضمنا من اصلا غرب زده نيستم بلكه يه جوون فوق العاده وطن پرست و دموكراتيك هستم اسم رو هم براي اين انگليسي انتخاب كردم كه ديگران رو تو معنيش گير بندازم ها ها ها بابا شوخي كردم اسمش برام بامعني بود.
خوب سيكي جان اين اسم حقيقيت چيه ؟
راستي معنيه اين چيه ؟
اسم منم مهرداده انقدر نگو irwebdes :lol:

nik_sali

Member
مهرداد جان اين برنامه كه معرفي كردم كارش درسته

شما با اين برنامه غير از اينكه صفحات سايت مورد نظر رو ميتوني دانلود كني كه هيچ ميتوني برنامه يا موزيك يا هر چي رو سايته باشه هم دانلود كني

فقط يكم باهاش ور برو روال كار دستت مياد ميتوني تععين كني كه عكس موزيك برنامه يا هر چيز ديگه اي كه بخواي از سايته دانلود كني خودش تنظيمات داره

ميتوني تعيين كني كه كدوماش دانلود بشه من خودم طوري تنظيمش كردم كه فقط انجمن flash همين سايت رو با تمام مو ضوعاش برام دانلود كنه با عكساش

خلاصه توپه شرمندهتم كه الان نصب ندارمش رو كام وگر نه بهت همه كارش رو ميگفتم ولي كار كردن باهاش خبلي راحته

مخلص همه بچه هاي باحال مجيد آنلاين

a Truth Seeking

Active Member
مهردادجان باشهامروز بعدازظهر يه طومار واست اينجا مي نويسم الان بايد برم بيرون واست مي نويسم دقيقتر اين برنامه حرف نداره از دستش نده ضمنا اسمه من محمد هست

جدیدترین ارسال ها

بالا