مثالي براي
1. جست و جو در آيات قرآن و امكان نمايش نتايج و امكان ديدن و خواندن متن قرآن
2. بزرگ و كوچك شدن آيات به تناسب طول آيات
اما داداشي من با پلاگن ها زياد كار نكردم مي توني يه مثال بذاري؟لطفا
قبلاً اين مباحث رو ديده بودم اگه ممكنه با اين پلاگن ها مثلالي بذاريد .
تشكر
يك تكست كه نه 114 تكست اونم تو 114 مكان !!!!!!!!!!!!!!
مثال هاش راست كار من هستن؟
شما که قبلا این مبحث رو ایجاد کرده بودید و به جواب هم رسیده بودید و نمونه هم که خودم براتون گذاشتم !!!!
اینم جوابتون تو اون پست:
ان شاء الله امتحانش می کنم و اگه سوالی داشتم محضرتون می پرسم .
ممنون از لطفتون
تا بعد
یا علی
اینم لینکش:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=172950&highlight=%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%DB%8C
پیشنهاد من با توجه به کار شما و حجمی که داره وسرعتی که از یه نرم افزار انتظار میره این هست که شما برای نمایش متن هاتون از پلاگین TRichEditPlugIn استفاده بکنید
چون هم قایلیت تغییر رنگ هر قسمت از متن به هر رنگ رو داره و هم امکان بزرگ و کوچک کردن هر بخش از متن رو
امکان جستجوی این پلاگین هم مانند پلاگینهای TMemoPlugIn و SynEdit با استفاده از Find dialog هست که به درد کار شما نمیخوره
برای امکان جستجو پلاگین کتیبه رو پیشنهاد میکنم که خودم سازنده اون هستم و سرعت بسیار خوبی برای این کار داره
علاوه بر این پنجره find dialog رو نمیاره و خودتون میتونید هر طور میخواهید طراحیش کنید و مجبور به استفاده از اون نیستید
ولي همونطور كه عرض كردم چون آيات با اعراب و حركاتش هستن لذا جست و جو اين طور جواب گو نيست .
تو تاپیک قبلی که خودتون ساخته بودید جواب این سوالتون رو خودتون داده بودید!!!!!
پیشنهاد خودم اینه که 114 فایل متنی بدون علامت و حرکت ساخته بشه و سرچ بر اساس اون انجام بده و بعد تطبیق بده با متن اعراب دار و نتایج در یک باکس نمایش داده بشن که با کلیک بر هر گزینه متن آیه مورد نظر که یک خط از یکی از 114 متن داده شده است نمایش داده بشه
همین راه، راه درستش هست، اصلا هم مبتدیانه نیست
البته میتونید همه رو توی یه فایل بزارید ، به جای 114 فایل !
برای بزرگ و کوچیک شدن متونتون هم که سوال دومتون هست پیشنهاد همون پلاگین TRichEditPlugIn هست
خوشبختانه Demo هم داره ، و کار باهاش کار چندان سختی نیست
فکر نمیکنم با متون عربی مشکل داشته باشه
و راست چین هم میشه (البته با فارسی به مشکلاتی داره، مخصوصا تو select کردن متن که برعکس این کار رو میکنه)
امیدوارم موفق باشید