نرم افزارهای قرآنی

noorabas

Active Member
سلام به همه دوستان

خيلي از اين مباحث استفاده كردم.

من نرم افزار قرآني الفرقان رو با كمك دوستان مجيد آنلاين درست كردم .

توي قسمت ترتيلش به شكل آيه به آيه متن آيه مياد و همزمان مي خونه .

اما اين سوال هم براي من بود كه چطور ميتونيم آيات رو كنار هم بياريم و بعد اون آيه كه تلاوت ميشه رنگش عوض بشه .

اين مثال هايي كه گذاشتين جالب هستن اما اگه بخوايم برا همه آيات قرآن استفاده كنيم بايد عمر فقط صفحاتش رو ساخت !!!!

بايد يه راه ديگه كه بنظر من استفاده از تغيير رنگ متون توي ام ام بي هستش استفاده كرد ولي اين هم كار مي بره و كار من بي سواد ! نيست .

چند تا سوال ديگه هم در مورد نرم افزار قرآني دارم كه ان شاء الله توي يه تايپيك جدا خواهم پرسيد و از همه دوستان خاضعانه كمك مي خوام تا اين نسخه جديد نرم افزار كامل تر بشه .

عيد غدير بر همه دوستان گلم مبارك باد .

يا علي

noorabas

Active Member
مثالي براي
1. جست و جو در آيات قرآن و امكان نمايش نتايج و امكان ديدن و خواندن متن قرآن
2. بزرگ و كوچك شدن آيات به تناسب طول آيات

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
مثالي براي

یکی از دوستان هم قبلا همچین سوالی رو داشتن و راه حلی که پیشنهاد دادم این بود

برای نشون دادن ایات قرآنی از پلاگین های SynEdit یا TRichEditPlugIn یا Epigrap استفاده کنید بعد از قابلیت سرچ این پلاگین ها برای پیدا کردن کلمه مورد نظرتون استفاده کنید بهمین راحتی و اصلا کار سختی ام نیست در ضمن میتونید کنترل کاملی هم بر روی آیات تتون داشته باشین رنگ سایز نوع نمایش و .... رو هم داشته باشید

همچنین میتونید از پلاگین SQLite هم استفاده کنید

راستی یادم رفت در مورد خوندن آیات قران بگم به نظر من بهتره از فایل های صوتی که آیات قران رو ترتیل میکنن کنار برنامه تون استفاده کنید که با نشون دادن آیات مورد نظر همزمان فایل صوتی رو هم پخش کنید

آخرین ویرایش:

noorabas

Active Member
محمود جان ممنون
اما داداشي من با پلاگن ها زياد كار نكردم مي توني يه مثال بذاري؟لطفا

noorabas

Active Member
داداش michelangelo !
قبلاً اين مباحث رو ديده بودم اگه ممكنه با اين پلاگن ها مثلالي بذاريد .
تشكر
قبلا خودم براي سرچ سعي كردم ولي چون مي بايست آيات رو با تمامي اعراب هاش مي نوشتم تا پيدا مي كرد اين كار جواب نداد .

راستي هر يك سوره ها توي يك فايل تكست و در يك پوشه از 1 تا 114 قرار دارن .
يا علي

michelangelo

Well-Known Member
شما یک سرچ میخواهید که توی یک text بگرده؟
درضمن این پلاگین ها که معرفی کردم اگر دیده باشید خودش مثال داره.

noorabas

Active Member
يك تكست كه نه 114 تكست اونم تو 114 مكان !!!!!!!!!!!!!!
مثال هاش راست كار من هستن؟

noorabas

Active Member
نه داداش بدرد من نمي خورن!
ببخشيد ها !
ولي همونطور كه عرض كردم چون آيات با اعراب و حركاتش هستن لذا جست و جو اين طور جواب گو نيست .
چه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?

MahmoodM30

نه داداش بدرد من نمي خورن!
ببخشيد ها !
ولي همونطور كه عرض كردم چون آيات با اعراب و حركاتش هستن لذا جست و جو اين طور جواب گو نيست .
چه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?

سلام دوست عزیز من الان وقت ندارم ولی شب براتون دوتا نمونه از جستوجوی آیات میزارم

m javad

کاربر متخصص
مثالي براي
اما داداشي من با پلاگن ها زياد كار نكردم مي توني يه مثال بذاري؟لطفا

قبلاً اين مباحث رو ديده بودم اگه ممكنه با اين پلاگن ها مثلالي بذاريد .
تشكر

يك تكست كه نه 114 تكست اونم تو 114 مكان !!!!!!!!!!!!!!
مثال هاش راست كار من هستن؟

شما که قبلا این مبحث رو ایجاد کرده بودید و به جواب هم رسیده بودید و نمونه هم که خودم براتون گذاشتم !!!!
اینم جوابتون تو اون پست:
ان شاء الله امتحانش می کنم و اگه سوالی داشتم محضرتون می پرسم .
ممنون از لطفتون
تا بعد
یا علی
اینم لینکش:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=172950&highlight=%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%DB%8C
پیشنهاد من با توجه به کار شما و حجمی که داره وسرعتی که از یه نرم افزار انتظار میره این هست که شما برای نمایش متن هاتون از پلاگین TRichEditPlugIn استفاده بکنید
چون هم قایلیت تغییر رنگ هر قسمت از متن به هر رنگ رو داره و هم امکان بزرگ و کوچک کردن هر بخش از متن رو
امکان جستجوی این پلاگین هم مانند پلاگینهای TMemoPlugIn و SynEdit با استفاده از Find dialog هست که به درد کار شما نمیخوره
برای امکان جستجو پلاگین کتیبه رو پیشنهاد میکنم که خودم سازنده اون هستم و سرعت بسیار خوبی برای این کار داره
علاوه بر این پنجره find dialog رو نمیاره و خودتون میتونید هر طور میخواهید طراحیش کنید و مجبور به استفاده از اون نیستید

تو تاپیک قبلی که خودتون ساخته بودید جواب این سوالتون رو خودتون داده بودید!!!!!
پیشنهاد خودم اینه که 114 فایل متنی بدون علامت و حرکت ساخته بشه و سرچ بر اساس اون انجام بده و بعد تطبیق بده با متن اعراب دار و نتایج در یک باکس نمایش داده بشن که با کلیک بر هر گزینه متن آیه مورد نظر که یک خط از یکی از 114 متن داده شده است نمایش داده بشه
همین راه، راه درستش هست، اصلا هم مبتدیانه نیست
البته میتونید همه رو توی یه فایل بزارید ، به جای 114 فایل !
برای بزرگ و کوچیک شدن متونتون هم که سوال دومتون هست پیشنهاد همون پلاگین TRichEditPlugIn هست
خوشبختانه Demo هم داره ، و کار باهاش کار چندان سختی نیست
فکر نمیکنم با متون عربی مشکل داشته باشه
و راست چین هم میشه (البته با فارسی به مشکلاتی داره، مخصوصا تو select کردن متن که برعکس این کار رو میکنه)

امیدوارم موفق باشید

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

با اجازه جواد عزیز

دوست عزیز جواد همه چیرو خوب توضیح دادن و جای توضیح دیگه ای رو باقی نذاشتن من هم یک نمونه با پلاگین DataBase Finder براتون اماده کردم که کارش جستوجو از فایل های متنی هست که فکر کنم به کارتون بیاد و سرعت خوبی هم داره قبلا محمد SilverPC این پلاگین رو توی یه تاپیک که مال خودتون در این مورد بود معرفی کرده بودن

فقط چون سرعت اینترنتم پایینه نتونستم نمونه رو با پلاگین براتون پیوست کنم فقط نمونه رو بدون پلاگین براتون گذاشتم لینک پلاگین رو هم جدا گذاشتم اونم دانلود کنید و پلاگین رو وارد نمونه من بکنید و خروجی بگیرید و اجرا کنید

DataBase Finder.rar لینک پلاگین

پیوست ها

• Demo.zip
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

m javad

کاربر متخصص
پلاگینی که معرفی کردید همونطور که از اسمش پیداست DTB-Finder هست و به درد این کار نمیخوره
مهمترین مشکلش هم اینه که اولین موردی رو که در متن پیدا کرد دیگه ادامه نمیده
مثلا اگر توی یک متن در 10 خط کلمه ی مورد نظر ما باشه تنها مورد اول رو پیدا میکنه و دیگه بقیه رو پیدا نمیکنه
البته این چیزی هست که از دمو میشه فهمید ، نمیدونم دموی کاملتری از این پلاگین موجود هست یا نه!

MahmoodM30

پلاگینی که معرفی کردید همونطور که از اسمش پیداست DTB-Finder هست و به درد این کار نمیخوره
مهمترین مشکلش هم اینه که اولین موردی رو که در متن پیدا کرد دیگه ادامه نمیده
مثلا اگر توی یک متن در 10 خط کلمه ی مورد نظر ما باشه تنها مورد اول رو پیدا میکنه و دیگه بقیه رو پیدا نمیکنه
البته این چیزی هست که از دمو میشه فهمید ، نمیدونم دموی کاملتری از این پلاگین موجود هست یا نه!

درسته جواد جان حق با شماس من هم اینو میدونستم فقط خواستم یه نمونه ای براشون درست کنم که شاید این نمونه بتونه تا حدودی کارشون رو راه بندازه

در مورد دمو هم باید بگم که این لینک هست که بالا هم قرار داده بودم که نمیدونم اینو هم دانلود کردید یا نه

DataBase Finder.rar لینک پلاگین

جدیدترین ارسال ها

بالا