نحو ه ساخت اتومبیل

hamid khalaj

New Member
حسن جان اتوموبیل را از چندین راه مختلف میشه ساخت اما باید ببینی که تسلط شما بر چه دستوراتی از مکس زیاد تره!

hamid khalaj گفت:
حسن جان اتوموبیل را از چندین راه مختلف میشه ساخت اما باید ببینی که تسلط شما بر چه دستوراتی از مکس زیاد تره!

درسته. مثلاً‌ببينين شما با shapes راحت ترين يا با edit poly يا nurbs يا patche. با كدوم اينها بيشتر كار كردين. بگين تا لينك يه آموزش ساخت ماشين با همون روش رو براتون پيدا كنم و بذارم.

hasan_m

Member
یک سوال فنی<جواب فوری>

سلام دوستان:
من علاقه بسیار زیادی به انیمیشن سازی دارم . می خواستم بدونم که آیا رشته تحصیلی ای در این زمینه هست که بشه در این رشته ادامه تحصیل داد

einollahia

Well-Known Member
بهترین راه به کار بردن Nurbs هستش. اگر می خواین ساده و بی دردسر یاد بگیرید برید پایتخت ، پله برقی رو که بالا
می رید مغازه روبرو سری آموزشی Lynda(خارجی) را داره وسری مدلسازی مکس رو تهیه کنید

reza taleghani

New Member
باعرض سلام و احترامات خیلی خیلی فراوان

لطفآ نحوی ساخت کاراکتر انسان را به من بگویید

با تشکر رضا طالقانی

hosien3dmax8

New Member
سلام بچه ها من عضو جدید هستم نیومده کمک می خوام
در مورد ساخت ماشین ایرانی

hasan_m

Member
با سلام
من زياد به ساخت ماشين وارد نيستم ولي يكي دو تا تونستو درست كنم ساده ترين راه و تنها راهي كه من بلدم

استفاده از edit ploy هست البته راههاي ديگه اي هست كه من بلد نيستم . تو مي توني با ابزار shap يك مكعب مستطيل بسازي بعد با edit ploy اون رو از اطراف بكشي تا شبيه ماشين بشه البته سگمنتهاي مكعبت رو سعي كن خيلي كم يا زياد نباشه

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا