سلام.
من در #C چطور می تونم توی header دیتاگیرد ویو عکس مورد نظر خودمو قرار بدم؟؟؟؟ با فرض اینکه اون عکس درون یک imagelist باشه؟؟؟؟
و ایا میشه هم متن در header باشه و هم عکس؟؟؟اگه میشه چطوریه؟؟؟؟
لطفا راهنمائی کنید
[QUOTE]DialogResult d;
d = Msg.Show("meg", "info", MsgIcon.RecycleBin, MsgButton.OkCancel);
if(d==DialogResult.OK)
{
linq_DataClassesDataContext dc = new linq_DataClassesDataContext();
if (GridView_Anbar.SelectedRows.Count != 0)
{
var Query1 = (from p in dc.TB_Anbars
where p.A_ID == Convert.ToInt32(GridView_Anbar.CurrentRow.Cells["A_ID"].Value)
select p).Single();
TB_Anbar tb = new TB_Anbar();
dc.TB_Anbars.DeleteOnSubmit(Query1);
dc.SubmitChanges();
}[/QUOTE]
یه سوال دیگه:
من این کد ها را نوشتم کاربر بتونه با انتخاب کردن یک سطر اطلاعات از توی gridview و زدن یک دکمه اون سطر حذف بشه.و می خوام که یه پیغام به کاربر نمایش بده که مثلا : آیا از حذف مطوئا هستید؟ ، و اگر کاربر ok کرد حذف بشه و در غیر این صورت حذف نشه.
ولی مشکل کد های زیر من اینه که وقتی کاربر ok را میزنه اولین سطر از grid را حذف میکنه ، نه اونی که کابر انتخاب کرده!!!!!؟؟؟؟؟
برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟؟؟؟
کد:
PHP:
int id = Convert.ToInt32(GridView_Anbar.SelectedRows[0].Cells["A_ID"].Value);
قبل از اینکه روال حذف کردن رو شروع کنید و حتی قبل از اینکه پیغام رو نمایش دهید مقدار کلیدی اون
سطری که باید حذف بشه رو در یک متغیر بخوانید :
کد:int id = Convert.ToInt32(GridView_Anbar.SelectedRows[0].Cells["A_ID"].Value);
و بعد در هنگام حذف کردن از این متغیر استفاده کنید و دیگه کاری با GridView_Anbar نداشته باشید. در ضمن شما اول باید
بررسی کنید که سطری انتخاب شده و بعد پیغام را نمایش دهید، اگر سطری انتخاب نشده پیغام برای چیه؟
مرسی دوست عزیز ، روشتون جواب داد.
فقط یه مشکل کوچلو داره ، اونم اینه که بعد از اینکه کاربرok یا cancel در msg را زد دوباره اولین سطر جدول انتخاب میشه. در صورتی که من میخوام اگر کاربر cancel کرد همون سطری که انتخاب کرده بوده همچنان در حالت انتخاب بمونه.
در واقع متغیر id را کجا باید بریزم تا همون سطر که در id هست در حالت انتخاب بمونه؟؟؟؟؟
بازم ممنون از اینکه منو راهنمائی می کنید.
اگر کار اضافی انجام ندهید هیچ دلیلی برای اینکه سطر انتخاب شده تغییر کنه وجود نداره، یک جایی از کد تان
اینکار انجام میشه، بررسی کنید ببینید قبل یا بعد از اینکه کاربر دکمه Cancel را فشار داد چه کد هایی اجرا میشه،
در یک جایی از کدتان یا دارید محتویات DataGridView رو از نو پر می کنید یا سطر اول رو Select می کنید.
خوب اگه datagridview را refresh نکنم تغییراتی که دادم توی grid دادم نمایش داده نمیشه و کاربر باید فرم را ببندد و باز کند تا تغییرات را ببینه.
با این حال من کد refresh را غیر فعال کردم ولی بازم جواب نداد.
نمی تونه از msg باشه؟؟؟چون اونم یه جورای فرم راrefresh میکنه!!!؟؟؟؟