نحوه weld کردن سه ورتکس به هم

سلام دوستان
میخوام سه ورتکس رو به هم weld کنم نمیشه..دوتاش ول میشه اما یکیش نه!!

چطور میتونم سه تاشو به هم ولد کنم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
باید عکس بذاری. همیشه نمیتونی از Weld استفاده کنی،ورتکس هایی که بهم متصل هستن Weld میشن.

منظورم سه تا خط که تو یه نقطه به هم میرسن ورتکس این خطوط رو میخوام به هم وصل کنم عکس؟

ولی اگه عکس میذاشتی بهتر بود
خب چنتا دلیل میتونه داشته باشه
یک اینکه نمیتونی دو جسم صلب رو ورتکساشون به هم ولد کنی باید اول اون دوسطح مشترک بینشون رو حذف کنی بعد ورتکسارو به هم ولد کنی مثلا عکسای پایینو نگا کن :
4.JPG3.JPG
تو حالت سمت راست اگه دو مکعب رو اتچ کنی نمیتونی ورتکسهای گوشه هارو به هم ولد کنی اما تو حالت سمت چپ میتونی .
دوم اینکه اگه مثلا چند ورتکس رو انتخاب میکنی و ولد رو میزنی هیچ اتفاقی نمیوفته احتمالا به خاطر اینه که ورتکسها از هم زیاد دورن و مقدار weld به اونقدر نمیرسه . مقدار weld رو زیاد کن تا به اندازه فاصله اون نقطه ها از هم .
دلیل دیگه هم همون صلب بودنه اما به یه شکل دیگه مثلا ورتکس یه پالیگان رو میخای به ورتکس داخل یه سطح صلب بچسبونی خب اینم نمیشه .

البته میتونی از target weld هم استفاده کنی که دردسر مقدار weld رو نداره . اگه بازم با اینایی که گفتم مشکلت حل نشد عکس بذار .

ممنون اینارو میدونم
ولی من گفتم خط

اینم تصویر، اینا line هستند
هرکدوم یه line جدا
که وقتی weld میکنم دوتا ش به هم ولد میشه!!

m1212.jpg

آخرین ویرایش:

mak3798

Member
این موضوع مربوط میشه به خاصیت spline ها که توی spline ها شما نمیتونی سه تا ورتکس رو به این صورت که شما می خوای بهم بچسبونی!
splineها این خاصیت رو دارند که هر ورتکس فقط میتونه از اطراف به دو سگمنت بچسبه و نه بیشتر!
پس اینکارت اساسا نشدنیه!

آهان اوکی . خب توی line با ابزار weld فقط میتونی دوتا ورتکس رو که به هیچی هم وصل نیستند ینی انتهای یه خط هستند رو به هم ولد کنی . خب تو این حالتی که گفتی وقتی دوتا به هم ولد بشن تبدیل به خط کامل میشن که تقریبا به همون جسم صلب میشه تعبیرش کرد !!! و دیگه نقطه ی دیگه ای رو نمیتونی به وسط خط وصل کنی . اگه میخای اون نقطه سومی به اون دوتای دیگه تو یه نقطه باشن از focus استفاده کن . البته با این روش اون خط سوم همچنان جدا هستا و کاریشم نمیشه کرد !!

جدیدترین ارسال ها

بالا