نحوه کار با mmb(اوووووووورژانسی)

jahande

New Member
سلام و دروووووووود به همه دوستان عزیز:rose:
دوستان صادقانه بگم که من تازه MMB رو شروع کردم و سخت نیازمند یاری سبزتان هستم.
اگه لطف کنید تجربیاتتون رو در اختیار بنده بگذارید ممنون میشم

jahande

New Member
سلام به همه دوستان گلم
دوستان میشه منو راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم بهم کمک کنید..>|<

jahande

New Member
من کتاب MMB رو خوندم و تقریبا با محیطش اشنا شدم،ولی نمی دونم نمیدووووووووووووونم چه جوری میشه باهاش یه برتامه جذاب درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم:?::idea:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من کتاب MMB رو خوندم و تقریبا با محیطش اشنا شدم،ولی نمی دونم نمیدووووووووووووونم چه جوری میشه باهاش یه برتامه جذاب درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم:?::idea:

دوست عزيز

شما بايد اول ايده‌اي داشته باشيد براي شروع كار ... قصد داريد چه برنامه‌اي بسازيد ؟ اين برنامه شامل چه بخش‌هايي خواهند بود و براي پاسخ دادن نياز هر بخش چه مراحلي رو بايد طي كنيد ؟

شما چقدر با برنامه‌هاي گرافيكي مثل Photoshop آشنايي داريد تا بتونيد محيط گرافيكي برنامه خودتون رو با اين نرم افزار بسازيد و بعد وارد بيلدر كنيد ؟

اينا سوالاتي هستن كه قبل از شروع پروژه بايد پاسخ بديد ؟ بعد از اينكه نقشه جامع برنامتون رو تهيه كردين بعد ميشه راجع به فرايند كدنويسي صحبت كرد و مشكلات شما رو حل كرد ...

موفق باشيد

hdnsoft

Well-Known Member
با تشکر از دوست خوبم evil_gates
من هم در تایید صحبت های ایشون اضافه میکنم باید ایده داشته باشین بدون ایده که نمیشه
شما یک ایده یا یک فکر ، یک همجین چیزی به ذهنتون برسه بعدش بیایین از دوستان کمک بخوایین تا بقه دوستان هم در کامل کردن ایده شما بهتون کمک کنن و اگر در مورد استفاده از ابزارهای بیلدر هم مشکل دارین باید بگم تا وقتی ندونین کدوم ابزار در کجا کاربرد داره هیچوقت یاد نمیگیرین
پس قدم اول ایده است ... :rose:

jahande

New Member
سلام دوستان عزیز
گفتید ایده ، من می خوام یه برنامه چند رسانه ای بسازم مثل نرم افزار چند رسانه ای گل نرگس
که توش گالری عکس،نوحه،کلیپ ها وخلاصه همه چیز هست...
البته این یه مثال بود،خوب دوستان میشه منو راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم و به چه ابزاری نیاز دارم ....

دوستان منتظر جواب ها و راهنمایی هاتون هستم:)

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوستان عزیز
گفتید ایده ، من می خوام یه برنامه چند رسانه ای بسازم مثل نرم افزار چند رسانه ای گل نرگس
که توش گالری عکس،نوحه،کلیپ ها وخلاصه همه چیز هست...
البته این یه مثال بود،خوب دوستان میشه منو راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم و به چه ابزاری نیاز دارم ....

دوستان منتظر جواب ها و راهنمایی هاتون هستم:)

دوست عزيز
با توجه به صورت مسئله‌اي كه تعريف كرديد طبيعتا اولين قدم جمع آوري و دسته‌بندي محتواي برنامه شماست. شما چه چيزهايي قصد داريد تو برنامتون بزاريد؟ گالري عكس - فيلم - بخش صوت - متون نوشتاري و ... ؟

آيا اين محتوا رو داريد و آيا اون رو دسته بندي و تفكيك كرديد ؟

گام دوم طراحي بخش‌هاي مختلف برنامه شماست. قاعدتا شما احتياج به يك صفحه اصلي براي برنامه و تعدادي صفحات جانبي براي هر بخش داريد.

شما بايد در صفحه اصلي كليدهايي تعبيه كنيد تا از اين بخش شما رو به زيربخش‌ها هدايت كنه

اين‌ها جزو اصلي‌ترين و ابتدايي ترين نكات هست كه بايد مدنظر قرار بديد. خب طبيعتا اگه قصد داريد برنامتون جذابيت بيشتري داشته باشه بايد مديريت درستي بين بخش‌ها و همينطور عناصري كه در هر صفحه قرار مي‌گيره داشته باشيد.

اين بخش‌ها رو تفكيك كنيد و روي كاغذ بياريد تا به نقشه جامع برنامتون برسيد.

بعد لازمه گرافيك صفحات و عناصر وابسته (مثل كليدها - نمادها - عناصر افكتيو و محترك و ...) رو طراحي كنيد

در مرحله آخر همه اين عناصر رو تو برنامه وارد كنيد و شروع به كدنويسي كنيد.

در اون مرحله باز اگه مشكلي داشتيد يا نتونستيد چيزي كه مدنظرتون هست رو كدش رو بنويسيد سوال كنيد تا دوستان راهنمايي كنن

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا