سلام دوستان عزیز
گفتید ایده ، من می خوام یه برنامه چند رسانه ای بسازم مثل نرم افزار چند رسانه ای گل نرگس
که توش گالری عکس،نوحه،کلیپ ها وخلاصه همه چیز هست...
البته این یه مثال بود،خوب دوستان میشه منو راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم و به چه ابزاری نیاز دارم ....
دوستان منتظر جواب ها و راهنمایی هاتون هستم
دوست عزيز
با توجه به صورت مسئلهاي كه تعريف كرديد طبيعتا اولين قدم جمع آوري و دستهبندي محتواي برنامه شماست. شما چه چيزهايي قصد داريد تو برنامتون بزاريد؟ گالري عكس - فيلم - بخش صوت - متون نوشتاري و ... ؟
آيا اين محتوا رو داريد و آيا اون رو دسته بندي و تفكيك كرديد ؟
گام دوم طراحي بخشهاي مختلف برنامه شماست. قاعدتا شما احتياج به يك صفحه اصلي براي برنامه و تعدادي صفحات جانبي براي هر بخش داريد.
شما بايد در صفحه اصلي كليدهايي تعبيه كنيد تا از اين بخش شما رو به زيربخشها هدايت كنه
اينها جزو اصليترين و ابتدايي ترين نكات هست كه بايد مدنظر قرار بديد. خب طبيعتا اگه قصد داريد برنامتون جذابيت بيشتري داشته باشه بايد مديريت درستي بين بخشها و همينطور عناصري كه در هر صفحه قرار ميگيره داشته باشيد.
اين بخشها رو تفكيك كنيد و روي كاغذ بياريد تا به نقشه جامع برنامتون برسيد.
بعد لازمه گرافيك صفحات و عناصر وابسته (مثل كليدها - نمادها - عناصر افكتيو و محترك و ...) رو طراحي كنيد
در مرحله آخر همه اين عناصر رو تو برنامه وارد كنيد و شروع به كدنويسي كنيد.
در اون مرحله باز اگه مشكلي داشتيد يا نتونستيد چيزي كه مدنظرتون هست رو كدش رو بنويسيد سوال كنيد تا دوستان راهنمايي كنن
موفق باشيد