نحوه پسورد گذاشتن رو فایل های Pdf

ramin_0261

New Member
سلام
من میخوام رو فایل های PDF پسورد بزارم البته نه پسوردی از پرینت شدنش جلوگیری میکنه چون اونو به راحتی میشه با نرم افزار هایی مثل Password Remover برداشت می خوام رو خود فایل پسورد بزارم تا قبل از باز شدن در آکروبات درخواست پسورد کنه البته رو یه فایلی از نوع پی دی اف دیدم ولی نمیدونم چه طور میشه ایجادش کرد حتی آخرین نسخه آکروباتم دانلود کردم ولی پیداش نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید:)

h.khafan

Active Member
الان اکروبات رو سیستمم نصب نیست ولی تا اونجا که یادمه از تو خود اکروبات این کار رو نمیکردم.
وقتی که داری پرینت میگیری تو تنظیماتش باید یه جایی برای همیچین کاری باشه.

ولی درست یادم نیست کجاش بود . و پاسورشم به این صورت بود که وقتی فایل رو باز میکردی قبل از نمایش محتویات باید پاسورد رو میزدی. که البته اونم با نرم افزار قابل برداشتن بود.

ramin_0261

New Member
وقتی که داری پرینت میگیری تو تنظیماتش باید یه جایی برای همیچین کاری باشه.

ولی درست یادم نیست کجاش بود . و پاسورشم به این صورت بود که وقتی فایل رو باز میکردی قبل از نمایش محتویات باید پاسورد رو میزدی.

اگه یادتون اومد لطفا اعلام کنید من که تو تنظیمات پرینت چیزی پیدا نکردم:neutral:

آخرین ویرایش:

h.khafan

Active Member
خوب نصب کردم. آموزش:

من میخوام چند تا عکس که توی یه پوشه هست رو پی دی اف کنم و روشون پاسورد بزارم.
ابتدا میریم داخل پوشه و روی یکی از عکوس ! کلیک راست میکنیم و گزینه ی پرینت رو اتخاب میکنیم. در پنجرهی اول روی نکست کلیک میکنیم. در پنجره ی دوم عکوسی که میخواهیم پرینت شن (پی دی اف شن) رو انتخاب میکنیم :

1.jpg

دوباره نکست میکنم و در صفحه ی باز شده پرینتر مجازیه اداب را انتخاب میکنیم:

2.jpg

حالا روی دکمه ی پرینتینگ پرفورمنس (که تو شمل بالا نشون دادمش) می کلیکیم . یه پنجره باز میشه:

3.jpg

تو قسمت Adobe PDF Security باید حالت Use the last known Security setting رو انتخاب کنی و روی دکمهی ادیت روبروش کلیک کنی . یه پنجره به شکل زیر باز میشه اونجایی رو که تو شکل تیک زدم تیک بزن بعد تو اون فیلدی که روشن میشه پاسورد مورد نظر رو بزن.

4.jpg

بقیشم که دیگه باید ok کنی و Next چیز خاصی نداره.

حالا هر پی دی افی بسازی پاسورد خواهد داشت مگر اینکه دوباره به حالت none برگردونیش.

موفق باشی
حامد

ramin_0261

New Member
خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون
ولی من تو اون قسمت که باید پرینتر مورد استفاده رو رو اکروبات قرار بدم تو گزینه ها اصلا اکروبات نیست:eek:
فکر کنم انقدر برنامه عجیب غریب باسه این قضیه نصب کردم که آکروبات گم شده بینشون :D
با این کار میشه فایل های پی دی اف موجود رو روشون پسورد گذاشت آخه شما عکس رو گفتید ولی من میخوام رو یه PDF معمولی کاری کنم که اگه کسی خواست بازش کنه ازش پسورد بخواهد؟

h.khafan

Active Member
خوب پس اگه اونجوریه نیدونم چه ریختیه.

ولی یه سوال ! شما اکروبات پروفشنال رو نصب کردی؟ یا فقط اکروبات ریدر رو نصب کردی؟

برای ساخت پی دی اف با اکروبات و اضافه شدن پرینتر مجازیه اداب باید اکروبات پروفشنال رو نصب کنبد.

موفق باشی
حامد

اگه برای تبدیل فایل ورد به pdf از برنامه : PdfFactory Pro استفاده کنی همون موقع تبدیل تو تنظیماتش می تونی پسورد انتخاب کنی و یه سری محدودیت های دیگه هم رو فایل pdf خروجی قرار بدی

ramin_0261

New Member
ممنون دوستان من آکروبات پرفشنال 6 نصب کردم و همونجا که PDF رو باز میکنه یه گزینه مربوط به Secure داره که میشه از صریق اون رو فایل پسورد گذاشت تا وقتی میخواد بازش کنه و وارد آکروبات میشه در خواست پسورد میکنه .
ممنون از شما!

جدیدترین ارسال ها

بالا