نحوه وارد کردن لینک به عکس

_root

New Member
سلام دوستان

من هر کاری میکنم نمیتونم به عکس هام لینک بدم ! فرضاً من چندتا لوگو دارم میخوام لینک مربوط به کدوم رو بزارم ! اما تو پروپرتیز اصلاً فیلد لینک وجود نداره ! به تکست خیلی راحت میشه لینک وارد کرد اما به عکس رو نمیدونم !

لطفاً راهنمائی کنید !

ممنون

mshgames

Well-Known Member
با سلام خدمت دوست عزیز
وقتی مسئله عکس میاد وسط شما دیگه کاری با فیلد پروپرتیز دیگه ندارید اون فیلد فقط برای راحت کردن کار کاربر ساخته شده و معمولا برای متن به کار برده میشه شما باید ابتدا عکس خود را انتخاب کرده سپس کلید F8 کیبرد رو زده در پنجره ظاهر شده یه نام بنویسید حالا مثلا banner سپس از دکمه های پایین دکمه Bottum را انتخاب کرده سپس ok بزنید بعد دوبار روی عکس خود کلیک کرده و لایه بالا را که تشکیل شده از Up Down Hit را روش راست کلیک کرده و گزینه Insert Keyframe را زده و لایه های دیگه هم به همین صورت انجام بدید

اینم تصاویرش
6ge6vxd.jpg

4zmgsid.jpg

6gk4juw.jpg

حالا شما یه دکمه ساختید در واقع عکس شما الان یه دکمه است ولی اگه روش کلیک کنید اتفاقی نمیافته لذا به صفحه اول یا همون stage بر میگردید عکس خود را انتخاب کرده و دکمه F9 کیبرد را زده و کد زیر را بهش وارد میکنه

کد:
[COLOR="Blue"]on[/COLOR] ([COLOR="Blue"]release[/COLOR]){
[COLOR="Blue"]	getURL[/COLOR]([COLOR="Green"]"http://www.mshgames.coo.ir"[/COLOR],"[COLOR="Green"]_blank[/COLOR]");
}

به جای mshgames آدرس سایت خودتو بنویس

پایان

اینم فایل fla
دانلود

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا