نحوه محدود کردن تگ های ورودی در فرم ها

shahinshyd

Member
میخواستم بپرسم برای اینکه کاربر را محدود کنیم در یک فرم و textarea فقط از چند تگ خاص استفاده کنه از چه تابعی باید استفاده کنم
من فقط میخوام اجازه استفاده از چند تا تگ (مثلا <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>) اگه امکانش هست با کد توضیح بدید

M_cover

Member
این کاری که مد نظر شما فقط با جاوا اسکریپت امکان پذیر است در انجمن جاوا درخواست دهید
البته یک راهنمایی می کنم که بهترین چیزی که شما می توانید این کار را با هاش انجام دهید استفاده از ادیتور جاوا مثل tiny mce است که یک پلاگین محدود ساز برای این کار دارد
موفق باشید

shahinshyd

Member
این کاری که مد نظر شما فقط با جاوا اسکریپت امکان پذیر است در انجمن جاوا درخواست دهید
البته یک راهنمایی می کنم که بهترین چیزی که شما می توانید این کار را با هاش انجام دهید استفاده از ادیتور جاوا مثل tiny mce است که یک پلاگین محدود ساز برای این کار دارد
موفق باشید
با تشکر
یکی از دوستان گفت:
تگ هایی که نمی خوایی رو بندازی داخل یک آرایه و بگی اگر چنین تگ هایی بود بیا و به جاش یه فاصله خالی بنداز در غیر این صورت بقیه تگ ها رو بذار .

PHP:
$symbol = array('', '<acript>','<span>','<style>','<b>');         $text =str_replace( $symbol ," ",$_POST['text']);
حالا نمیشه بجای اینکه بگیم این تگ ها استفاده نشن خودمون چندتا تگ بدیم که کاربر تو قسمت ارسال نظر برای مطلب فقط مجاز به استفاده اوناباشه

shahinshyd

Member
با سلام
من از سایت php.net این مثال رو گرفتم
حالا به نظر شما اگه واسه فرم بگیم که فقط از یکسری تگ استفاده بشه بهتره یا نه ما استفاده از تگ هایی که نمیخوایم رو محدود کنیم
PHP:
$text = '<p>Test paragraph.</p><!-- Comment --> <a href="#fragment">Other text</a>';echo strip_tags($text);echo "\n"; // Allow <p> and <a>echo strip_tags($text, '<p><a>');

Masoud1365

مدیر انجمن
اون چیزی که شما دنبالش هستید رو اصطلاحا میگن BB Code دقیقا همین ادیتوری که توی فروم هست !

جدیدترین ارسال ها

بالا