نحوه فراخوانی فرمهای وی بی در ماکرومدیا فلش

ACTIVE

Active Member
با سلام
دوستان، برای یک پروژه نیاز دارم که کار فاینال را در محیط فلش ارائه بدم منتها نمی دانم چگونه دستورات ویژوال بیسیک را در محیط فلش به اجرا درآورم.
لطفاً در صورت ممکن راهنمایی بکنین.

MnavidM

Active Member
سلام.

خوبی رضا جان.

آقا ببین چند راه مخلتف برای این کار وجود داره ، که مفصلا قبلا در موردشون صحبت شده .

هم تو انجمن فلش هست و هم تو همین انجمن.

سوالی بود ، بگو :wink:

موفق باشی.
نوید.

ACTIVE

Active Member
سلام آقا نوید خوبین ؟؟

آقا دستم به دامنت من تو انجمنها پیدا نکردم، حالت برعکسش بود یعنی لود فلش در دلفی اما فراخوانی ویژوال بیسیک در فرم فلش موجود نبودش. اگه لطف کنید مرجعی یا لینک مستقیم از تاپیک مورد نظر رو پیدا کردید برای من ارسال کنین.

ممنون

ACTIVE

Active Member
نوید جان ممنونم، آقا این مثال هم جالب بود ولی من دقیقاً برعکس همین رو میخام، اگه ممکنه براتون سریع جواب بدین ممنون میشم.
ارادت فراوان.

MnavidM

Active Member
سلام.

رضا میشه بیشتر توضیح بدی ؟

منظورت چیه ؟ دقیق چی می خوای ؟؟؟

موفق باشی.

ACTIVE

Active Member
سلام والا چطور بگم خدمتتون نوید جان، این مثال که لینکش رو داده بودید به این ترتیب بود که یک فایل Swf که مربوط به فایل فلش هستش رو داخل یک فورم ویژوال بیسیک فراخوانی میکند، اما من دقیقاً برعکس این کار در نظرمه راستش برای یک کار که مربوط به شرکت مخابرات هستش و اطلاعات 118 می خاستمش یعنی اینکه حالت طراحی کلیه محیط بصورت متحرک و کلیدها و ... حتی اسکرولها و چک مارک ها هم فلش باشه اما در قسمتی که مربوط به برقراری دیتا بیس و فرمهای مربوطه هستش از ویژوال بیسیک استفاده گردد.

ممنونم

dark-man

Member
آقا میشه یه راهنمایی منو بکنید چطوری میشه یک فایل فلش را در یک برنامه در vb گذاشت؟؟

ACTIVE

Active Member
Dark man جان عزیز به کاه دون زدی آقا .... ;)

ما خودمون طالبیم، اگه میخایی یه فلش رو داخل فورم ویژوال بیسیک فراخونی بکنی از مثال بالایی که آقا نوید آوردن استفاده بکنید.

موفق باشید.

MnavidM

Active Member
سلام.

می بخشید که یکم دیر شد ، سرم شلوغ بود :wink:

آقا ببین برای این نوع موارد شما ، باید از بانک ، یه خروجی بصورت XML بگیری و بعد توسط توابع مربوط به XML فلش اون ها رو بخونی .

موفق باشی.
نوید.

ACTIVE

Active Member
سلام نوید جان
ممنونم آقا، فک کنم شیوه اولی یعنی فراخوانی فلش در وی بی راحت تر و منطقی تر باشه، چون زیاد مسلط به فلش نیستم باز تو وی بی می تونم کارمو راه بندازم. نهایتاً این که دکمه ها و سایر اجزامو تو فلش ایجاد میکنم میارم تو وی بی، اما یه مسله من هرچی زور زدم نتونستم لینک یک Combo Box که تو فلش ایجاد شده رو به فرمهای مورد نظر در وی بی ارتباط بدم. میدونین چطوری مثلا یک کمبو شامل 3 تا انتخابه یعنی شماره 1 تا 3 که باید هر کدوم بخشی (فورمی) رو در وی بی لود کنن حالا لینک های اینا به چه شکلیه؟
باز اگه متوجه نشدین تصویریه مطلب رو براتون بفرستم؟؟

ممنون فرت و فراوان نوید خان (;

MnavidM

Active Member
ACTIVE گفت:
سلام نوید جان
ممنونم آقا، فک کنم شیوه اولی یعنی فراخوانی فلش در وی بی راحت تر و منطقی تر باشه، چون زیاد مسلط به فلش نیستم باز تو وی بی می تونم کارمو راه بندازم. نهایتاً این که دکمه ها و سایر اجزامو تو فلش ایجاد میکنم میارم تو وی بی، اما یه مسله من هرچی زور زدم نتونستم لینک یک Combo Box که تو فلش ایجاد شده رو به فرمهای مورد نظر در وی بی ارتباط بدم. میدونین چطوری مثلا یک کمبو شامل 3 تا انتخابه یعنی شماره 1 تا 3 که باید هر کدوم بخشی (فورمی) رو در وی بی لود کنن حالا لینک های اینا به چه شکلیه؟
باز اگه متوجه نشدین تصویریه مطلب رو براتون بفرستم؟؟

ممنون فرت و فراوان نوید خان (;
سلام.

والا فعلا ویبی رو سیستمم نیست .

تست میکنم بهت جواب میدم.

نوید.

ACTIVE

Active Member
با عرض شرمندگی، اینم توضیحات تصویری.

vbflash.jpg

MnavidM

Active Member
سلام ،