نحوه صدا کذاری برای انیمیشن در مکس

pinoy

Member
سلام به دوستان خوبم راستش من خیلی وقت نمیشه که کار با مکس رو شروع کردم هنوز هم کاری زیادی بلد نیستم ولی میخوام بدونم چه جوری باید روی انیمیشن صدا گذاشت اگه

کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه

میخوام بدنم از خود مکس استقاده میکنن برا صدا گذاری یا یه برنامه دیگه باید استفاده کرد؟؟

:oops:

animations

Active Member
برای صدا گذاری انیمیشن از برنامه های دیگه ای مثل Premiere استفاده می شه. از مکس معمولا فقط تصویر خروجی می گیرند. :wink:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام pinoy جان .
اول باید گفت اگه منظور شما صدا گذاریه کامل روی کار هست که همون طور که دوست خوبمون Animations گفتن باید تو نرم افزار هایی مثل Premiere انجام بشه ولی اگه منظورت اضافه کردن یه صدا داخل مکس هست ، میشه . مثلا برای لیپسینک یا استفاده از کنترولر صدا برای انیمیشن . برای این کار روی گزینه پایین و چپ به نام mini curve editor راست کیلیک کنید و روی گزینه Metronome راست کیلیک کنید و از منوی ظاهر شده گزینه properties کیلیک کنید ، حالا روی دکمه Choose Sound کیلیک کنید و یه صدا با پسوند WAV اضافه کنید .
از حالا از فریم 0 که تایم لاین رو تکون می دید صدایی هم که گذاشتید شروع به خوندن می کنه .
image-3E86_4A98C0FF.jpg

موفق باشید (Mr.Baloot)
:rose:

سلام
من فکر کنم بهتره با برنامه های دیگر بزاری بهتره چون توی رندر سر عت گر فته می شه ومشکل تر است

جدیدترین ارسال ها

بالا