نحوه ساخت یک دفتر رنگ آمیزی

salehi56

Member
ابتدا اینجا را ببینید

لطفا بفرمایید چگونه می توان با فلش اینها را درست کرد
من می دونم باید ابتدا یه تصویر رو وارد کنم
(مثلا از این مدلهایی که در اینجا هستش)
و بعد اون رو تبدیل کنم به shape و بعد هر تکه اون رو تبدیل کنم به مووی کلیپ

اما از اینجا به بعدش رو دیگه نمی دونم مخصوصا اکشن اسکریپتش رو

ممنون خواهم شد اگر دوستان کمک کنند

++Hadi++

Active Member
من وقت نکردم ببینمش ولی اگه در حد رنگ آمیزی وکتور و نقاشی ساده هست ، باید از پالت رنگ ، رنگ مورد نظر انتخاب شه و هر رنگ ، یه کد رشته ای رو به صورت مشخصه داره و وقتی هر کدوم از رنگ ها انتخاب شدند ، یه متغیر سراسری رشته ای باشه که مقدار رنگ اون در اون متغیر سراسری قرار بگیره و به نسبتش ، رنگ مورد نظر رو به مووی کلیپ نقاشی مربوطه که بعد از انتخاب رنگ مناسب ، کلیک می شه ، اعمال کنین . دستور رنگ آمیزی مووی کلیپ ها رو در امضام که مجموعه ای لینک هست و در فیلتر adjustment می تونین در بیارین ...
در ضمن هر تیکه از نقاشی باید به مووی کلیپ تو پر با رنگ سفید یا مشکی باشه (مشکی به خاطر اینکه رنگ ها رو به راحتی توش نشون بدین و اگه سفید باشه ، رنگ آمیزی فیلتر رنگ روش اعمال نمی شه )
موفق باشین ....

salehi56

Member
بسیار ممنون
من یه نمونه خیلی خوب از این مدل کار رو با همین ارسال ضمیمه کردم
چیز کاملی هست

لطفا اگر فرصت کردید بعدا یه آموزش ساده و کامل درباره نحوه ساخت اینگونه کارها با فلش رو بزارید

ضمنا اگر امکانش هستاین نمونه رو برام تبدیل کنید به فایل fla و اینجا بزارید

بسیار ممنونم

پیوست ها

• Coloring.zip
    305.5 کیلوبایت · بازدیدها: 365

salehi56

Member
این هم یک سورس یک فایل فلش برای رنگ آمیزی یک نقاشی
کار خیلی ساده ای است
با ورژن های پایین فلش هم کار میکنه
لطفا مدیران محترم لطفا کنند یه توضیح مختصر درباره نحوه ساختن این گونه کارها ارائه کنند
با تشکر

پیوست ها

• coloringprog.zip
    18.9 کیلوبایت · بازدیدها: 184

++Hadi++

Active Member
سلام بر شما
به اکشن 3 نوشتم و توضیحاتشو هم کامنت کردم :
PHP:
//designed by HadiMetal
//forum.majidonline.com

import flash.display.MovieClip;//ورود کلاس مووی کلیپ ها
import flash.geom.ColorTransform;//ورود کلاس تفییر رنگ
import flash.events.*;//ورود کلاس رویداد ها
import flash.ui.Mouse;//ورود کلاس موس برای فیب کردن موس

Mouse.hide();//نامرئی شدن نشانه موس
MCC.mouseEnabled=false;//آدرس مجید آنلاین به وسیله موس لمس نخواهد شد
brush.startDrag(true);//موس هر جا که رفت ، براش را با خود حمل می کند
var ColorUnit:uint=0xffffff;//متفیری برای ذخیره رنگ سراسری که باید به قطعات اعمال شود
var tr:ColorTransform=new ColorTransform();//شی جدید از نوع تغییر رنگ
//tr.color=0xff2222;//تعیین رنگ شی بالایی
P01.transform.colorTransform=tr;//انتخاب شی تعیین رنگ مووی کلیپ دایره و انتساب شی بالایی به آن

white._Color=0xffffff;//مشخصه های ثانویه مقدار کد رنگ به هر کدام از مووی کلیپ های پالت رنگ 
black._Color=0x111111;
red._Color=0xff1111;
blue._Color=0x1111ff;
green._Color=0x11ff11;
yellow._Color=0xffff11;
cyan._Color=0x33ffff;
magenta._Color=0xff0099;
//مووی کلیپ از نوع کلاسهای داینامیک است و هر مشخصه و متدی را می توان به آن اعمال کرد
//به شرط اینکه بعدا از آن استفاده کرد
//یعنی اینکه هر پارامتری را به آن پاس می دهیم و بعدا می توانیم از آن پارامتر با اسم اختصاص داده شده ستفاده کرد .

//رویداد هایی برای کلیک شدن روی پالت رنگ ها و اجرای تابع مورد نظر
white.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);
black.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);
red.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);
blue.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);
green.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);
yellow.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);
cyan.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);
magenta.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki);

//رویداد کلیک روی شکل اصلی
P01.addEventListener(MouseEvent.CLICK,Coloring);
hadimetal.addEventListener(MouseEvent.CLICK,Coloring);

function clicki(evt:MouseEvent):void//وقتی روی پالت رنگ کلیک شد ، اجرا می شود
{
    ColorUnit=evt.currentTarget._Color;//متغیر دخیره کد رنگ ، رن مشخصه ای مورد نظر را در خود دخیره می کند
    tr.color=ColorUnit;//مشخصه تغییر رنگ ، رنگ خود را عوض می کند
    brush.Inn.transform.colorTransform=tr;//رنگ نوک قلمو عوض می شود
}
function Coloring(evt:MouseEvent):void//وقتی روی شکل دایره کلیک شد
{
    evt.currentTarget.transform.colorTransform=tr;//انتخاب شی تعیین رنگ مووی کلیپ دایره و انتساب شی تغییر رنگ به عنوان تعیین رنگ آن
}
سورسو دان کنید و با cs5 باز کنین ...
درونش ، روی اسم من هم کلیک کنین ...
موفق باشید ...

پیوست ها

• coloringprog.rar
    41.9 کیلوبایت · بازدیدها: 204
با تشكر از تمامي دوستان . من مدتها است كه بدنبال ساخت يك كتاب رنگ آميزي هستم قبلا" در اين انجمن هم در قسمت فلش و هم در قسمت ام ام بي ايجاد تاپيك كردم . اما مشكلم حل نشد . چون زياد مايل به استفاده از فلش نبودم و نيستم سعي كردم با نرم افزار sothink swf easy يا sothink swf quickerاين برنامه ها را بسازم . خود برنامه اولي مثالي بنام fillcolorدارد كه بسيار ساده و جالب است كلا" 5 يا شش خط هم كد نويسي بيشتر ندارد . مشكل فقط اينجاست كه نمي دانم قسمتهايي كه بايد بعد از كليك كردن ، رنگ شوند بايد ابتدا تبديل به button شوند كه در برنامه sothink swf easy روش آنرا بلد نيستم . اگر ممكن است راهنمايي فرماييد . با تشكر

++Hadi++

Active Member
sothink فقط برا دیکامپایل هست ولا غیر ، fla بوجود اومده رو باید به داخل flash ببرید و از اونجا تبدیل به button کنید .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اگه منظورت painte که تمام امکانات رو داشته باشه یادمه کیارش عزیز یک نمونه کامل از paint رو در انجمن گذاشته بود در انجمن سرچ کنید

موفق باشید

zarandii

New Member
من دو سوال داشتم:
1 - آیا می توانم یک تصویر بدون رنگ با جزییات را در برنامه import کرده و بعد از تنظیم Area ها از آن استفاده کرد؟
2 - و سوال دومم هم این است که چطور می توان این Area ها را تنظیم یا اصلا رسم کرد؟
«ببخشید من کمی ابتدایی هستم برای همین شاید این سوال ها برای شما مهم نباشد ولی اگر به سوالات بنده جواب بدهید که یه دنیا ازتون ممنون»

++Hadi++

Active Member
منظور شما رو از تنظیم Area نمی دونم...ولی اگه منظرتون اینه که یه تصویر بیت مپ مثل jpg یا png رو وارد فلش کردین یا لود کردین و بعد می خواهین مثل ابزار Fill تو فتوشاپ ،نواحی مختلف اونو پر کنید ،بله می شه...
مراحلش هم یه کم تخصصیه....می خواستم آموزششو بزارم وقت نشد.از طرفی انجمن ها یه کم سوت و کور شده دیگه مجالی برا این جور فعالیت ها نمی شه...
برا این کار باید یه شی از نوع بیت مپ بوجود بیارین...البته همین عکسی که تو لایبرری فلشتون هست رو اگه نمونه سازی کنید همون چیزی می شه که من می گم.بعدش با الگریتم های پر کردن مثل ScanFill و یا floodfill می تونید با کلیک بر یک ناحیه ،رنگ پیکسل اونو بگیرید و پیکسل های دور و بر رو تا جایی چک کنید که هر جا همرنگ اون پیکسل کلیک شده باشه ،اون پیکسل رو با رنگ سطل رنگ تعویضش کنید و setPixel کنید...یه کم برا تازه کارها گنگه ولی متاسفانه وقت بیشتری نمی تونم برا این مورد بزارم...بای...

zarandii

New Member
منظورم از Area این بود که پیکسل های تصویر یا شکل برای دریافت رنگ فعال سازی کنیم. یعنی اونی که شما می گید.
از یاری شما هم متشکرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا