نحوه ساخت وبسایت؟

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
با سلام و خسته نباشید
من می خوام یه وب سایت واسه خودم بسازم هیچی از قالب سازی و طراحی صفحات وب نمی دونم.کار اصلیم 3بعدیه و کارای گرافیکیه با فوتوشاپ.می خواستم بدونم میشه از template های آماده استفاده کنم البته تا اونجایی که دیدم css قالب های خوبی داره ولی وقتی دانلودش میکنم سورس قالبو میده چطوری میتونم edit کنم این قالبارو کا خودمم بتونم تغییراتشونو ببینم؟از قالب های wordpress چطوری میشه استفاده کرد برای edit و طراحی وب سایت؟

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
بهتر بود که برای این درخواست فقط یک تاپیک استفاده می کردین .
به نظر من برای شما که با توجه به نوشته هاتون تقریبا هیچ آشنایی به طراحی وب و این چیز ها ندارید استفاده از اسکریپت های آماده برای شما از همه بهتر هست .
وردپرس برای یه وب سایت شخصی بهترین گزینه هست و قالب های زیادی هم داره .
اما اگر که دوست دارید از قالب های آماده استفاده کنید و خودتون قالب ها رو طراحی و ویرایش کنید بهتره که اول از همه html و css رو یاد بگیرید .
اگر هم که می خواید پول خرج کنید می تونید بدید به یه طراح حرفه ای تا براتون مثلا یه قالب وردپرس بسازه .
در هر صورت سوالی بود بنده در خدمتم .
موفق باشید .

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام دوست عزیز .
بهتر بود که برای این درخواست فقط یک تاپیک استفاده می کردین .
به نظر من برای شما که با توجه به نوشته هاتون تقریبا هیچ آشنایی به طراحی وب و این چیز ها ندارید استفاده از اسکریپت های آماده برای شما از همه بهتر هست .
وردپرس برای یه وب سایت شخصی بهترین گزینه هست و قالب های زیادی هم داره .
اما اگر که دوست دارید از قالب های آماده استفاده کنید و خودتون قالب ها رو طراحی و ویرایش کنید بهتره که اول از همه html و css رو یاد بگیرید .
اگر هم که می خواید پول خرج کنید می تونید بدید به یه طراح حرفه ای تا براتون مثلا یه قالب وردپرس بسازه .
در هر صورت سوالی بود بنده در خدمتم .
موفق باشید .

با تشکر دوست عزیز چطوری میتونم از وردپرس استفاده کنم یه کمکی میکنین نحوه کار و لینکه چطوریه یه توضیحی که بدونم چطوری کارو شروع کنم بدین ممنون میشم

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
با تشکر دوست عزیز چطوری میتونم از وردپرس استفاده کنم یه کمکی میکنین نحوه کار و لینکه چطوریه یه توضیحی که بدونم چطوری کارو شروع کنم بدین ممنون میشم

سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
شما برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه عملکرد وردپرس می تونید به سایت رسمی پشتیبانی فارسی اون مراجعه کنید .
اینم لینک :
کد:
www.wp-persian.com
شما می تونید از این سایت نسخه فارسی شده این اسکریپت رو دریافت کنید .
مراحل نصب این اسکریپت هم در این سایت هست و فقط برای نصب به یه هاست نیاز دارید .
اگر که به اطلاعات بیشتری نیاز پیدا کردین بنده در خدمتم .
موفق باشید .

aghanaser

Member
پاسخ

با سلام
دوست عزيز شما اگه برنامه نويسي html وcss بلد باشيد با يك آدرس دهي ساده و با كد<style> ميتونيد از فرمتcss براي html استفاده كنيد..
براي ارسال و بروز رساني وبسايت همانطور كه در تاپيك هاي زيادي گفته شده شما بايد وبسايت دايناميك داشته باشيد .با يكي از زبان هاي( PHP , ASP.NET)
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا