نحوه ساختن یک صفحه نمایش اخبار

سلام دوستان چطور میشه اطلاعات رو در صفحه دیگه به نمایش گذاشت .
من یک صفحه index دارم که عناوین اخبارم رو به نمایش می زارم می خوام با کلیک روی هر عنوان برم به یک صفحه به اسم news و اونجا اون خبر به نمایش در بیاد . id خبر کلیک شده در صفحه index به صفحه news ارسال شه و متن خبر اونجا به نمایش در بیاد .
فیلد های بانک id , title , text
مرسی

www.nero.ir

Member
خوب همين طور كه شما گفتيد هستش id ‌خبر رو به صفحه new ‌ميفرستيد با يك REQUEST بعد رو صفحه new بقيه اطلاعات رو نمايش ميديد
اگر در نوشتن كد مشگل داريد بگيد كه براتون بزارم كدش رو

سلام من تازه کارم میشه برام مثال بزنید اخه تازه کارم .
فیلد های جدولم اینه id , title,text تو رو خدا کمک کن اخه چند وقته روی این گیر کردم مشکلم حل نشد
مرسی همشهری

www.nero.ir

Member
سلام دوست عزيز من اين كد رو سري برات نوشتم شايد مشكل سينكس كوچك داشته باشه يك نگاه بنداز ولي دقيقا همون چيزي هستش كه مي خواي
اين كد رو در صفحه اول قرار بده جايي كه مي خواي فقط عنوان خبر چاپ بشه

PHP:
<?php
PHP:
[left] 
mysql_connect ("mysql_host", "mysql_user", "mysql_password") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("database_name"); 
$select="select * from your_table_name";
if($result=mysql_query($select))
while($row=mysql_fetch_array($result))
{
?>
<a target="_blank" href="YOUR_NEW_PAGE_NAME.php?code=<?php print $row["id"]; ?>"><?php print $row["title"]; ?></a><br>
<?php
}
?>[/left]

فقط قسمت به مشخصات ديتابس رو با اسم صفحه رو در لينك عوض كن
اين كد رو هم در صفحه دوم قرار بده جايي كه مي خواي بعد از كليك كردن كاربر روي عنوان متن خبر با هم چاپ بشه​
PHP:
<?php
PHP:
[left]mysql_connect ("mysql_host", "mysql_user", "mysql_password") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("database_name"); 
$id=$_REQUEST["code"];
$select="select * from your_table_name where id='$id' ";
if($result=mysql_query($select))
while($row=mysql_fetch_array($result))
{
print $row["title"]."<br>";
print $row["text"];
}
?>[/left]

ساده هستش اميد وارم بدردت بخوره اگه سوالي داشتي بازم من در خدمتم

جدیدترین ارسال ها