نحوه دسترسي به صفحات كنترل كاربري ...

AccessFull

Member
سلام .....
ميخواستم بدونم چرا تو صفحه كنترل كاربريم - ويرايش نماد و ويرايش تنظيم ها و ويرايش مشخصات پيغام زير رو ميده ؟
معني شو ميدونم كه نميتونم دسترسي داشته باشم ولي چرا ؟

AccessFull, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation
من اصلا ميلي دريافت نكردم اگر ميشه يكي از مديران سطح دسترسي من رو درست كنن يا يه ميل بدن ممنون ميشم ...

mahmood_mn

Active Member
با سلام خدمت مدیران محترم . منم مثل این دوست عزیز این مشکل رو دارم . اگه می شه راهنمایی کنید .

با تشکر

mojib712

Member
شما بهتره يه پيغام خصوصي به مجيد جان بزنيد تا ايشون مشكلتون رو برطرف كنند !
من فكر كنم به علت تراكم بالاي كاربران در زمان خاصي اين مشكا بوجود اومده .
موفق و سربلند باشيد .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
AccessFull ، مشکل دسترسی شما رفع شد

مجید

mahmood_mn

Active Member
برای منم میلی ارسال نشده .

مشکل منم خواهشا حل کنید .

با تشکر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
برای شما دوستان فعال کردم..

توجه داشته باشید اگر قرار بود ما خودمون دستی برای تک تک کاربران فعال کنیم ، این محدودید رو نمیذاشتیم !

لطفا برای تجارب بعدی در نظر داشته باشید در هر سایتی که عضو میشوید اول اینکه تمامی پیغامهایی که به شما داده میشه رو کاملا بخونید و بعد کلید Ok رو بزنید و بعد اینکه یک ایمیل مناسب و اصلی برای خودتون انتخاب کنید تا ایمیلهاتون با هم تداخل پیدا نکنند!

موفق باشید
مجید

فصل نو

New Member
آقا مجید هلپ!

با سلام به آقای مدیر کل :)
عزیز به داد منم برس، هرکاری می کنم نمی تونم به مشخصات دسترسی کامل داشته باشم یه حالی هم به ما بده :D:D:D
قربون مرامت :oops::oops::oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا