نحوه حفظ كپي رايت عكس ها در 4images

Marzban

Well-Known Member
سلام
من دو تا مشکل در مورد نرم افرار 4images داشتم که میشه من را در این امر یاری دهید ضمناً باید عرض منم که اطلا عات من دز ضمینه php زیاد خوب نیست.منظورم این است مه زیدا قلبه سلمبه صحبت نکنید.
1)چگونه میتوان کپی رایت عکس های ارسالی را حفظ نمود یعنی کسی که عکس را ار سال میکند اسم او روی عکس حک شود و جزء خود عکس شود.
2)برای اینکه بخواهیم لوگوی بالای سایت و همین طور کپی رایت پائین آن را حذف کنیم باید چکار کنم.
با تشکر فراوان

marzban گفت:
سلام
من دو تا مشکل در مورد نرم افرار 4images داشتم که میشه من را در این امر یاری دهید ضمناً باید عرض منم که اطلا عات من دز ضمینه php زیاد خوب نیست.منظورم این است مه زیدا قلبه سلمبه صحبت نکنید.
1)چگونه میتوان کپی رایت عکس های ارسالی را حفظ نمود یعنی کسی که عکس را ار سال میکند اسم او روی عکس حک شود و جزء خود عکس شود.
2)برای اینکه بخواهیم لوگوی بالای سایت و همین طور کپی رایت پائین آن را حذف کنیم باید چکار کنم.
با تشکر فراوان
vala ta oonja ke man midoonam kopyright vase aks ro ba in barname nemitoony be soorate otoomat dashte bashi tanha rahesh ine ke kasi ke mikhad aks ro befreste ba ye barname mesle photoshop esme khosesh ya coipyrightesho too aks vared konbe(yany masalan esmesho koochik oon pain benevise)
logoye balaye sit ro ham ke mikhay avaz kony bastegi dare ke kodoom ghaleb ro estefade mikony ,masalan dar halate defult miri in aks ro avaz mikony:
/templates/default/images/header_logo.gif
faghat andazeye aks ro taghir nade!

جدیدترین ارسال ها

بالا