نحوه حرکت داخل پروژه

saeed-n

Member
با عرض سلام و خسته نباشید محضر اساتید
من یه سوالی از خدمت دوستان داشتم اونم اینکه : ما چند تا مدل سه بعدی کار کردیم میخواستیم یه کاری کنیم که کاربر بتونه با کلیدهای جهت نما اونو کنترل کنه یا بتونه به اصطلاح داخل پروژه قدم بزنه مثل گیم های سه بعدی البته فقط بگرده .اگه بتونیم با موس اینکارو انجام بدیم که دیگه بهتر.
ممنون میشم از راهنمایی هاتون.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خود مکس چنین کاری رو کرده دقیقا مثل بازی های shooter
شما جهت های چپ و راست و عقب جلو رو تو مکس کلیک کنید و نگه دارید مثل بازی بعد با نگه داشتن کلید چپ موس جهت دیدتون رو تغییر بدین. همین

حق یارت

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
فکر کنم ایشون میخوان محیط رو کامپایل کنن تا به صورت EXE در بیاد و نیازی به Max برای اجرا نداشته باشه!
اگر اینطوره، من تاحالا همچین چیزی نشنیدم اما خودم با UDK این کار رو انجام میدم و کاربر میتونه داخل محیط راه بره و اطراف رو نگاه کنه،مثل بازی ای که مرحله نداشته باشه:)

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
آره مثل اینکه من خوب نخودنم و جمله ی (( میخواستیم یه کاری کنیم که کاربر بتونه با کلیدهای جهت نما اونو کنترل کنه یا بتونه به اصطلاح داخل پروژه قدم بزنه)) فکر کردم منظورشون تو مکسه.
من هم حرف دوستمون Barnara تایید میکنم. منظورم نرم افزار UDk چون کارش رو دیم ،کارای جالبی میکنه

maziarfatehi

New Member
سلام دوستان،یه وبسایت عالی آموزشی هست که نرم افزار ها رو به صورت ویدیوئی و به زبان فارسی تدریس میکنند.
قیمت ویدیو ها باور نکردنی و کیفیت تدریس عالی.
من که خیلی حال کردم اگر دلتون خواست اونجا هم یه سر بزنید ضرر نمی کنید.
www.maxlc.com

khatam.0761

Well-Known Member
لینک udk را داری؟
اگر دارید لطف میکنید بزارید اینجا و یک راهنمایی کلیی هم بگید؟

freshgun70

Member
unity هم بدرد میخوره!فقط لازمه یه first person controller توش بندازی و بعد میتونی با پلی کردن میتونی تو چیزی که ساختی بگردی!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا