[phpNuke] نحوه تنظیم نیوک برای استفاده از قالب جدید

(azar)

Member
سلام
لطفا بفرمائید وقتی که قالب جدیدی رو تو پوشه themes می گذاریم باید کجای برنامه رو تغییر بدیم تا بتونیم از این قالب استفاده کنبم. ممنونم

izone

Active Member
دوست من

این در دو حالت است.

1- اگر میخواهید قالب تارنما را برای همه تغییر دهید که بگونه پیشفرض این قالب برای همه نمایش داده شود باید به بخش مدیریت admin.php بروید و به بخش تنظیمات سیستم. در آنجا میتوانید از منوی کشویی نام قالب جدید را انتخاب کنید و ذخیره کنید.

2- اگر فقط میخواهید برای خود شما تغییر کند باید از درون بخش تنظیمات کاربری و قالبها در خود تارنما تغییر دهید.

(azar)

Member
ببخشید من باید می گفتم که برنامه ام در لوکال نصب شده میشه لطف کنید دقیق تر توضیح بدید . ممنون میشم

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر میخواهید قالب کلا تغیر کند از قسمت مدیریت و سپس پیکره بندی سایت قالب رو تغییر بدید.

Masoud1365

مدیر انجمن
یعنی چی دیگه دقیق تر !!!
شما اگه بخوایی قالب رو در سایتی که روی سرور ساختید عوض کنید 2 حالت داره یا برای عموم بازدید کنندگان و یا فقط برای شخص خودتون . حتما شما میخواید قالبی رو که عوض میکنید برای کل کاربران سایت باشه که در این حالت از قسمت مدیریت سایت و سپس قسمت پیکره بندی سایت قالب مورد نظر رو از منوی کشویی انتخاب کنید.

S4DEGH

Well-Known Member
بزار اينطوري بگيم !

شما فلدري كه داخلش : blocks و story_home و story_page و theme.php و .. داخل هست رو بر ميداري داخل پوشه themes قرار ميدي !

سپس به بخش مديريت سايت ( نيوك ) رفته و اونجا يكي از بخش ها نوشته : تنظيمات سيستم يا پيكربندي سيستم روش كليك ميكني .

در صفحه اي كه مياد يكم مياي پايين تر جايي كه نوشته قالب سايت يا قالب سيستم يا انتخاب قالب و يا از اين جور چيز ها ... جلوش يك منوي كشويي هست ! اون رو باز ميكني و اسم قالب رو كه ريختي رو پيدا ميكني و انمتخاب ميكني . در آخر هم تاييد ميكني همين .

اين ديگه ابتدايي ترين نحوه آموزش بود !

جدیدترین ارسال ها

بالا