Fa نحوه تعریف متغیر

milad1904

New Member
درود

چند تا سوال دارم اول اینکه من دو تا صفحه دارم یکیش حدود 30 تا دکمه داره که با فشردن هر کدومش در صفحه دوم فیلمی پخش میشه برای اینکه مجبور نشم 30 تا صفحه برای هر فیلم درست کنم از تعریف متغییر استفاده کردم یعنی مثلا وقتی دکمه یک رو میزنم اینجوری میشه :

کد:
SaveVariable("name","gav.mpg")

و بعد در صفحه دوم این کدها رو برای یه آبجکت ویدیو مینویسم :

کد:
LoadVariable("name","name1$")
filename$='<SrcDir>\zhzhzhzhalalal\Video\+ name1$'
VideoClose("Video")
VideoLoad("Video","filename$")
VideoPlay("Video")

خوب مشکل اینه که ویدیو لود نمیشه .

1 - اصلا میشه بین دو تا پیج متغیر ها رو خوند و تعریف کرد؟

2 - نحوه ادغام یه متغیر رشته ای با یه رشته ثابت همین جوریه که من نوشتم یا فرق داره !

3 - اگه این روش غلطه یکی برام توضیح بده .

برنامه نویسی بلدم ولی اسکریپت نویسی MMB خیلی فرق داره !!! کلا یه جوانمرد نحوه کار دو تا تابع Loadvariable و savevariable رو بهم بگه

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اول شما بگین که برای چی از LoadVariable و SaveVariable استفاده کردین چون میتونستین نام هر فیلم رو داخل یک متغیر بریزین و نیازی به اینکار نبوده؟

milad1904

New Member
خوب با متغیر هم همون وضعیت هست اینجوری شد . تو صفحه اول که دکمه هاست روی یکی از دکمه ها :

کد:
name$='\Animal\gav.mpg'

تو page start صفحه دوم هم اینو نوشتم :

کد:
filename$='<SrcDir>\zhzhzhzhalalal\Video+ name$'
VideoClose("Video")
VideoPlay("Video")

ولی بازم اون فیلم مورد نظر من نمایش داده نمیشه در حالی که اگه تو صفحه مجزا بذارم فیلم نمایش داده نمیشه! تعریف متغیرم درسته؟ اصلا میشه از یه متغیر در یه صفحه در صفحات دیگه استفاده کرد؟ (مسترپیج نیستن هیچ کدوم)

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب آخه اومدین نام متغیر رو هم داخل کوتیشن قرار دادین در صورتی که نباید اینکار رو میکردین چون این مقدار جداست.
در ضمن وقتی که یک فیلم رو داخل یک شی Video نمایش دادین و میخواین یک فیلم دیگر رو نمایش بدین و دیگر قصد نمایش فیلم قبل رو ندارین میتونید از VideoClose استفاده کنید چون اینطوری باعث میشه اگه بخواین فیلم رو مجددا نمایش بدین دوباره برای فراخوانیش همون زمانی رو که برای بار اول طول کشیده تا فیلمتون لود بشه مجددا این زمان طول بکشه.
کدتون هم میشه بدین شکل :
کد:
filename$='<SrcDir>\zhzhzhzhalalal\Video'+name$
در مورد متغیر هم باید بگم بله شما قادرین در تمامی صفحات حتی Master Layer ازش استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

milad1904

New Member
خوب آخه اومدین نام متغیر رو هم داخل کوتیشن قرار دادین در صورتی که نباید اینکار رو میکردین چون این مقدار جداست.
در ضمن وقتی که یک فیلم رو داخل یک شی Video نمایش دادین و میخواین یک فیلم دیگر رو نمایش بدین و دیگر قصد نمایش فیلم قبل رو ندارین میتونید از VideoClose استفاده کنید چون اینطوری باعث میشه اگه بخواین فیلم رو مجددا نمایش بدین دوباره برای فراخوانیش همون زمانی رو که برای بار اول طول کشیده تا فیلمتون لود بشه مجددا این زمان طول بکشه.
کدتون هم میشه بدین شکل :
کد:
filename$='<SrcDir>\zhzhzhzhalalal\Video'+name$
در مورد متغیر هم باید بگم بله شما قادرین در تمامی صفحات حتی Master Layer ازش استفاده کنید.

درود

درست نشد در صفحه اول روی دکمه اول این :

کد:
name$='asb.mpg'

در صفحه دوم هم اینم :

کد:
If (name$='asb.mpg') Then
  filename$='<SrcDir>\zhzhzhzhalalal\Video\Animal\asb.mpg'
End
VideoClose("Video")
VideoPlay("Video")

گفتم شاید با if حل بشه از if استفاده کنم ولی نشد!

اگه در صفحه دوم اول کد بنویسم :

کد:
name$='asb.mpg'

به خوبی کار میکنه! نمی دونم دلیلش چیه! از LoadVariable هم استفاده کردم اونم نشد!!!

پروژه رو پیوست میکنم ببینید میتونید یه کاریش بکنید. خیلی حیاتیه ! کل پروژه این موضوعه

ممنون :rose:

پیوست ها

• Project.rar
    4.7 مگایابت · بازدیدها: 28

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من که تست کردم، به درستی جواب میداد !
شما احیاناً پروژه رو برای تست کامپایل که میکنید دیگه؟ درسته ؟
چون وقتی با پلیر داخلی خود MMB پروژه رو اجرا میکنید، مسیر <SrcDir> برابر با مسیر نصب MMB هست !

milad1904

New Member
دوستان اونقدرم مبتدی نیستم و مسیر کامپایلر رو در Designer Settings تغییر دادم و مسیر پروژه رو بهش دادم و مطمئنم درسته چون فونت ها درست نصب میشه و ویدیو پیش فرض هم که اون آقا گاوه ست نمایش میده ولی وقتی تو صفحه سوم روی دکمه مربوط به اسب کلیک کنید باید فیلم اسب نمایش داده بشه ولی بازم فیلم گاو نمایش داده میشه ! یعنی اصلا if درست درنمیاد و عبارت داخل if اجرا نمیشه!!!

پروژه رو کامپایل کردم زدم رو سی دی حتی ! ولی بازم درست نیست!!! پروژه اجرا میشه ولی هیچ وقت فیلم اسب پخش نمیشه!

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
مشکل بوجود اومده بخاطر این بود که شما از قسمت External Commands And Page Actions تعریف کرده بودید که به Page 4 بره، و در Mouse Up دکمه هم متغیر رو مقداردهی کرده بودید.
این باعث میشد که تداخل بوجود بیاد و متغیر مقداردهی نشه !

برای رفع این مشکل یا کدتون رو در Mouse Down بنویسید، و یا دستور رفتن به Page 4 رو در قسمت اسکریپت نویسی و بعد از مقداردهی متغیر بنویسید.

milad1904

New Member
مشکل بوجود اومده بخاطر این بود که شما از قسمت External Commands And Page Actions تعریف کرده بودید که به Page 4 بره، و در Mouse Up دکمه هم متغیر رو مقداردهی کرده بودید.
این باعث میشد که تداخل بوجود بیاد و متغیر مقداردهی نشه !

برای رفع این مشکل یا کدتون رو در Mouse Down بنویسید، و یا دستور رفتن به Page 4 رو در قسمت اسکریپت نویسی و بعد از مقداردهی متغیر بنویسید.

حالا شد! :rose:

نکته بسیار ریزی بود :shock:

بسیار ممنون کمک بزرگی بود...

جدیدترین ارسال ها

بالا