نحوه ایمپورت کردن بک آپ sql به phpmyadmin

hamco

Member
سلام دوستان
من یه بک آپ sql ار سایت قبلیم دارم که میخوام توی پی اچ پی مای ادمین ایمپورت کنم
توی لوکال مشکلی نداره چون من اکونت براش نمی سازم و یکباره ایمپورت میکنم و اکونت و جداول بک اپ همه ست می شن و مشکلی نیست.

ولی توی سی پنل و پی اچ پی مای ادمین هاست باید اول اکونت رو بسازم که در این صورت اخطار می دهد که شما نمی توانید بک آپ را ایمپورت کنید چون این اکونت وجود دارد.

الان بک آپم به صورت زیپ هست اگر از حالت زیپ هم خارج کنم حدود 10 مگابایت میشه که حجمش خیلی زیاد میشه و باز هم اخطار میده.

چطوری اید این فایل بک آپ رو ایمپورت کنم.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من خیلی سادست شما وارد PHp myadmin بشید و روی دیتا بیستون در سمت چپ کلیک کنید.در صفحه ای که باز می شه گزینه EXPort رو کلیک کنید بعد با پسوند sql و بدون اینکه در حالت زیپ قرار بدید بکاپتون رو بگیرید و وارد php myadmin سایت جدیدتون بشید و روی دیتا بیسی قبلا ایجاد کردید کلیک کنید بعد قسمت SQL رو انتخاب کنید .به سراغ اون بک آپتون برید روش کلیک کنید با نوت پد باز می شه تمامی متن داخلش رو کپی کنید به قسمت SQLکپی کنید و go رو بزنید .چند ثانیه بعد تمامی جداول رو دارید .موفق باشید

hamco

Member
سلام دوست عزیز
من الان دسترسی به هاست قبلیم ندارم و فقط یه پوشه زیپ از دیتابیس قبلیم دارم که حدود 800 مگابایت هست و فایل sql داخلش 10 مگابایت هست
که وقتی اون رو طبق روش شما از طریق کپی کردن محتوای نوت پد ایمپورت می کنم این ارور رو میده که فکر کنم می گه حجم فایلت زیاد هست.
Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 19662934 bytes) in /home/calebcas/public_html/index.php on line 667

همونطور که گفتم توی لوکال مشکلی نداره چون من اکونت براش نمی سازم و یکباره ایمپورت میکنم و اکونت و جداول بک اپ همه ست می شن و مشکلی نیست.
الان باید چکار کنم؟

Bia2Metal

Member
همچنین میتونین فایل sql. رو زیپ کنید و بعد ایمپورت کنید که این بعد از ایمپورت کردن اتوماتیک اکسترکت میشه! و بعدش اوکی دیگه!

جدیدترین ارسال ها

بالا