نحوه ایجاد صفحات یک شکل در سایت

سلام من یک صفحه طراحی کردک حالا می خوام اونو در تمام صفحاتم بیارم . میشه یکم منو در این رابطه راهنمایی کنید .

1p30

Member
هم می تونید از اسمارتی استفاده کنید هم از xml و هم از روش ساده تره که پارس میزبان گفتن
موفق باشید

ببین من یک صفحه طراحی کردم که دو تا جدول داره یکی در بالا قرار دادم که بنر داخلشه و یک جدول افقی در سمت چپ که داخلش چند تا لینکه خیلی ساده حالا می خوام اینو در تمام صفحاتم بیارم include می کنم یک مشکلی هست وقتی اطلاعات رو از بانک می خوام بگیرم و چاپ کنم اطلاعات می خوام در همین صفحه که include کردم چاپ شه ولی اینطور نمیشه و اطلاعات میره زیر این صفحه که بارگذاری کردم یکم راهنماییم کن مرسی

peyman1987

Member
دوست عزیز احتمالا شما تمام صفحه رو اینکلود میکنین.
باید صفحه تون رو تیکه تیکه کنین و بخشهایی رو اینکلود کنین که قرار نیست تغییر کنن و برای تمام صفحات یکسان هستن. اون بخشهایی که باید تغییر کنن رو نباید دوباره اینکلود کنین.

1p30

Member
نیازی به این کار نیست در یک فایل زخیره کنید و بعد هر جا خواستید ازش استفاده کنید هم با جاوا اسکریپت میشه هم با php
موفق باشید

neopersia

Member
خوب چرا یک کلاس تعریف نمیکنید که برای ایجاد قسمتهای مختلف هر صفحه از اون استفاده کنید؟
فکر می کنم اینجوری خیلی راحت تر باشه

کمک

راهنمایی هاتون خوب بود ولی کاش یک مثال میزدین اخه خوب متوجه نشدم

Goroopid

Banned
میشه طرض استفاده از xml رو توضیح بدید اقای 1p30 ؟
راستی function چطوره ؟ اگر میشه طرض استفاده از هر دو رو توضیح بدید ..

با تشکر .

توضیحات خوبه اندیشه های جدیدی رو ایجاد می کنه ولی بهتره یک مثال بیارین فکرکنم بهتره اخه من تازه کارم

جدیدترین ارسال ها

بالا