نحوه ايجا قاب دورعكس

maryam_khatibi

New Member
icon14.gif
نحوه ايجاد قاب دور عكس ها
icon5.gif

aden

New Member
سلام
يك ؟ بگذار تا متوجه شن كه سوال لطفا
البته معذرت مي خوام.

binahayat

Active Member
لطفا بگيد چه قابي ميخوايد

با اين همه تنبلي ميخوايد ميكس كنيد خرجش ده تا كلمه تايپ كردنه

mostafa akbari

New Member
سلام
استديو خاطرت ماندگار سازنده جديدترين كليپ ها و پروژه هاي پريمير درصورت درخواست سفارش با شماره 09126957151 تماس حاصل فرمائيد ..مهندس مصطفي اكبري

alimoradgholi

New Member
يك پلاگين به نام pge 6.0 است كه كلي كار روي عكس انجام مي ده البته قاب دور عكس گذاشتن يكي از كارهاي اونه

mrhbt80

New Member
اگه بخواهیم فیلمو ثابت کنیم و مثل ین باشه که عکس بگیریم باید چیکار کنیم

omid sarmad

Active Member

سلام.اگه منظورتون از "مثل ین باشه که عکس بگیریم "
مثل ین باشه که عکس گرفته باشیم" هست
می تونید از همون فریمی که می خواهی عکس بگیری.
راه دیگش هم ایجاد یه مارکر (نشانه) تو فریم دلخواهه.پس از ایجاد نشانه برای توقف کلیپ روی مارکر دلخواه به پنجره خصوصیات برو و گزینه Pause On Marker رو تیک بزن.
البته اگه از pro استفاده می کنی باید حتما یه سکانس از تمام مواردی که می خواهید ثابت نگه دارید بسازید.

avaee

New Member
براي استفاده ازقاب
ازقسمت ويديو فيلتر كزينه ترانس فرم بعد گزينه كليپ را روي فيلم يا عكس بكشيد ورهاكنيد تنظيمات را به دلخواه اضافه نمايي

shahram2664

New Member
سلام
دوست عزیز اینکار میتونید از برنامه Roll FX که روی ادوراج نصب میشه استفاده کنید کار کردن باشم خیلی راحته قاب های شیکیم داره
سعی میکنم که تو پست بعدی براتون آموزشش را بزارم
اگر هم میخواید فارسی باشه من خودم یه سری ترانزیشن ساختم برای هالیوود که میتونم براتون ایمیل کنم به آدرس ایمیلتون که روی هالیود 4.6 نصب میشه و از طپش 27 تا طپش 34 اضافه میشه که تعدادی هم قاب داره علاوه بر آن وایپ های دیگه ایی هم داره که میتونید ازش استفاده کنید .
اگر هم میخواهید فقط روی عکس کار کنید میتونید از برنامه FRAME MAKER و یا Photo Frame استفاده کنید که رو فتوشاپ اضافه میشه .

با تشکر
هر دوتا برنامه هم اگر رو گوگول سرچ کنید لینکش گیردون میاد برای دانلود .

اگر گیر نیاوردید بگید تا براتون رو یه سرور آپلود کنم . با تشکر استودیو طپش

hossein_ir

Member

دوست عزيز
شما ابتدا از اون قسمت از فيلم كه مي خواي بصورت عكس بشه يك عكس بگيريد وبعد عكس راوارد تايم لاين وبين دو فيلم قرار بديد
اگر هم عكس گرفتن در برنامه رو بلد نيتستيد بگيد كه راهنمايي تون كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا