نحوه استفاده از 3ds در معماری ؟؟؟؟

softkadeh

Member
سلام

دوستان من یه کلاسی رفتم که مجموعه دوره های طراحی دکوراسیون داخلی بود .
Autocad
3ds max
vray
photoshop

الان وقتی نگاه میکنم به تقشه هیچی نمیفهمم که باید دقیقأ چطوری باید تقشه رو از اتوکد بیارم به تری دی و بعد چطوری مدلسازی های دیوار و پنجره ها رو با اندازه های دقیق فیزیکی انجام بدم .
اصلأ یه نقشه که از اتوکد میاد توی 3d باید دقیقأ چه شکلی باشه ؟ ( هم واسه طراحی داخلی هم خارجی )
اگه ممکنه یه عکس از این نقشه بذارید .

بعد اینکه نمیدونم چطور مدل سازی دیوار ها رو انجام بدم . با Wall ؟ با box ؟ با چی ؟
کف چی ؟ با Plane ? با Box ؟ چی

اگه میشه راهنمایی کنید .

راستی 3ds 2010 و 2009 روی ویندوز 7 نصب نمیشه ؟ هر کاری کردم نصب نشدن . Max Design نصب میشه ولی خود مکس نه .

shin shin

Member
سلام دوست من
برای کشیدن نقشه معماری بهتر این است که تو اتوکد حجم رو در بیاری بعد تو تر دی مکس import کنی حالا زمانی که این کارو می کنی حتما با مشکلاتی مواجه میشی که باید موردی بهبش برسی و اشکالتو بپرسی در ضمن 3d2010 هم روی ویندوز 7 نصب می شه حتما شما درست نصب نمیکنی

softkadeh

Member
سلام دوست من
برای کشیدن نقشه معماری بهتر این است که تو اتوکد حجم رو در بیاری بعد تو تر دی مکس import کنی حالا زمانی که این کارو می کنی حتما با مشکلاتی مواجه میشی که باید موردی بهبش برسی و اشکالتو بپرسی در ضمن 3d2010 هم روی ویندوز 7 نصب می شه حتما شما درست نصب نمیکنی

حجم دادن فقط استفاده از دستور Ext هست ؟
یعنی دو بعدی رو بکشم بعد line ها رو extrude کنم فقط ؟

2009 هم نصب میشه ؟
2010 رو نصب کردم . میخوام هرچقدر امکانش هست سیستم کمتری بخواد .

h.khafan

Active Member
حجم دادن فقط استفاده از دستور ext هست ؟
برای کار معماری خیلی جاها بله...

ولی فقط این نیست ممکنه حجمهای پیچیده تری هم باشه ولی عموما با اکسترود قابل انجام دادن هستن کارای روتین و معمولی

2009 هم نصب میشه روی ویندوز 7

softkadeh

Member
مقداری پیش رفتم ممنون از دوستان ...

حالا میخوام بدونم چطوری به دیوار ها ( که به وسیله کشیدن line و Ext کردن ایجاد شده ) قطر بدم ؟ یعنی دیوارهام مثلأ 10 سانت قطر داشته باشه ....

سوال بعدی اینکه چطوری بعد از اعمال editable mesh میشه سگمنتها رو زیاد کرد ؟
کف و سقف رو با چی بذارم ؟

softkadeh

Member
دوست عزیز [FONT=&quot]Digital Tutors – Modeling Interiors in 3ds Max[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

آموزشی هست که تمامی سوالات شما را بصورت کامل و تصویری آموزش میدهد شک نکن موفق باشید

ممنون . این مجموعه رو تهیه کردم منتهی قبلش انقدر انگولک کردم که متوجه شدم باید دقیقأ چیکار کنم . مشکل فعلی من متریال دهی و نوردهی در V-ray هست . اگه واسه اون منبعی دارید ممنون میشم بذارید .

sadraman

Active Member
برای قطر دادن به خطهای تیفالت باید این کارارو انجام بدی
سربرگ modify
قسمت rendering (اولین قسمت) دو تا تیک اول رو فعال کن
بعد دکمه چک باکس rectangulate رو بزن
و توی قسمتهای زیری بعد و ارتفاع تیفالت رو تنظیم کن
--------
برای وی ری هم من یه آموزش اساسی سراغ دارم

morgh66

Member
سلام

دوستان من یه کلاسی رفتم که مجموعه دوره های طراحی دکوراسیون داخلی بود .
Autocad
3ds max
vray
photoshop

الان وقتی نگاه میکنم به تقشه هیچی نمیفهمم که باید دقیقأ چطوری باید تقشه رو از اتوکد بیارم به تری دی و بعد چطوری مدلسازی های دیوار و پنجره ها رو با اندازه های دقیق فیزیکی انجام بدم .
اصلأ یه نقشه که از اتوکد میاد توی 3d باید دقیقأ چه شکلی باشه ؟ ( هم واسه طراحی داخلی هم خارجی )
اگه ممکنه یه عکس از این نقشه بذارید .
.

شما مطمئن هستی این کلاسها رو رفتی و خواب ندیدی؟
آخه این چیزهایی که شما می خوای بدونی جزء موارد پایه ای هستش که باید معمولا توی این کلاسها یاد بدن.
فکر کنم وقتی درس میدادن شما خواب بودی....:green::lol:
چند دادی بابتش:sad::mad::-?
یه کمک بهت میکنم البته اگه زبان انگلیسیت خوبه یا در حد متوسطه:
بهترین مرجع برای کسی که مکس کار میکنه Help خود مکسه که جواب همه ی سوالهات توش هست...
اصلا یه بخش جدا قرار داده برای وارد کردن فایلهای اتوکد و تنظیماتش...

softkadeh

Member
دوستان من همونطور که گفتم الان اصلأ مشکل مدلینگ ندارم .
فقط مشکل متریال دهی و نوردهی دارم . متریالها یکمی غیر واقعی میشه . خودم احتمال میدم به خاطر بستر سازی نا مناسب باشه ...

-------------

550 دادم ولی پک هایی که گرفتم از اون کلاس بیشتر کمکم کرد . البته ناراضی نیستم چون منو توی مسیر قرار داد . کلیات کار دستم اومد . اتفاقأ تنها کسی که توی کلاس همه جلسه ها رو حضور داشت و کامل درس رو گوش میداد من بودم . بقیه انگار اومده بودن کویت !

-------------

یه مشکلی با متریال دهی داشتم : اینکه وقتی متریال کف رو میدادم طرح سرامیک ها بد میوفتاد ... که با UVWMAP حل کردم مشکل رو .

-----------

اون آموزش Vray که گفتی رو میشه بگی چیه ؟ شاید داشته باشم ....

geo_vahid

Member
سلام
یه plugin جدید اومده که ایرانی ها نوشتن
با استفاده از اون دیگه احتیاج به اتوکد نداری
تمام آبجکت ها ومتریال ها تو صفحه مکس آماده وجود دارن
در ضمن کلی امکانات داره که تو نیم ساعت می تونی یه دیزاین بچینی و یه رندر حرفه ای هم بگیری

www.vnplugin.com

خیلی نرم افزار کامل و عجیبیه

حتما به سایت بالا برو

softkadeh

Member
سلام
یه plugin جدید اومده که ایرانی ها نوشتن
با استفاده از اون دیگه احتیاج به اتوکد نداری
تمام آبجکت ها ومتریال ها تو صفحه مکس آماده وجود دارن
در ضمن کلی امکانات داره که تو نیم ساعت می تونی یه دیزاین بچینی و یه رندر حرفه ای هم بگیری

www.vnplugin.com

خیلی نرم افزار کامل و عجیبیه

حتما به سایت بالا برو

چطوری باید دانلود کنم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا