نحوه اختصاص امكانات خاص به اعضا ؟

fahimehf

Member
سلام دوستان

توي سايتم (خبري تحليلي) مي خوام امكاني بذارم مثل اينجا كه با ورود عضو به سايت اخبار خاص به اون نشون داده بشن !
اصلا نمي دونم بايد چكار كنم !

لطفا منو راهنمايي كنيد .
متشكرم

tabib_m

Member
یک جدول باید داشته باشی که توش ثبت کنی که چه کاربری (مثلا کاربر شماره ی 13) به چه دسته ای از خبر علاقه منده.
بعد هم میتونی توی سلکتت شرط کنی که اگر کاربر مشاهده کننده ی صفحه فلان خبر رو انتخاب کرده بوده، نمایشش بده، در غیر این صورت، نه.

این قانون کاره. کدنویسیش دیگه با خودته.

موفق باشید.

jhoseini

Member
تو table اعضای سایت، یه field برای سطح دسترسی تعریف کنید (accessLevel)
و پست ها رو با توجه با مقدار این field نمایش بدید
مثلا، 0 میهمان، 1 کاربر، 2 مدیر ..
-----------
ببخشید tabib_m، پستتون رو ندیدم، ایکاش یخورده aJax خرج اینجا کنن
13.gif

آخرین ویرایش:

fahimehf

Member
تشكر

مشكل اينجاست كه چطور تشخيص بديم كاربر توي سايت حضور داره و يا اينكه disconnect شده ؟

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
نیاز به این کار هست؟
میشه بیشتر توضیح بدید چی میخاید در بیارید از کار؟

fahimehf

Member
خب يه امكاني دقيقا مثلا همين فروم كه ميتونه حضور يا غيبت اعضا رو در سايت تشخيص بده .

من ميخوام با ورود عضو امكاناتي كه براي بقيه وجود نداره نمايش داده بشه ؟

tabib_m

Member
جدول و مقادیر:
کد:
member_id: 1  - group_id: 3
member_id: 1  - group_id: 5
member_id: 3  - group_id: 8
member_id: 2  - group_id: 5
حالا مثلا کسی که الان لوگین کرده، آیدیش برابر با 3 هست، اگر از جدول فوق یک سلکت انجام بدی، میتونی بفهمی که به چه گروره های خبری ای دسترسی داره.

jhoseini

Member
اگه سیستم کاربر رو به واسطه cookie یا session (هربار که میاد لاگین میکنه؟!) بشناسه شاید بشه یه کاری کرد
برای اینکه بفهمی کاربر الان توسایت هست یا نه 2 راه یا بیشتر هست
1) آخرین access کاربر رو ثبت کنی و یه مدت زمانی رو (مثلاً 10min = 600sec) با آخرین access جمع کنیو اگه بیشتر ازساعت فعلی بود نتیجه بگیری که کاربر هنوز هست، منظورم اینه که یه بازه زمانی برای فواصل بازدید سایت برای کاربر در نظر بگیری
2) متوصل بشی به sessionid و از tmp تعداد session ها رو بشمری و بگردی دنبال کاربر مورد نظر بین اونا، اگه بود نتیجه بگیری که طرف داره تو سایتت میگرده
----------------
ها؟ من بازم post2post کردم؟
270.gif

آخرین ویرایش:

amir01

Well-Known Member
کدی بنویسید که وقتی کاربر لوگین میکنه یه SESSION یا یه COOKIE ثبت کنه که توش یه چیزی مثلا نام کاربری یا همون سطح دستریش ثبت بشه...
بعد بالای اون کادری که اخبار خاص نمایش داده میشن از دستور IF استفاده کنید...
نمونه:
کد:
if (isset($_COOKIE['Username'])) { echo "Special News"; }

fahimehf

Member
تشكر

از سشن يا كوكي كه حتما بايد استفاده بشه درسته ؟

طبق گفته جناب amir01 ميشه فقط از سشن استفاده كرد اما اينكه access كاربر رو بدست بياريم و ... آيا بازه زماني كه بعد از اون سشن ازبين ميره كافي نيست ؟

جناب tabib لطفا اگه ميشه درباره دستوراتي كه نوشتيد و راه حلتون بيشتر توضيح بديد ؟

_ كدوم راه بهتر و قابل اطمينان تر ؟

من يك beginer هستم لطف كنيد و بيشتر توضيح بديد !

ممنون

tabib_m

Member
خوب این طوری که پیداس، مشکل شما با اختصاص امکانات به کاربر خاص نیست، بلکه مشکلت اینه که چجوری بفهمی چه کسی توی سایتت اومده. که باید از سیستم لوگین استفاده کنی که ماشالا ماشالا توی انجمن خوب در موردش بحث شده، اگر بگردی پیدا میکنی.
راه کلیش همینه که دوستمون گفت:
کدی بنویسید که وقتی کاربر لوگین میکنه یه Session یا یه Cookie ثبت کنه که توش یه چیزی مثلا نام کاربری یا همون سطح دستریش ثبت بشه...
بعد از این که تونستی کاربری که توی سایتت هست رو طبق روش بالا تشخیص بدی، باید کارایی که بهت گفته بودم رو انجام بدی.
هر وقت سیستم لوگینت درست شد، اگر باز هم مشکل داشتی (در مورد اصل سوالت) میتونی بیای اینجا ادامه بدی.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا