نحوه اجرا run as administrator ??????

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام.

بچه ها روشی تو بیلدر هست که بشه تو ویندوز 7 یک فایل اجرایی رو به صورت run as admin بیاریم بالا؟

یعنی فایل exe بیلدر ما بره 1 فایل exe دیگه رو run کنه از بیرون که run as administrator باز بشه . یعنی همون کاری که با کلیک راست
روی فایل میکنیم و run as admin میزنیم رو واسمون انجام بده. البته خود فایل بیلدر منظورم نیست اون فایل exe که باز میشه به صورت

خارجی رو run as administrator باز کنه.

ممنون.

mohammad.sub7

کاربر فعال
هدفم اسپم نیست فقط چون واجب لازم دارم میخوام بیاد بالا پست شاید روشی باشه.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
الان ویندوز ندارم تست کنم از دستور runas در Command-Prompt رو تست کنید.
گمان میکنم فرمتش به این فرم هست:
کد:
runas /user:Computername\Administrator "C:\file.exe"
که باید Computername رو با نام کامپیوتر کاربر جایگزین کنید که کمی ممکنه دردسر ساز باشه، مثلاً نام کاربر ادمین عوض شده باشه...

mohammad.sub7

کاربر فعال
ممنون تست میکنم. در حقیقت من میخوام از روی dvd اتوران رو اینطور اجرا کنم. 1اگه این روش کار نکرد چیزی که به ذهنم میرسه داخل فایل autorun.inf دستورش رو ببینم میشه داد یا نه.

m javad

کاربر متخصص
شما برنامه خودتو با دسترسی ادمین اجرا کن!
بعد از توش دستور بده یه برنامه دیگه رو اجرا کنه ، تا جایی که یادمه اون رو هم با دسترسی ادمین باز میکنه (شایدم اجرای سیستمی بود ! یه بار امتحانش کنید)

mohammad.sub7

کاربر فعال
ممنون اما نمیشه به تک تک کاربرا که dvd ها اتوران رو باز میکنند بگیم اینکار انجام بدن وگرنه اینجوری درسته. البته جالبه که بعضی سیستم ها اتومات به صورت ادمین باز میشه ولی بعضی دیگه نه

m javad

کاربر متخصص
ممنون اما نمیشه به تک تک کاربرا که dvd ها اتوران رو باز میکنند بگیم اینکار انجام بدن وگرنه اینجوری درسته.
نه دوست من نیاز نیست به کسی بگید که اینکارو بکن یا نکن!
شما تست بکن اگر برنامه رو از داخل خودش ادمین باز کرد ، برای ادمین اجرا کردن برنامه اصلیت از این روش استفاده کن:
player.bin های مولتی مدیا بیادر

البته جالبه که بعضی سیستم ها اتومات به صورت ادمین باز میشه ولی بعضی دیگه نه
تو خود تنظیمات ویندوز میتونی بگی که تمام برنامه هارو ادمین باز کنه یا نه - برخی از نسخه های ویندوز - معمولا تجاری ها و یا اونایی که برای محصول یا دستگاه خاصی سفارش داده میشن- پیشفرضشون رو اون حالت هست که ادمین اجرا کنه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا