نجوه انتقال هاست از یک پنل به پنل دبگر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
تا چند روز دیگه هاست و دومین من expire میشه که من دومین رو renew کردم اما هاست رو نه!
زیرا خودم یک پنل رسیلری هاست از همون شرکت گرفتم، حالا سوال اینجاست که من چه طوری می تونم هاست سایتم رو به پنل رسیلری خودم منتقل کنم.
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

webmaster

Member
درود بر شما
تا چند روز دیگه هاست و دومین من expire میشه که من دومین رو renew کردم اما هاست رو نه!
زیرا خودم یک پنل رسیلری هاست از همون شرکت گرفتم، حالا سوال اینجاست که من چه طوری می تونم هاست سایتم رو به پنل رسیلری خودم منتقل کنم.
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

اگر رو همین سروری که الآن هاست هستید رسیلر گرفتید؛ از مدیر سرور بخواهید owner سایت رو رسیلر شما کنه.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
نه متاسفانه من بر روی سرور دیگر شرکت ریسلری گرفتم.
baclup سایت من 95 مگ بود، یعنی شما می فرمایید من اون رو دانلود کنم، بعد بر روی هاست خودم آپ کنم؟

نه عزیز - نیازی به این کار نیست - شما نام کاربری و کلمه عبور سی پنل خودتونو به مدیر سرور میگید ( مثلا اگه میخواید هاستتون به پنل ریسلرتون بیاد - من این سرور رو میگم که ریسلر از اونجاست) اونا خودشون بکاپ میگیرن و ...
نیازی به دانلود و آپلودش نیست !

یا علی

نه عزیز - نیازی به این کار نیست - شما نام کاربری و کلمه عبور سی پنل خودتونو به مدیر سرور میگید ( مثلا اگه میخواید هاستتون به پنل ریسلرتون بیاد - من این سرور رو میگم که ریسلر از اونجاست) اونا خودشون بکاپ میگیرن و ...
نیازی به دانلود و آپلودش نیست !

یا علی
حسن جان همیشه امکانش نیست
باید سرور قبلی تمامی شرایط مورد نیاز برای ترنسفر رو در اختیار سرور جدید قرار بزاره که در اکثر مواقع این اتفاق به دلایل متعدد نمیفته!

Master ITX

Well-Known Member
ببین میری یه هاست درست میکنی و بک اپ رو میریزی تو هاست خودت
بعد با ادمین سرور تماس میگیری که برات رستورش کنه همین

Master ITX

Well-Known Member
درود بر شما
مشکل اینجاست که 95 مگ backup هست، چه طور up کنم؟

بابا تو نمیخواد اپ کنی که!!!خودش برات میریزه رو سرور جدید
وقتی رفتی تو بک اپ این کارا رو بکن

53yvmeb.jpg

Email Address: ایمیل خودت رو وارد میکنی
Remote Server (FTP/SCP only): ایپی سروری که میخوای بک اپ روش بره رو بنویس(سرور جدید)
Remote User (FTP/SCP only): یوزری که رو سرور جدید بهت دادند
Remote Password (FTP/SCP only): پسوردی که رو سرور جدید بهت دادند بنویس
Port (FTP/SCP only) هیچی توش ننویس
Remote Dir (FTP/SCP only) هیچی توش ننویس
Generate Backup و رو این کلیک کن

بعد به ادمین سرور بگو برات رستورش کنه
امیدوارم به کارت بیاد

جدیدترین ارسال ها

بالا