نبودن چند شدر تو مکس 2011 !

AM3d

Active Member
سلام تو مکس 2011 من بعضی شدرهای منتال ری مثل DGS Material Shaderنیست . مشکل کجاست ؟
مکس من ناقص هست ؟
ممنون .:shock::shock:

nassrin24

Active Member
منم این مشکل رو داشتم. می تونید یک آبجکت رو که متریال dgs رو داره تتو مکس 2011 باز کنید و تو متریال ادیتور pick material کنید با قطره چکون و تو یه library ذخیره کنید .... این راهی بود که به ذهن من رسید.

Dr.xyz

Well-Known Member
سلام مكسهاى شما ناقص الخلقه نيست
بعضى از اين شيدرها توسط اوتودسك مخفى شدن و نميدونم براى كى و جي
راه حلش هم اينه كه برى توى فايلهاى منتال رى و يك فايلى هست كه اولات تكست فايله و براي همين كارهاست كه ميتونى از طريق او شيدرهاتو فعال كنى من بدليل اينكه مكس رو ول كردم خيلى يادم نيست و در ضمن شيدرهايى ديدم كه تو مكس قديم نبود

AM3d

Active Member
ممنون از راهنمایتون . nasrin24 منم از این روشی که گفتید استفاده میکنم . مثل این که راه دیگه ای نداره . بسیار ممنون .

N O V A L I S

New Member
به آدرس زیر برید و فایل مورد نظر رو باز کنید و مثل تصویری که نشون دادم و دقیقا در خطوط مربوط به این متریال علامت # رو مقابل "hidden" اضافه کنید و فایل رو ذخیره کنید و ببندید :

کد:
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2011\mentalimages\shaders_standard\mentalray\include\physics_max

ja31sgtzofrvs0j7m6et.jpg

AM3d

Active Member
من این فایل رو با text باز کردم تغییر که میدم save نمیکنه . ویندوزم ویستا هست .

shinyboy

New Member
حل مشکل متریال های منتال ری در مکس 2011

این مشکل در تری مکس ورژن 2011 هست نمیدونم سازندگان ورژن جدید این برنامه چرا این متریال هارو مخفی کردن ( سازندگان :snap: )

خوب دیگه بریم سر حل مشکل:cool: (اینم بگم این روش تست شدست خودم از این روش استفاده کردم )

منم همین مشکل و داشتم و کاری رو هم که دوستان در این فروم و فروم های خارجی گفته بودن رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد.

ولی بلخره تونستم از این متریال اسفاده کنم .

1- برای حل این مشکل به آدرسی برید که مکس رو توش نصب کردید :

2- وارد پوشه زیر بشد:
کد:
 (install Drive )Autodesk\3ds Max 2011\mentalimages\shaders_standard\mentalray\include\
3- از قسمت فایل های پیوست شده به این پست فایل physics_phen.txt رو که من قرار دادم دانلود کنید و فرمت اونو به physics_phen.mi تغییر بدید چون این فرمت ناشناخته بو مجبور شدم با فرمت تکست بفرستمش و فایل رو با اونی که تو خود پوشه هست عوض کنید . (پیشنهاد میکنم برای اطمینان از فایل اصلی پشتیبان بگیرید)

کار تموم شد:clap: الان وارد مکس بشد موتور رندر Mental ray رو به عنوان موتور رندر فعال کنید تا متریال Mental ray ظاهر بشه همونطور که می بینید شدر ها بهشون اضافه شده !

:nokte: اول اینکه نباید مکس در حال اجرا باشته چون تغییرات اعمال نمیشه دوم به این نکته توجه کنید که بعضی وقتا که مکس رو نصب میکنیم هر دو ورژن 32 و 64 بیت اون نصب میشه (شما باید تغییرات رو واسه اون ورژنی که ازش ا ستفاده می کنید اعمال کنید)

:tavajoh: این پست خود به خود نابود می شود :green:

پیوست ها

• physics_phen.txt
    6.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا