PhonieX
مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
محققان دانشگاه اكسفورد لندن روش حساسی را ابداع كردهاند كه قادر است مقدار كاپسائیسینوئیدها كه ماده تند فلفل است در نمونههای سس فلفل اندازهگیری كند.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ستاد نانو، محققان دانشگاه اكسفورد لندن روش حساسی را ابداع كردهاند كه قادر است مقدار كاپسائیسینوئیدها كه ماده تند فلفل است در نمونههای سس فلفل اندازهگیری كند.در حال حاضر روش مورد استفاده برای این منظور در صنعت، بكارگیری تعدادی افراد آزمایشگر است كه بسیار وابسته به شخص است.
این روش آشكارا مقدار دقیق كاپسائیسینوئیدها را اندازهگیری میكند و نه تنها ارزانتر و سریعتر از افراد آزمایشگر است بلكه از لحاظ استانداردهای غذایی دقیقتر و قابل اطمینانتر است و به راحتی میتوان آن را در خطوط تولید به كار گرفت.
محققان در ابتدا تعدادی از انواع سسهای فلفل را مورد بررسی قرار دادند و اطلاعات مهمی در این خصوص به دست آوردند. اساس این روش مبتنی بر رقیق كردن نمونه تا حدی است كه ۵ نفر آزمایشگر ورزیده قادر به درك تندی آن نباشند. در این روش كاپسائیسینوئیدها به درون الكترودهای نانو لولهای چند دیواره كربنی جذب میشوند.
با اندازهگیری میزان تغییر جریان الكتریكی در طی روند اكسیداسیون كاپسائیسینوئیدها در اثر واكنش الكتروشیمیایی میزان رتبهبندی اسكوویل محاسبه و تعیین میشود. این روش كه به نامASV نامیده میشود روشی ساده مبتنی بر واكنشهای الكتروشیمیایی است و به راحتی تمام انواع ملكولهای تند فلفل را اندازهگیری میكند.
محققان آكسفورد درصددند تا علاوه بر ثبت اختراع خود زمینه را برای تجاریسازی آن فراهم آورند.
نتایج این مطالعه در مجله The Analyst منتشر شده است.
منبع
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ستاد نانو، محققان دانشگاه اكسفورد لندن روش حساسی را ابداع كردهاند كه قادر است مقدار كاپسائیسینوئیدها كه ماده تند فلفل است در نمونههای سس فلفل اندازهگیری كند.در حال حاضر روش مورد استفاده برای این منظور در صنعت، بكارگیری تعدادی افراد آزمایشگر است كه بسیار وابسته به شخص است.
این روش آشكارا مقدار دقیق كاپسائیسینوئیدها را اندازهگیری میكند و نه تنها ارزانتر و سریعتر از افراد آزمایشگر است بلكه از لحاظ استانداردهای غذایی دقیقتر و قابل اطمینانتر است و به راحتی میتوان آن را در خطوط تولید به كار گرفت.
محققان در ابتدا تعدادی از انواع سسهای فلفل را مورد بررسی قرار دادند و اطلاعات مهمی در این خصوص به دست آوردند. اساس این روش مبتنی بر رقیق كردن نمونه تا حدی است كه ۵ نفر آزمایشگر ورزیده قادر به درك تندی آن نباشند. در این روش كاپسائیسینوئیدها به درون الكترودهای نانو لولهای چند دیواره كربنی جذب میشوند.
با اندازهگیری میزان تغییر جریان الكتریكی در طی روند اكسیداسیون كاپسائیسینوئیدها در اثر واكنش الكتروشیمیایی میزان رتبهبندی اسكوویل محاسبه و تعیین میشود. این روش كه به نامASV نامیده میشود روشی ساده مبتنی بر واكنشهای الكتروشیمیایی است و به راحتی تمام انواع ملكولهای تند فلفل را اندازهگیری میكند.
محققان آكسفورد درصددند تا علاوه بر ثبت اختراع خود زمینه را برای تجاریسازی آن فراهم آورند.
نتایج این مطالعه در مجله The Analyst منتشر شده است.
منبع