نام عكس: دوقلوها

آره عكس كه معموليه.
منتها اگه يكي تونست يه همچين عكسي رو كه من گرفتم خودش بگيره و اينجا بگذاره پيش من يه جايزه خوب داره. اينو جدي مي گم!!

iRWEBDES

Active Member
آقا يا عكس نزار يا ميزاري ديگه با سايز 72 روش ايميل ننويس نترس سگهاتو نميخورن ...

ToFaN

Well-Known Member
از تابوك هاي پوشت سر عكس سگ هاي دوقلو مي فهميم كه اين عكس ماله ايرانه ... معمولا سگ هاي ايراني خيلي خيلي مثله سگ هاي خارجي وحشي نيستن .... :)

آخه مهرداد جان٬

شما اين عكس رو با عكس من مقايسه مي كني؟!! من نمي گم عكسم قشنگه يا حرفه ايه ولي به خدا گير آوردن 2 تا سگ كه دستشون رو روي نيمكت گذاشته باشند و به يه سمت نگاه كنند فقط موقعي اتفاق مي افته كه ستاره هالي از رپي زمين رد مي شه!!

بعدش هم٬ iRWEBDES جان٬ بخيل نيستم كه! به همون آدرس اگه دوست داشتي mail بزن٬ original ش رو برات مي فرستم. در ضمن اون اوايل كه توي انجمن اومده بودم نديد بديد بازي در مي آوردم و روي عكسهام mail ميذاشتم. الان كه ديگه پسر خوبي هستم!!

Reza Vahid گفت:
آخه مهرداد جان٬

شما اين عكس رو با عكس من مقايسه مي كني؟!! من نمي گم عكسم قشنگه يا حرفه ايه ولي به خدا گير آوردن 2 تا سگ كه دستشون رو روي نيمكت گذاشته باشند و به يه سمت نگاه كنند فقط موقعي اتفاق مي افته كه ستاره هالي از رپي زمين رد مي شه!!

بعدش هم٬ iRWEBDES جان٬ بخيل نيستم كه! به همون آدرس اگه دوست داشتي mail بزن٬ original ش رو برات مي فرستم. در ضمن اون اوايل كه توي انجمن اومده بودم نديد بديد بازي در مي آوردم و روي عكسهام mail ميذاشتم. الان كه ديگه پسر خوبي هستم!!
درست ميگي

جدیدترین ارسال ها

بالا