espartan
Member
سلام دوستان خوبین؟
یه روش بسیار بسیار ساده بهتون میگم:
نرم افزار nero رو نصب کنین...
حالا میرین قسمت make data disk...گزینه add رو می زنین...البته شما باید از قبل cd رو درون cd/rom گذاشته باشین و حالا که قسمت add رو باز کردین می رین رویه درایوی که cd داخلشه...محتویات cd رو add می کنین در آخر finish می زنین..
حالا next رو می زنین.در قسمت current recorder (اون بالا) image recorder رو انتخاب می کنین...بعد می زینین روی burn...محل save رو انتخاب می کنین...منتظر می مونیم تا تموم بشه...(توجه:پسوند باید iso باشد.)
حالا که تموم شد باید با یه درایو مجازی فایل image رو باز کنین...(clone cd 4.2.2.4 یا Vitual Clone Drive )
image رو فعال می کنیم....حالا king 2007 بصورت اتوران میاد بالا...الان میپرسین چه فرقی داره؟؟؟
خوب فرقش اینه که شما می تونین نرم افزارها رو کپی کنین تویه هارد!!!به همین راحتی
ولی خدایی من هر نرم افزاری رو که امتحان کردم نتونستم این قفل رو بشکنم...شما هم بهتره زحمت ندین به خودتون...همین روش رو امتحان کنین:razz:
موفق باشید
شاید رویه نسخه 2008 هم اینکار عملی باشه عزیزان..خودم امتحان نکردم!!!
یه روش بسیار بسیار ساده بهتون میگم:
نرم افزار nero رو نصب کنین...
حالا میرین قسمت make data disk...گزینه add رو می زنین...البته شما باید از قبل cd رو درون cd/rom گذاشته باشین و حالا که قسمت add رو باز کردین می رین رویه درایوی که cd داخلشه...محتویات cd رو add می کنین در آخر finish می زنین..
حالا next رو می زنین.در قسمت current recorder (اون بالا) image recorder رو انتخاب می کنین...بعد می زینین روی burn...محل save رو انتخاب می کنین...منتظر می مونیم تا تموم بشه...(توجه:پسوند باید iso باشد.)
حالا که تموم شد باید با یه درایو مجازی فایل image رو باز کنین...(clone cd 4.2.2.4 یا Vitual Clone Drive )
image رو فعال می کنیم....حالا king 2007 بصورت اتوران میاد بالا...الان میپرسین چه فرقی داره؟؟؟
خوب فرقش اینه که شما می تونین نرم افزارها رو کپی کنین تویه هارد!!!به همین راحتی
موفق باشید
شاید رویه نسخه 2008 هم اینکار عملی باشه عزیزان..خودم امتحان نکردم!!!
آخرین ویرایش: