می خوای خادم امام رضا (ع) بشی

عشق کار کردن برای امام رضا رو داری؟

• اصلا

رای: 3 21.4%
  • دارم اما به علت مشغله نمیتونم

رای: 0 0.0%
  • حتما

رای: 11 78.6%

• مجموع رای دهندگان
    14

Vias

Member
سلام دوستان
در حقیقت در طی چندین سال بود که جشنواره ی سراسری شعر میلاد امام رضا (ع) در شیراز برگزار می شد
و در اونجا برای مهمانان عزیزی که تشریف آورده بودن شعر می گفتن و..... و در بعضی قسمت ها انیمیشن کوتاهی به عنوان مثال بسم الله الرحمن الرحیم در اول فیلم استفاده می شد ولی بعضی قسمت ها هست که مونده مثلا آرم خود جشنواره اصلا سه بعدی نشده به طوری که بشه اونو با افکت زیبایی مثلا افکت نور تزیین کرد.برای همین تاپیکی زدم که ببینم کیا هستن که تمایل به ساخت یک انیمیشن کوتاه 7 ثانیه ای هستن.
خیلی سخت نیست فقط می خوایم از آرم و یک سری کلمات نور بتابه!
البته برای من خیلی سخته!!!!!!!

الان هم جشنواره سراسری به مشهد منتقل شده و سالی یک دفعه هم هست و دوستانی که موفق به ساخت
شدن می تونن در پرده سینمای جشنواره کار خود را مشاهده کنن.

خودم آرم رو سه بعدی کردم اما خیلی روی افکت نور کار نکردم یعنی نمی تونم.

دل امام رضا رو خوشحال کردن می دونی یعنی چی؟

roohollah

Banned
خودم آرم رو سه بعدی کردم اما خیلی روی افکت نور کار نکردم یعنی نمی تونم.
دو تا راه دارین:
1. از افکت شاین در ADOBE after effect استفاده کنید که دقیقا همین کار رو میکنه
2. توی مکس، به یک نور دایرکت تصویر رندر شده همون نور رو نصبت بدین و بعدشم به نور والیوم لایت بدین؛ حالا تارگت نور رو تکون بدین، حل شد...
3.ما رو هم دعا کنید...

Amir_Amir

Member
بهتره كه يه عكسي . چيزي بذاريد تا هم مدل رو درست كنيم هم افكت رو بهش بديم
اينجوري بهترين رو انتخاب مي كنيد!

:Mohsen:

کاربر باتجربه
بهترين كار همون افتر افكت هستش، چون خوراكش اين كاره
تو مكس آرم سه بعديت رو با كانال آلفا رندر بگير و برو تو افتر افكت و بعد افكت شاين كه البته يه پلاگين هستش رو به اون نسبت بده، همين

Vias

Member
همین
چه جالب .

روشی که من به کار می بردم این بود که بعد از سه بعدی کردن آرم یا نوشته اونو اتک می کردم به یک صفحه و اون
صفحه را سوراخ می کردم و در مرحله بعد با اشعه نور که یکی از 2 افکت اصلی مکس هست از پشت می تابوندم
واز سوراخ نور به بیرون می تابید اما خیلی جالب نمی شد مخصوصا انیمیشنش

واقعا جای تحسین داره که شما دوستان عزیز عاشق , این چنین عشق را در دلتون نگه داشتید و حتی از طریق اینترنت هم به یاری ما می آیید.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته ذکر کنم که برادرم عضو جشنواره هست و همین طور داوطلبی هم هست.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و در جواب دوست عزیزی که بی صبرانه منتظر عکس ارم بود بگم که الان به آرم دسترسی ندارم و شاید به جای
انیمیشن آرم مجبور به ساخت انیمیشن کلمات شویم.

فعلا جمله این هست (جشنواره ی سراسری شعر میلاد امام رضا (ع))

موفق باشید.

به این حدیث ها هم زیاد توجه کن که فایده اش زیاد تر هست.

espar83

New Member
پاسخ به خادم امام رضا

دوست عزيز من پيام شما را امروز 1387/4/1 ديدم و اميدوارم که هنوز دير نشده باشد. اگر تمايل داريد من آمادگي ساخت لوگوي مورد نظر شما را دارم. البته از ساير دوستان نيز بخواهيد چراکه ممکن است کار من چندان جالب نباشد.
به هر حال اگر آرم يا لوگو را بفرستيد برايتان انجام مي‌دم. در ضمن اگر در مشهد هستيد با من در ارتباط باشيد چرا که يک ايده در مورد حرم امام رضا دارم که انشاء الله قادر به انجام آن باشم.
با سپاس
[email protected]

keshti

Member
سلام
چرا اینقدر تکراری ؟
بهتر نیست یکم روش فکر کنیم یه طرح جدید تر واسه حرممون بزنیم ؟
کاری که خودمون زیاد بهش بها ندیم مطمئنن بقیه کمتر براش ارزش می زارن
از جشنواره فیلم امام رضای پارسال من تو فکر یه انیمیشن کوتاه واسه حرم بودم ، ولی بخاطر مشکلات نتونستم وقت بزارم
اگه امام رضا بطلبه از آخر همین ماه شروع می کنم ، نه واسه جشنواره ، چون دوست دارم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا