می خوام یک تابلو تبلیغاتی طراحی کنم

Javad-2006

New Member
خدمت اساتید انجمن سلام

آقا من می خوام یک تابلو تبلیغاتی طراحی کنم . ولی اندازه ها و تنظیماتش رو بلد نیستم . تابلو رو برای جلوی مغازمون می خوام . می خوام 5 متر در یک متر و چهل سانتیمتر باشه . طولش 5 متر و وعرضش هم یک متر و چهل سانتیمتر

یکی از دوستان این پیشنهاد رو داده ( به عکس اولم نگاه کنید و به تنظیمات و اندازه ها ) به اونجاهایی که ستاره زدم نگاه کنین درسته ؟
2py97c3.gif

و یکی دیگه از دوستام این یکی پیشنهاد رو ( به عکسش نگاه کنین ) به ستاره ها نگاه کنین درسته ؟
3z8anbq.gif

حالا من موندم چیکار کنم . اون اندازه اولی رو که میدم یه صفحه بزرگ باز میشه که اصلا رویش تسلط ندارم . خیلی بزرگه . فکر می کنم درست نباشه – فکر هم نمی کنم طراحان بزرگ با همچین روشی طراحی کنن . چون خیلی مشکله .
روی روش دوم هم شک دارم . میترسم کوچیک باشه و موقع چاپ بی کیفیت بشه . ولی تسلط کافی دارم و راحت میتونم کار کنم مثل اون بالاییه بزرگ نیست .

بی زحمت راهنمایی کنین . جلوی همکارم کلی کلاس گذاشتم .

بای بای

reza1426

Member
[سلام
اولا براي تابلو بايد اندازه حقيقي طراحي كني يعني
cm 500*150
دوما بايد 72 پيكسل باشه
رنگ شم cmyk
آخرشم بايد به صورت tiff ذخيره بشه
:razz:

سلام

300 پیسکل در سانتیمتر میشه حدود 800 پیکسل در اینچ . چیزی که چاپخونه ها برای چاپ روی کاغذ می خوان 300 pixel/inch هست . با سانتیمتر کارتون خیلی سخت میشه . برای چاپ بنر هم 72 یا حداکثر 92 پیسکل در اینچ کافیه. بعد از این کار کافیه که بزنید مثلا 500 سانتیمتر در 150 سانتیمتر.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اول اینکه شما باید تابلو رو در سایز واقعی در نظر بگیری. یعنی همون 5 متر در 1.5 متر.

دوم اینکه برای طراحی تابلو و بنر و فلکسی و ... که احتیاج به سایز واقعی هست یا باید از برنامه های سبکتری مثل کرل یا ایلستریتور استفاده کنی یا اینکه سیستم قوی داشته باشی که با فتوشاپ بخوای کار کنی.

سوم اینکه رزلوشن رو خیلی بالا گرفتی این رزلوشن برای چاپ روی کاغذ و کارهایی هست که قراره از فاصله نزدیک دیده بشن. برای تابلو و بنر و ... که از دید بیننده فاصله حداقل 2 - 3 متری داره رزلوشن بین 90 تا حداکثر 150 کافیه.

بقیه موارد رو هم که بچه ها کاملا توضیح دادن.

Javad-2006

New Member
خوب یه بار دیگه بپرسم که محکم کاری بشه .

الان من طول رو بزارم 500 سانتیمتر بعد عرض رو 150 سانتیمتر ؟
رزلوشن هم باشه 100 خوبه ؟

بعد اون قسمتی که نوشته Pixels/cm رو چیکار کنم همین باشه ؟

ببخشید اینقدر مزاحم شما میشم

hamid ir

Well-Known Member
خوب یه بار دیگه بپرسم که محکم کاری بشه .

الان من طول رو بزارم 500 سانتیمتر بعد عرض رو 150 سانتیمتر ؟
رزلوشن هم باشه 100 خوبه ؟

بعد اون قسمتی که نوشته Pixels/cm رو چیکار کنم همین باشه ؟

ببخشید اینقدر مزاحم شما میشم
طول و عرضت درسته
برای رزولوشن بعضیا میگن 72 هم کفایت میکنه ولی من خودم بین 90 تا 120-130 میگیرم.میتونی از همون رزولوشن 100 استفاده کنی

Javad-2006

New Member
ببخشید تا حالا منتظر موندم که جواب بگیرم . آقا حمید مرسی

فقط یه سئوال کوچولوی دیگه

pixel/inch یا Pixels/cm ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببین هر وقت واحدای طول و عرض صفحه سانتیمتر یا متر بودن باید از Pixel/cm استفاده کنی و Pixel/inch برای زمانیه که واحد شما inch باشه. این 2 تا واحد نشون میدن که رزلوشن شما که مثلا 72 هستش حالا این 72 نقطه تشکیل دهنده رنگ در واحد cm باشه یا در واحد inch. پس شما باید با توجه به واحدی که برای طول و عرض انتخاب میکنی اون رو هم انتخاب کنی.

در ضمن شما نگفتی این تابلو در چه فاصله ای قراره نصب بشه. اگر فاصله زیاده رزلوشن رو 72 هم بگیری کافیه ولی اگر فاصله کمه بین 100 تا 150 بگیر.

mashreghi

Member
عزیزم یک نکته رو در نظر بگیر. درسته که جرات وجسارت در شروع یک تجربه نو بهترین نوع استارته و لی در نظر داشته باش که با توجه به سوالاتی که می کنی معلومه مثل من خیلی به این رشته مسلط نیستی . پس مرحله به مرحله با استفاده از نظر بچه های انجمن کارت رو جلو ببر تا هم تو ذوقت نخوره و هم پولت رو حروم نکنی . موفق باشی منتظر دیدن نمونه کارت هستم .

جدیدترین ارسال ها

بالا