می خوام زبان های بیشتری یاد بگیرم، به ترتیب کدام را یاد بگیرم؟

سلام دوستان

من در حال حاضر
HTML
CSS
PHP
JavaScript
SQL
را بلدم که بیشتر در وب به کار می روند.

ویرایش: در حال حاظر هم در یک شرکت مشغول به کار هستم.
و حدود 8 سال هم هست که دارم PHP کار می کنم.

از امروز شروع کردم به یاد گیری
Python
Hacklang (یک زبان برنامه نویسی جدید است که بر اساس PHP می باشد و فیسبوک از آن استفاده می کند.)

حالا می خوام بدونم بعد از اینها کدام زبان های برنامه نویسی را یاد بگیرم که بازار کار خوبی هم داشته باشه؟!

خودم به شخصه به ترتیب لیست زیر را درست کردم:

Python (دارم یاد میگیرم)

C#
C
Java
C++
Perl
Ruby
Objective-C
Delphi

دوستانی که چند زبان برنامه نویسی بلد هستند می دانند که همه زبان ها مثل هم هستند ولی بعضی زبان ها شباهت های زیادی به هم دارند. (مثل PHP به C)

حالا می خوام بدونم که بهترین چیدمان برای زبان هایی که می خوام یاد بگیرم چیه؟ البته بازار کار را هم در نظر داشته باشید.

باتشکر

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان

من در حال حاضر
HTML
CSS
PHP
JavaScript
SQL
را بلدم که بیشتر در وب به کار می روند.

ویرایش: در حال حاظر هم در یک شرکت مشغول به کار هستم.
و حدود 8 سال هم هست که دارم PHP کار می کنم.

از امروز شروع کردم به یاد گیری
Python
Hacklang (یک زبان برنامه نویسی جدید است که بر اساس PHP می باشد و فیسبوک از آن استفاده می کند.)

حالا می خوام بدونم بعد از اینها کدام زبان های برنامه نویسی را یاد بگیرم که بازار کار خوبی هم داشته باشه؟!

خودم به شخصه به ترتیب لیست زیر را درست کردم:

Python (دارم یاد میگیرم)

C#
C
Java
C++
Perl
Ruby
Objective-C
Delphi

دوستانی که چند زبان برنامه نویسی بلد هستند می دانند که همه زبان ها مثل هم هستند ولی بعضی زبان ها شباهت های زیادی به هم دارند. (مثل PHP به C)

حالا می خوام بدونم که بهترین چیدمان برای زبان هایی که می خوام یاد بگیرم چیه؟ البته بازار کار را هم در نظر داشته باشید.

باتشکر
#C
Java
Visual Basic .NET
ActionScript
++C
Delphi

وقتی #C رو یاد می گیرید، فقط روی برنامه های عادی ویندوز متمرکز نشوید، علاوه بر برنامه نویسی Windows Application
ASP.NET رو هم یاد بگیرید که برای Web Application ها است. زبان اساسا یکی ئه اما دو تکنولوژی و ساختار کاملا متفاوت ئه و
بازار کار مستقل ای دارند. در حین یادگیری #C مواردی مثل LINQ و ASP.NET MVC هم برای بازار کار مهمه.

اگر بعد از یادگیری #C در مورد Java احساس کردید که طراحی نرم افزار در Java براتون سخت و یا گنگ شده طبیعیه، ظاهرا
دو تا زبان شبیه اند اما کتابخانه ها و ساختار طراحی واسط کاربری شون اساسا متفاوته. #C از ابتدای طراحی اش، واسط کاربری اش
استاندارد و چارچوب مشخصی داشته که کد نویسی رو ساده می کنه اما Java مثل ++C و C چندین واسط کاربری ناسازگار و متفاوت داره
که هر کدوم برای خودشون دنیای متفاوتی اند. معقول نیست که هم #C کار باشید و هم Java کار. نهایتا یکی از ایندو رو انتخاب کنید.

بیشتر مواردی که در مورد #C و NET. یاد گرفته اید بعدا برای Visual Basic .NET هم بدرد تان می خورند. برای یادگیری ++C وقت
کمی لازم تون میشه چون به #C و Java و PHP نزدیکه اما به همون اندازه ندرتا ++C و C بدردتان خواهد خورد.
من Delphi رو تو لیست نگهداشتم، اما از دید بازاری رویش حساب نکنید که برای برنامه نویسان مجرب و کهنه کار فعلی اش
هم به اندازه کافی بازار نداره، بازار کارش همچنان در سراشیبی ئه و کم و کمتر میشه.

#C
Java
Visual Basic .NET
ActionScript
++C
Delphi

وقتی #C رو یاد می گیرید، فقط روی برنامه های عادی ویندوز متمرکز نشوید، علاوه بر برنامه نویسی Windows Application
ASP.NET رو هم یاد بگیرید که برای Web Application ها است. زبان اساسا یکی ئه اما دو تکنولوژی و ساختار کاملا متفاوت ئه و
بازار کار مستقل ای دارند. در حین یادگیری #C مواردی مثل LINQ و ASP.NET MVC هم برای بازار کار مهمه.

اگر بعد از یادگیری #C در مورد Java احساس کردید که طراحی نرم افزار در Java براتون سخت و یا گنگ شده طبیعیه، ظاهرا
دو تا زبان شبیه اند اما کتابخانه ها و ساختار طراحی واسط کاربری شون اساسا متفاوته. #C از ابتدای طراحی اش، واسط کاربری اش
استاندارد و چارچوب مشخصی داشته که کد نویسی رو ساده می کنه اما Java مثل ++C و C چندین واسط کاربری ناسازگار و متفاوت داره
که هر کدوم برای خودشون دنیای متفاوتی اند. معقول نیست که هم #C کار باشید و هم Java کار. نهایتا یکی از ایندو رو انتخاب کنید.

بیشتر مواردی که در مورد #C و NET. یاد گرفته اید بعدا برای Visual Basic .NET هم بدرد تان می خورند. برای یادگیری ++C وقت
کمی لازم تون میشه چون به #C و Java و PHP نزدیکه اما به همون اندازه ندرتا ++C و C بدردتان خواهد خورد.
من Delphi رو تو لیست نگهداشتم، اما از دید بازاری رویش حساب نکنید که برای برنامه نویسان مجرب و کهنه کار فعلی اش
هم به اندازه کافی بازار نداره، بازار کارش همچنان در سراشیبی ئه و کم و کمتر میشه.

خیلی خیلی ممنون از پاسخ کامل و جامعتان

پس به این ترتیبی که شما گفتید

#C
ASP .NET (قبلا یه مقدار کار کردم، ولی باز هم باید بیشتر وقت بذارم)
Java
Visual Basic .NET
ActionScript
++C
C

من می خوام یه مقدار هم در مورد هک و امنیت هم تخصصی تر کار کنم که تا اونجایی که فهمیدم Python, Perl, Ruby کاربرد دارند.
فعلا Python می خونم. اما Perl, Ruby را کجای لیست بذارم؟

در مورد ActionScript ممنون، اصلا به ذهنم نرسیده بود. :rose:

کلا در مورد چند زبان یاد گرفتن بیشتر می خوام باهاشون آشنا باشم و اگه یه موقعه جایی کدهاشونو دیدم بدونم چیه، ازشون در سر بیارم و... .
از همه مهمتر در زمان مورد نیاز بتونم راحت تر برای یادگیری بیشتر روی آن تمرکز کنم و پروژه ای را تحویل دهم.
چون مسلما نیمتونم تمام این زبان ها را در یک سال یا کمتر حرفه ای شوم.

باتشکر

the_king

مدیرکل انجمن
خیلی خیلی ممنون از پاسخ کامل و جامعتان

پس به این ترتیبی که شما گفتید

#C
ASP .NET (قبلا یه مقدار کار کردم، ولی باز هم باید بیشتر وقت بذارم)
Java
Visual Basic .NET
ActionScript
++C
C

من می خوام یه مقدار هم در مورد هک و امنیت هم تخصصی تر کار کنم که تا اونجایی که فهمیدم Python, Perl, Ruby کاربرد دارند.
فعلا Python می خونم. اما Perl, Ruby را کجای لیست بذارم؟

در مورد ActionScript ممنون، اصلا به ذهنم نرسیده بود. :rose:

کلا در مورد چند زبان یاد گرفتن بیشتر می خوام باهاشون آشنا باشم و اگه یه موقعه جایی کدهاشونو دیدم بدونم چیه، ازشون در سر بیارم و... .
از همه مهمتر در زمان مورد نیاز بتونم راحت تر برای یادگیری بیشتر روی آن تمرکز کنم و پروژه ای را تحویل دهم.
چون مسلما نیمتونم تمام این زبان ها را در یک سال یا کمتر حرفه ای شوم.

باتشکر

برای مباحث امنیت شبکه و بانک اطلاعاتی و سرور و رمز نگاری و ... نیازی به Ruby و Perl و Python نیست،
در همه زبان هایی که یادگرفته اید و می خواهید یاد بگیرید همچین مباحثی هست و کاربرد دارند. محدودیت ها
بخاطر سطح دانش و تجربه برنامه نویسشون ئه، نه قدرت خود زبان.

برای مباحث امنیت شبکه و بانک اطلاعاتی و سرور و رمز نگاری و ... نیازی به Ruby و Perl و Python نیست،
در همه زبان هایی که یادگرفته اید و می خواهید یاد بگیرید همچین مباحثی هست و کاربرد دارند. محدودیت ها
بخاطر سطح دانش و تجربه برنامه نویسشون ئه، نه قدرت خود زبان.

بله درسته. و نمی توان حرف شما را هم منکر شد.

البته قصد جسارت ندارم.
اما برای نوشتن شل و... در بعضی سرورهای لینوکس نمی توان در root سایت C,C#,C++ را اجرا کرد.
اما در بیشتر سرور های ویندوز و لینوکس می توان Python و Perl را اجرا کرد.
دلیل بعدی هم برای انتخاب Python همین استفاده زیاد بودنش در اینجور موارد هست. تا الان من از هر 5 برنامه هک سایت 3 تا Python دیدم. و بقیه PHP,ASP,... بودند.

the_king

مدیرکل انجمن
برای یادگیری کامل و پیشرفته این زبانها شما چه کتابهایی و یا چه راهی را پیشنهاد میکنید؟

اگر دسترسی به اینترنت میسر باشه، منابع اینترنتی، اعم از مقاله، نمونه کد و رفع اشکال به مراتب مفید تر از کتاب یا یادگیری در آموزشگاه ها اند.
با نصب کردن خود IDE های معروف هم معمولا راهنمای زبان برنامه نویسی همراهشون نصب میشه.

MSDN Library

Java Language and Virtual Machine Specifications

The Java Tutorials

ActionScript reference and documentation

ActionScript Tutorials

Tutorials for Computer Programming Languages

CodeProject - For those who code

جدیدترین ارسال ها

بالا